Melek Hanım çok meşhur zaten ama çok beğenende var, hiç beğenmeyende. Ben açıkçası çok yoğun olduğu için tercih etmedim, çünkü benimle yeterince ilgilenmeyeceğini düşündüm.
Hala Esra Hanıma devam ediyorum ama ondan da tam emin değilim. Medicalparkta Arif Deniz varmış onuda duydum bi kaç arkadaşımdan. Ben bayan doktor arıyordum ama o utangaçlığımı biraz attım üstümden.
Şuanda benim için önemli olan doğumumu normal yapmak, bu açıdanda beni motive edecek, pat diye sezaryene yönlendirmeyecek doktor arıyorum.
Esra Hanımla son randevuda konuştum biraz şimdiden bilemeyiz dedi tabikide ama mesela 40 haftayı geçince 1 hafta beklerim sezaryene alırım, bebekte sıkıntı olabilir deyince biraz yıkıldım açıkçası.
Sonuçta takip edilebilir bişi, belki 1 hafta sonunda hiçbi sıkıntım olmayacak, belki 42.haftada paşa paşa normal doğurabilecem.
Bunları şimdiden kafaya takmak yanlış tabikide ama yinede insan düşünüyor işte.
Saçma sapan, bölük pörçük bi yazı oldu kusura bakmayın arkadaşlar. Umarım hepiniz iyisinizdir.
şimdiden karar vermek imkansız zaten. melek hanım iyi bir doktor sürekli normal doğuma teşvik etti ama gel görelim ki çok yoğun ve acil bir rahatsızlığın olursa ilgilenmiyor. başından gönderiyor. bende senin gibi illa kadın doktor olsun dedim. ama malesef aradığımı bulamadım. şükür şimdilik bir sorunum yok ama bülent beye devam etmekten istemiyorum çünkü oda çok yoğun bilemiyorum yani çok kararsızım. şimdiden hepinize hepimize hayırlı doğumlar