estafurullah canım olurmu öyle şey
bence takma bu kadar bebeğişini kucana alda sağlıkla tabikide normal doğum en iyisi bende hep normal doğum yapacağım dedim ama 37.hafta bir sancım tuttu ve doktora koştum bana açılma başlamış doğum heran başlayabilir dedi açılma 2,5 cmdi evine git dinlen sncıların artınca gel dedi herkes eve koştu doğumum başlamış diye tebrikler bilmem şunlar bunlar :) ama sabah akarşı sancı durdu zaten öyle ahım şahımda bir sancı değildi adet sancısından az biraz çoktu ağrım. 2,5 cmli bebek ne zaman gelecek diye 2 hafta beklemek büyük sıkıntı üstelik yapacak biişide yok evdesin çalışırken zaman çabuk akıyo ama evde olunca öyle değil sürekli kafanda atıp tutuyosun, neyse 2 hafta geçti üstünden ben yine doğumdan iki gün önce sancım tuttu die hastaneye koştum bu kez daha yoğun bi ağrı gittik yine dediki evde sancıların sıklaşınca gel sancı yine kesildi sabah kalktığımda iyice endişe etmeye başladım günlerden pazar eşime dedim yarın gidip sezeryan olcam artık korkuyorum oda tamam dedi gönülsüzce doktrumu aradım gelip sabah sezeryan olacam gel dedi sabah 7,30 için anlaştık neyse akşam vazgeçtim annem flaan vazgeçirdi beni tekrar aradım ben vazgeçtim sabah konrtole gelcem dedim ama gece sancım tuttu ve sabah 7,30 da doğum yaptım yine,
inan doktorun dediği gibi o süreç çok farklı insanın psikolojisi çok tuhaf oluyo özellikle allah hepimize hayırlısını versin canım
Şu sıra biraz kafaya taktım ama geçer bende bi süre sonra Rabbim hayırlısını versin. Dediğim gibi ben elimden geleni yaparım kendimce ama doğum sezaryen olursa Allahın takdiri derim.
Hakkımızda hayırlısı canım.. Haber ver yine sonuçlardan