Benim gebeligim cok sıkıntılı geçti maalesef. Simdi de 29.haftadayim. 6.haftadan beri esra hanima gidiyorym.aslinda bayanla ilgili şikayetim cok olmadı ama az ve öz konuşuyor. Ote yandan 14.haftaya kadar surekli kanamam ve düşük ruskim olmasına rağmen cok serinkanlı davrandı ve bu da benim stresimi azaltti cok şükür. O açıdan esra hanımın hakkını yemek istemiyorum. Ama bi yandan da kanamam bitene kadar progestan kullandim ben. Ilaci yazarken tuzu kes demedi bana maalesef. Ve ben o dönem erikleri tuza bana bana yedim.surekli kusmama rağmen ilk uc ayimda 5 kilo almıştım. Gercegi beni diyetisyene yonlendirdiginde öğrendim. Simdi hala o sismelerimin acısını yasiyorum... Ve fazla kiloların ve bir de esra hanimdan hep sezeryan doğum yapan duydum ve ben normal yapmazsam bu kilolardan zor kurtulacagimi düşünüyorum o yuzden esra hanimi arastiriyorum sürekli. Ibrahim halil beye de gitmek geldi icimden siz böyle yazınca. Hastanemi de degistirmek istemiyorum açıkçası çünkü sanko hastanesinin sakinligi düzeni hosumuza gidiyo.