• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

estafurullah canım olurmu öyle şey
bence takma bu kadar bebeğişini kucana alda sağlıkla tabikide normal doğum en iyisi bende hep normal doğum yapacağım dedim ama 37.hafta bir sancım tuttu ve doktora koştum bana açılma başlamış doğum heran başlayabilir dedi açılma 2,5 cmdi evine git dinlen sncıların artınca gel dedi herkes eve koştu doğumum başlamış diye tebrikler bilmem şunlar bunlar :) ama sabah akarşı sancı durdu zaten öyle ahım şahımda bir sancı değildi adet sancısından az biraz çoktu ağrım. 2,5 cmli bebek ne zaman gelecek diye 2 hafta beklemek büyük sıkıntı üstelik yapacak biişide yok evdesin çalışırken zaman çabuk akıyo ama evde olunca öyle değil sürekli kafanda atıp tutuyosun, neyse 2 hafta geçti üstünden ben yine doğumdan iki gün önce sancım tuttu die hastaneye koştum bu kez daha yoğun bi ağrı gittik yine dediki evde sancıların sıklaşınca gel sancı yine kesildi sabah kalktığımda iyice endişe etmeye başladım günlerden pazar eşime dedim yarın gidip sezeryan olcam artık korkuyorum oda tamam dedi gönülsüzce doktrumu aradım gelip sabah sezeryan olacam gel dedi sabah 7,30 için anlaştık neyse akşam vazgeçtim annem flaan vazgeçirdi beni tekrar aradım ben vazgeçtim sabah konrtole gelcem dedim ama gece sancım tuttu ve sabah 7,30 da doğum yaptım yine,
inan doktorun dediği gibi o süreç çok farklı insanın psikolojisi çok tuhaf oluyo özellikle allah hepimize hayırlısını versin canım

Şu sıra biraz kafaya taktım ama geçer bende bi süre sonra :9: Rabbim hayırlısını versin. Dediğim gibi ben elimden geleni yaparım kendimce ama doğum sezaryen olursa Allahın takdiri derim.
Hakkımızda hayırlısı canım.. Haber ver yine sonuçlardan :34:

Şu sıra biraz kafaya taktım ama geçer bende bi süre sonra :9: Rabbim hayırlısını versin. Dediğim gibi ben elimden geleni yaparım kendimce ama doğum sezaryen olursa Allahın takdiri derim.
Hakkımızda hayırlısı canım.. Haber ver yine sonuçlardan :34:

tamam miyopi haber veririm canım, sende kendine iyi bak bebeğin hareketleri nasıl hissesiyomusun artık?

tamam miyopi haber veririm canım, sende kendine iyi bak bebeğin hareketleri nasıl hissesiyomusun artık?

Daha hissedemiyorum yada arada böle kıpırtılar oluyor gibi ama tam olarak bilemiyorum onlar hareketimi. Nasıl anlicam ben onların bebeğimin hareketi olduğunu, şiddeti artıyormu hissedilirliğin zamanla?

Daha hissedemiyorum yada arada böle kıpırtılar oluyor gibi ama tam olarak bilemiyorum onlar hareketimi. Nasıl anlicam ben onların bebeğimin hareketi olduğunu, şiddeti artıyormu hissedilirliğin zamanla?

canım bi kaç haftaya iyice hissedersin zaten şuan küçük öyle çok şiddetli vurmuyo ama görcen bi ay sonra ne tekmeler atacak kerata :D ben ilk 18 haftalık falandı bişiler hissetmiştim

Canım yine sen bilirsinde benim durumuma göre erken davranıyorlar gibi geldi doktorlar. Bak ben Esra Hanıma o konuda teşekkürü bir borç bilirim, hep pozitif yaklaştı bana. İlk hamileliğimde de kanama oldu ben çok korktum bişi oldu diye, kanama olcak biz durdurcaz yine olcak yine durdurcaz böyle gidicek dedi. Benim böle hastalarım var dedi. hiç bu bebek sağlıksız düşer gibi birşey demedi. hatta 2.kanamada gittim ozaman 2 kese gördü, ikiz dedi. ama diğeri hakkında bişi diyemem 15 gün sora belli olur, ilkinin büyümesi çok güzel gidiyor dedi. 1 hafta sonra kalp durması oldu ama ben hep umutluydum Esra Hanım sayesinde. Üzmedi beni bu konuda.

