Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha bir de gece saat kaç olursa olsun doğumuma ben giriyorum doğumlarımı ben yaptırıyorum dedi bu da çok hoşuma gitti..eşiminde girmesini yanımda olmasını istiyorum dedim gece olursa doğumhane müsait olursa alabileceğini kendi için sorun olmadığını ama gündüz olursa almasının doğru olmadığını söyledi diğer hastalar açısından bende hak verdim ama yanımda olsun bana güç versin istiyorum dedim haklısın dedi
doğum oldukça ucuzmuş gerçekten doğurmadığını değmez kıs allah kolay kurtarsın canım son haftan nerdeyse merak etme ve korkma normal doğum yapan biri olarak söylüyorum bunu ben epiduraldan hep çekindim nedense o iğne beni doğum sancısından daha çok korkutuyo ben diş dolgusunu bile iğneden korktuğu için iğnesiz yaptıran biriyim gerçi birde eşinin girmesi konusunda ısrarcı olma ben eşimin girmesini istemezdim vajinanı o halde görmedi uygun olmaz diye düşünüyorum eskiler öyle diyo yani mideleri kaldırmıyo eşinden soğuyomuş bazı erkek, üstelik kıskanç bi yapısı varmı bilmiyorum ama doktora müdahele edebilir yada ne bilim senin çok kötü olduğunu sanarak ya eşim kötü oldu yapmayın falan diyebilir yani türk erkek yapısına pek uymuyo gibi geliyo bana erkeklerin doğuma grimesi
ha bir de gece saat kaç olursa olsun doğumuma ben giriyorum doğumlarımı ben yaptırıyorum dedi bu da çok hoşuma gitti..eşiminde girmesini yanımda olmasını istiyorum dedim gece olursa doğumhane müsait olursa alabileceğini kendi için sorun olmadığını ama gündüz olursa almasının doğru olmadığını söyledi diğer hastalar açısından bende hak verdim ama yanımda olsun bana güç versin istiyorum dedim haklısın dedi
bende cektigim sikintilari gorsun kolay birsey olarak gormesin dogumu diye dusunuyorum cesaretli biri oldugu icin banada cesaret versin istiyorum yanimda olsun elini tutayim hemde o en guzel an kizimizin dogdugu ani heyecani benle paylassin istiyorumm bilmiyorum yinede kendi karari girmek isterse ben yanimda olmasini cok istiyorum cok az kaldiiiii heyecan yaptim yine :)))
ay evet ya ben bile kötü oldum şimdi hüzünlendim ağlamaklı oldum canım benim allah kolay kurtarsın inş. bak benim göğsümde hiç yara flaan olmadı canım, ablam mersinde doğum yaptı benim 18 yıl önce orda bir hemşire ablama göğsüne ilk soğan suyu sürersen göğüs ucun hiç çatlamaz demiş bi yerden soğan bulup sürmüş ablama annem bebek ilk memeyi tuttuğunda soğan tadı geliyo azına ama olsun :) bende yapmıştım bunu benimde göğsümde hiç çatlak olmadı fakat olmaması bizde genetikmi yoksa soğanmı bunu sağladı bilemem tabi.
miyopi ben doktora gittim ve kesende sorun yok haftaya gel kalp atışlarına bakalım dedi doktor gebeliğim devam edecek yani allahtan başka bişi olmassa
merhabalar.bende gaziantepteyım ve 13 haftalık hamileyim.miyopi selamlar.:)
merhabalar.bende gaziantepteyım ve 13 haftalık hamileyim.miyopi selamlar.:)
maşallah allah tamamına erdirsin sen hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun ?
miyopi bende olmadı canım oğlumda selam bu arada nasılsın?
teşekkürler.ben primerde ibrahim halil büyükbeşeye gidiyorum.çokta memnunum,acil durumlarda gittim mesela ben hastaneye ufak lekelenmelerim olmuştu ve grip geçirmiştim o zamanlada doktorumada ulaştım zaten hstanenın başhekimi ulaşmam zor olmuyor.13.haftadayım cinsiyetını merak ediyorum ama 1 ay snra cagırdı bakalım.bi de bebek normalde şu anda 14 haftalık ama bebek keseye göre iri dedi belki geç döllenme olabılır dedi ama yınede insan endişelenio tabi.bıkac test ıstedı yınede kızamıkçık testi vs bunun içimi istedı rutin testler mi bilemiyorum artık.
bi de haftasonu klinik pilates salonunu bi araştıracagım uygunsa doktorum izin verdi.yüzmeme de izin verdi hanımlar yüzme salonu acılacak evıme yakın onu bekliyorum şubatta açılsın biraz ona da gıtmeyı düşünüyorum.bakalım çalışınca biraz zor oluyor ama idare edecğiz artık mecbur
teşekkürler.ben primerde ibrahim halil büyükbeşeye gidiyorum.çokta memnunum,acil durumlarda gittim mesela ben hastaneye ufak lekelenmelerim olmuştu ve grip geçirmiştim o zamanlada doktorumada ulaştım zaten hstanenın başhekimi ulaşmam zor olmuyor.13.haftadayım cinsiyetını merak ediyorum ama 1 ay snra cagırdı bakalım.bi de bebek normalde şu anda 14 haftalık ama bebek keseye göre iri dedi belki geç döllenme olabılır dedi ama yınede insan endişelenio tabi.bıkac test ıstedı yınede kızamıkçık testi vs bunun içimi istedı rutin testler mi bilemiyorum artık.
bi de haftasonu klinik pilates salonunu bi araştıracagım uygunsa doktorum izin verdi.yüzmeme de izin verdi hanımlar yüzme salonu acılacak evıme yakın onu bekliyorum şubatta açılsın biraz ona da gıtmeyı düşünüyorum.bakalım çalışınca biraz zor oluyor ama idare edecğiz artık mecbur
İyiyim canım teşekkürler. Bugün kafama bu takıldı işte. Araştırıyorum ama pekde bişi bulamadım. Galiba rahim büyümesinden sebep oluyor bu ağrı. Takip ediyorum bugün. Bu gecede olursa yarın doktora gitmeyi planlıyorum. Sonuçta ne bilim strese sokuyor beni. Önemsiz bişide olsa doktora gideyim öğreneyim istiyorum.
Sen nasılsın?
bende iyiyim çok şükür canım c.tesi gidip kalp atışını duycaz inş. ondan sonrada başka doktora gitmeyi düşünüyoırum bakalım hayırlısı artık sen hareketlerini hissetmeye başladınmı bebişin?
Yok canım ya; daha hissedemiyorum. bu hafta biraz ona takıldım. Bİde herşeye ağlayasım geliyor. Eşim görmesin diye doya doyada ağlayamıyorum hep içimde kalıyor Geçen gün de ben hala neden hareketlerini hissedemiyorum yoksa Allah korusun bişimi var diye düşünüp ağladım biraz