Sora 2.de kan testini acilde yaptırmıştım, onun haberi olmadı hiç. Sora idrar testinde çıkınca, keseyi göremeyince tekrar kan tahlili yaptırımmi dedim, gerek yok, 3 hafta sora keseyi göremezsek yaparız şimdi değer düşük çıkarsa kafayı bulandırmaya gerek yok dedi. İlkinde düşük oldu diye bundada olması gerekmiyor çok rahat ol hiçbişi olmicak dedi. 3 hafta sonra keseyi gördü, daha sonraki randevuda kalp atışını duyduk, hep pozitif yani. Böyle ultrasonda bakarken bebeği mutlu oluyor kadın ya, konuşuyor falan.

Benim tek kaygım doğum konusunda fazla kaderci gibi geldi. Hiçbişiye gerek yok, nasıl olacağını ne sen ne ben bilebiliriz, o süreç çok farklı dedi. Pilatesin falan hiçbir etkisinin olmadığını söledi. Birde 40 haftayı geçerse en fazla 1 hafta dururum dedi. 1 haftanın sonunda alırım, bebekte komplikasyonlar olabilir dedi. o konuda biraz hayal kırıklığına uğradım sadece.
benim doktorumda benle birlikte seviyo bebeğimi maşallah falan diyo hatta bi keresinde ultrasonda esneyişini yakaladık beraber gülerek izledik çok tatlı bi bayan doktorum..arkadaslarım yılmaz beyi bu konuda öneriyolardı normal doğum yanlısıymış bebekte veya annede sorun olmadıktan sonra tabi

Canım merhabalar;
Bende esra hanıma gidiyorum şuan, yazılanlardan da görmüşsündür. Ama ben başka doktora gitmediğim için pek karşılaştırma yapamıyorum, sence gittiğin doktorlara göre ona devam etmeni sağlayan artılar neler? Ben gittiğim zaman sanki muayene çok kısa sürüyor ve beni yeterince bilgilendirmiyor gibi geliyor. Arkadaşlardan duyduğum kadarıyla genelde böyle oluyormuş ama bilemedim açıkçası. Sizin muayeneleriniz nasıl geçiyor? Birde doğum nasıl olacak hiç konuştunuzmu?

walla canım bu da benm 5.doktorum..kısmet buna oldu..ilk önce yaşam hast.nida hanıma gittik hastane berbattı bi daha gitmedim..sonra medicalparkta çağlar yazıcıoğluna gittik,süper bi doktordu ama 3.gidişimizde hastaneden ayrıldığını duyduk kendisinide bulamadık..sonrada sankoda sevgi hanıma gittik,ondanda memnun kalmadım çok aceleci ve konuşması çok hızlıydı hiç bişi anlamadım..artık en son esraya karar verdik bu 3. gidişim memnunum...mesela 2 gün önce gittim kadın bi yandan doğuma giriyo,bi yandan muayene kolay deil tabikide...onun için her seferinde bizimle aynı şekilde ilgilenmiye bilir..ama her sorunun cevabını alabiliyosun,rahat ettiriyo en azından..benm doğumum normal olacak inşlh..bana yetişip yetişemeyecemi sordu ben kilisten geliyorum çünkü bu beni korkuttu biraz...bu arada telefon vermiyo..sekreteri hasteneyi aradınızda bana ulaşırsınız,ben ilgilenirim dedi...

walla canım bu da benm 5.doktorum..kısmet buna oldu..ilk önce yaşam hast.nida hanıma gittik hastane berbattı bi daha gitmedim..sonra medicalparkta çağlar yazıcıoğluna gittik,süper bi doktordu ama 3.gidişimizde hastaneden ayrıldığını duyduk kendisinide bulamadık..sonrada sankoda sevgi hanıma gittik,ondanda memnun kalmadım çok aceleci ve konuşması çok hızlıydı hiç bişi anlamadım..artık en son esraya karar verdik bu 3. gidişim memnunum...mesela 2 gün önce gittim kadın bi yandan doğuma giriyo,bi yandan muayene kolay deil tabikide...onun için her seferinde bizimle aynı şekilde ilgilenmiye bilir..ama her sorunun cevabını alabiliyosun,rahat ettiriyo en azından..benm doğumum normal olacak inşlh..bana yetişip yetişemeyecemi sordu ben kilisten geliyorum çünkü bu beni korkuttu biraz...bu arada telefon vermiyo..sekreteri hasteneyi aradınızda bana ulaşırsınız,ben ilgilenirim dedi...

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, az kalmış doğuma da. Peki hangi saat olursa olsun gelecek dimi doğumuna, o konuda bi sıkıntı yok? kimi doktor normal deyince ben gelmiyorum falan diyormuş da onun için merak ettim. bende sorduğum zaman mutlaka cevabını alıyorumda, ben muayenede uçuyorum resmen. o kişi ben değilmişim gibi hiçbişi aklıma gelmiyor heyecandan :1::1: yoksa ultrasonda falan bakarken kadın mutlu oluyor, işini sevdiği belli, çok sevecen yaklaştı bana bugüne kadar. Allaha şükür bi sıkıntım olmadı. ama doktora ulaşmak pek mümkün olmuyor işte, illa hastaneye gitmem gerekiyor. Bikere aradım aradım bırak doktora ulaşmayı kadın doğum bölümüne bi türlü ulaşamadım. o yüzden biraz sıkıntı oluyor ama napalım artık.

Birde Sankodaki doğum fiyatları konusunda bir bilgin varmı ya? Benim hiç gittiğimde aklıma gelmiyor işte sormak, burda bakarken acaba bizim hastanede nasıl diyorum ve öylece unutup gidiyorum :1:

Birde Sankodaki doğum fiyatları konusunda bir bilgin varmı ya? Benim hiç gittiğimde aklıma gelmiyor işte sormak, burda bakarken acaba bizim hastanede nasıl diyorum ve öylece unutup gidiyorum :1:

bende bilmiyorum ama pahalıdır bence hoş bizim pahalı dediğimiz şey batıdaki hastanele göre çok ucuzdur yine sgklı olmalarına rağmen batı da 8bin tl alan hastanelr varmış doğuma şok geçirdim sankoda bence normal doğum olsa olsa 500 falandır oda maximum

bende bilmiyorum ama pahalıdır bence hoş bizim pahalı dediğimiz şey batıdaki hastanele göre çok ucuzdur yine sgklı olmalarına rağmen batı da 8bin tl alan hastanelr varmış doğuma şok geçirdim sankoda bence normal doğum olsa olsa 500 falandır oda maximum

Bencede dediğin gibi olsa olsa 500dür heralde. Ben geçen sene kürtaj olmuştum, 150 tlmi ne vermiştik, ondan öncede 1 gece yatışım olmuştu ozamanda 130 tl gibi bişi ödemiştik. Doğumda 350-400 falandır ozaman

birde sankodaki doğum fiyatları konusunda bir bilgin varmı ya? Benim hiç gittiğimde aklıma gelmiyor işte sormak, burda bakarken acaba bizim hastanede nasıl diyorum ve öylece unutup gidiyorum :1:

dediğin gibi bende muayeneye girdimi herşeyi unutuyorum,ne dicektim,ne sorcaktım hepsi gidiyo akıldan:)))bu arada ben sordum normal 500,sezeryan ise 550dediler.. Fiyat iyi bence..bu arada doğumuda sordum..yani sizi özel çağırmamız mı gerekiyo diye..''yooo hayır bizde doğumu zaten doktor yaptırıyo dedi''....

dediğin gibi bende muayeneye girdimi herşeyi unutuyorum,ne dicektim,ne sorcaktım hepsi gidiyo akıldan:)))bu arada ben sordum normal 500,sezeryan ise 550dediler.. Fiyat iyi bence..bu arada doğumuda sordum..yani sizi özel çağırmamız mı gerekiyo diye..''yooo hayır bizde doğumu zaten doktor yaptırıyo dedi''....

Hee iiymiş ozaman, fiyat da ortalama bi fiyat. Peki kesin acaba kendimi geliyor yoksa o gün nöbetçi falan kim varsa omu giriyor benim merak ettiğim konu bu. Yoksa mutlaka ki bir doktor olur, komplikasyon riskine karşı ama bu doktor kendimi oluyor yoksa kim denk gelirsemi?

walla herkes kendi hastasınınkine girer heralde..ben direk kendisine sorduğumda ben giricem dedi..bilmiyorum..yaaa aslında hayırlısıyla ulaşalımda hastaneye ,elbet doğururuz onlar deil,allah yardımcımız olsun..

walla herkes kendi hastasınınkine girer heralde..ben direk kendisine sorduğumda ben giricem dedi..bilmiyorum..yaaa aslında hayırlısıyla ulaşalımda hastaneye ,elbet doğururuz onlar deil,allah yardımcımız olsun..

bence muhakkak kendisi girer, ben sanmıyorumki başka birisi hiç bir hastanede olmaz böyle bişey bence hayır ozaman o doktora gittiğinin bi anlamı kalmaz, fakat şu var hastaneye gittiğinde ebe doğumumu doktor doğumumu diye soruyolar bazıların da amerikanda ve hayatta var öyle bişi diğer hastaneleri bilmiyorum hatta hayat hastanesinde bi zeytin ebe vardı hala varmı bilmiyorum çoğu gebe gidip ona doğruyodu doktordan daha iyiymiş diyolardı, bide ebe doğumumun ücreti daha düşük tabiki.

Tabikide Allah yardımcımız olsun, kendisinin girmesi güzel olmuş ozaman kafa rahatlıyor otomatikman. Canım evet Allah hepimizin özelliklede senin yardımcın olsun. Peki gelirken ambulansla falan mı gelceksiniz?

bence muhakkak kendisi girer, ben sanmıyorumki başka birisi hiç bir hastanede olmaz böyle bişey bence hayır ozaman o doktora gittiğinin bi anlamı kalmaz, fakat şu var hastaneye gittiğinde ebe doğumumu doktor doğumumu diye soruyolar bazıların da amerikanda ve hayatta var öyle bişi diğer hastaneleri bilmiyorum hatta hayat hastanesinde bi zeytin ebe vardı hala varmı bilmiyorum çoğu gebe gidip ona doğruyodu doktordan daha iyiymiş diyolardı, bide ebe doğumumun ücreti daha düşük tabiki.

Antepte bilmiyorumda ben forumda okudum, doktoru sezaryene ben girerim ama normal olursa denk gelirse girerim diyor. Var öle doktorlar ben onun için sordum zaten. Bu söylediğim olay devlette de değil özel hastanede. Buarada bende bazen düşünüyorum ebeyle doğurmayı ama komplikasyonda mutlakaki doktora ihtiyaç var. Yoksa normal doğum konusunda ebeler doktorlardan daha tecrübeli oluyorlarmış. Ama ebelerle tanışma imkanı nasıl olcakki, sankoda hiçbir ebeyle muhattap olmuyorsun, takip edende olmuyor, son zamanlarda görüşülüyormu ebeyle, varmı öle bişi?

Tabikide Allah yardımcımız olsun, kendisinin girmesi güzel olmuş ozaman kafa rahatlıyor otomatikman. Canım evet Allah hepimizin özelliklede senin yardımcın olsun. Peki gelirken ambulansla falan mı gelceksiniz?

Antepte bilmiyorumda ben forumda okudum, doktoru sezaryene ben girerim ama normal olursa denk gelirse girerim diyor. Var öle doktorlar ben onun için sordum zaten. Bu söylediğim olay devlette de değil özel hastanede. Buarada bende bazen düşünüyorum ebeyle doğurmayı ama komplikasyonda mutlakaki doktora ihtiyaç var. Yoksa normal doğum konusunda ebeler doktorlardan daha tecrübeli oluyorlarmış. Ama ebelerle tanışma imkanı nasıl olcakki, sankoda hiçbir ebeyle muhattap olmuyorsun, takip edende olmuyor, son zamanlarda görüşülüyormu ebeyle, varmı öle bişi?

miyopi genelde özel hastanelerde ebeler çok genç ve tecrübesiz zaten çünkü ucuz çalışıyorlar ben çoğuna doğum konusunda güvenmem ben ilk doğumumu hatemde yaptım 2 vardiyada ebeleri gördüm ikiside oldukça gençti yaşları benden küçüktü doğum doktorla giren ebenin ilk bi kaç doğumundan biriydi benim doğumum, zaten sancı çektiğin sürece odanda oluyosun onuda söylim açıklı 9-10 cm olunca doğum haneye alıyorlar ve ancak ozaman doktoru görüyorsun aksi halde doktorlar gelmiyor yanına hani belki gündüz olursa doktor orda olur arada uğrar ama benimki geceydi doktor sabah 6 gibi çağrıldı açıklık 9 cm olduğunda.

ha birde bahsettiğim zeytin eve oldukça deneyimli yaş olarak 50 yaşlarda falan sanırım ebe olursa öyle bi ebe olmalı

miyopi genelde özel hastanelerde ebeler çok genç ve tecrübesiz zaten çünkü ucuz çalışıyorlar ben çoğuna doğum konusunda güvenmem ben ilk doğumumu hatemde yaptım 2 vardiyada ebeleri gördüm ikiside oldukça gençti yaşları benden küçüktü doğum doktorla giren ebenin ilk bi kaç doğumundan biriydi benim doğumum, zaten sancı çektiğin sürece odanda oluyosun onuda söylim açıklı 9-10 cm olunca doğum haneye alıyorlar ve ancak ozaman doktoru görüyorsun aksi halde doktorlar gelmiyor yanına hani belki gündüz olursa doktor orda olur arada uğrar ama benimki geceydi doktor sabah 6 gibi çağrıldı açıklık 9 cm olduğunda.

ha birde bahsettiğim zeytin eve oldukça deneyimli yaş olarak 50 yaşlarda falan sanırım ebe olursa öyle bi ebe olmalı

Doğru haklısın, çok genç oluyorlarsa sıkıntı. Benim dediğim gibi ebelerle hiçbir muhataplığım olmadı. Bende senin gibi düşünüyorum güveneceğim ebe 50li yaşlarda tecrübeli olmalı. Öle ebeler doktordan daha çok normal doğum görüyor diye yeni mezun ebeye de güvenemem kolay kolay

kızlar mrb bende kontrolden geldim bu gün son iki haftam vajinal muayene yaptı herşey normal gibi şimdilik eger son anda bi sorun çıkmazsa normal yapıcaksın dedi birazda cesaretlendirdi ben korkuyorum normal dogumdan aslında ama doğum fizyolojik bi olay merak etme vajinanın çok esnek bi yapısı var zamanı geldiğinde açılıp doğumu kolaylaştıracak falan diye birsürü konuştu cesaret verdi açıkçası
epidural istediğimi söyledim bende ilk doğumda epidurali öneriyorum zaten dedi inşallah kolay olur doğumum çok korkuyorummmm :(
doğum fiyatları benim gittiğim hastanede çok uygun gibi geldi bana normal 100 sezeryan 150 oda ücretide 1 günlük tek kişilik 75 çift kişilik 50 tl miş epidural normal dedim o da 300-350 gibi birşey söyledi..kemal bayındır hastanesinde yapıcam inş doğumumu yani en fazla 500 e falan gelecek sanırım doğum hesaplarıma göre..normal doğumda aynı gün taburcu edilecekse 19 tl yatak parası veriliyormuş doğumhanedeki odalardan birinde yatıp taburcu olunuyormuş aynı gün

ha bir de gece saat kaç olursa olsun doğumuma ben giriyorum doğumlarımı ben yaptırıyorum dedi bu da çok hoşuma gitti..eşiminde girmesini yanımda olmasını istiyorum dedim gece olursa doğumhane müsait olursa alabileceğini kendi için sorun olmadığını ama gündüz olursa almasının doğru olmadığını söyledi diğer hastalar açısından bende hak verdim ama yanımda olsun bana güç versin istiyorum dedim haklısın dedi

kızlar mrb bende kontrolden geldim bu gün son iki haftam vajinal muayene yaptı herşey normal gibi şimdilik eger son anda bi sorun çıkmazsa normal yapıcaksın dedi birazda cesaretlendirdi ben korkuyorum normal dogumdan aslında ama doğum fizyolojik bi olay merak etme vajinanın çok esnek bi yapısı var zamanı geldiğinde açılıp doğumu kolaylaştıracak falan diye birsürü konuştu cesaret verdi açıkçası
epidural istediğimi söyledim bende ilk doğumda epidurali öneriyorum zaten dedi inşallah kolay olur doğumum çok korkuyorummmm :(
doğum fiyatları benim gittiğim hastanede çok uygun gibi geldi bana normal 100 sezeryan 150 oda ücretide 1 günlük tek kişilik 75 çift kişilik 50 tl miş epidural normal dedim o da 300-350 gibi birşey söyledi..kemal bayındır hastanesinde yapıcam inş doğumumu yani en fazla 500 e falan gelecek sanırım doğum hesaplarıma göre..normal doğumda aynı gün taburcu edilecekse 19 tl yatak parası veriliyormuş doğumhanedeki odalardan birinde yatıp taburcu olunuyormuş aynı gün

sennde az kalmış..allah hayırlısıyla kurtarsın..

Back