Hatemde Nazire hanıma 1 kere gittim aşkrı övgüyle bahsediyorlardı sitelerde. Randevu saatimi kaçırdığım için beni öğlen arasında kabul etti içeri girip çıkmamda fazla sürmedi. Klasik sorular sordu işte ne kadardır evlisiniz vs.. Her netse o zamanlar reglıma 2 hafta vardı. 34 mm kist varmış yumurtalığımda regl ol gel dedi hsg çektir regl olunca dedi folik asit önerdi çıkardı beni ilgisinden memnun kalmadım açıkcası. Beni öğlen arasında alması acil hasta olsam elbette hoşuma giderdi ama bu kadar acele davranması hiç hoşuma gitmedi resmen boşa para verdim. 14 şubatta regl olmuştum o günden beri olmadım ve hamile de değilim. İnsanlar parayı kolay kazanmıyorlar en nihayetinde devlet hastanesi gibi girip çıktıktan sonra bir şey anlamadan versiğin paraya acıyorsun. Ben de hala doğru düzgün doktor bulamadım hatemde yılmaz gencoya gideceğim ayın 7 sinde. Kadın doktor ısrarımız vardı baktık hayır yok birde gencoya gidelim dedik. Çok uzun yazdım k.bakma iyi bir doktor bulursam yazarım. Çünkü çok zor ve mahrem bir durum bu. Şu ana kadar doktorlara ödediğim meblağlarla iki defa özel muayeneye giderdim..abdulhamit soysal a gittim muayene için ama çok ilgisizdi.adamın tavırlarını hiç begenmedim.hatemdeki nazan özdemir ya da ncr deki fatma bozkurt hakkında bilgisi olan var mı?
abdulhamit soysal a gittim muayene için ama çok ilgisizdi.adamın tavırlarını hiç begenmedim.hatemdeki nazan özdemir ya da ncr deki fatma bozkurt hakkında bilgisi olan var mı?
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Ben araştırdım zaten bahsettiğiniz olayla alakalı şikayet yazmışlar. Eşim duyunca gitme dedi. Rahmetli kayın validem de doğum yaparken vefat etmiş. Doğum konusunda aşkrı korkularımız var Allah'ım herkese hayırlısıyla gönlünce versin her şeyi. İnşalllah meleklerimize en kısa zamanda kavuşur sağ sağlim kucağımıza alırız.
Hatemde Nazire hanıma 1 kere gittim aşkrı övgüyle bahsediyorlardı sitelerde. Randevu saatimi kaçırdığım için beni öğlen arasında kabul etti içeri girip çıkmamda fazla sürmedi. Klasik sorular sordu işte ne kadardır evlisiniz vs.. Her netse o zamanlar reglıma 2 hafta vardı. 34 mm kist varmış yumurtalığımda regl ol gel dedi hsg çektir regl olunca dedi folik asit önerdi çıkardı beni ilgisinden memnun kalmadım açıkcası. Beni öğlen arasında alması acil hasta olsam elbette hoşuma giderdi ama bu kadar acele davranması hiç hoşuma gitmedi resmen boşa para verdim. 14 şubatta regl olmuştum o günden beri olmadım ve hamile de değilim. İnsanlar parayı kolay kazanmıyorlar en nihayetinde devlet hastanesi gibi girip çıktıktan sonra bir şey anlamadan versiğin paraya acıyorsun. Ben de hala doğru düzgün doktor bulamadım hatemde yılmaz gencoya gideceğim ayın 7 sinde. Kadın doktor ısrarımız vardı baktık hayır yok birde gencoya gidelim dedik. Çok uzun yazdım k.bakma iyi bir doktor bulursam yazarım. Çünkü çok zor ve mahrem bir durum bu. Şu ana kadar doktorlara ödediğim meblağlarla iki defa özel muayeneye giderdim..
Merhaba bende nazire hanıma yoğunluktan gidemiyorum çünkü çalışıyorum ve o kadar saat bekleyemem vakit önemli ama malesef bayan doktor istediğim için içime sinen bir doktor bulamadım bebek için uğraşıyorum ve çok yıpranıyorum ncr hastanesine gittim fatma hanıma ama tam gittiğim gün izne çıkıyordu beni başka doktora yönlendirdi emel peri canpolat o kadar dememe rağmen hormon tahlillerimi yaptırmadı eski tahsilimi baz aldı bi baktım prolaktin 46 boşuna aldım onca ilacı iğneyi neyse arkadaşlar şimdi medikal park hatice ender soydinç e gitcem yorumumu atarım sizeHatemde Nazire hanıma 1 kere gittim aşkrı övgüyle bahsediyorlardı sitelerde. Randevu saatimi kaçırdığım için beni öğlen arasında kabul etti içeri girip çıkmamda fazla sürmedi. Klasik sorular sordu işte ne kadardır evlisiniz vs.. Her netse o zamanlar reglıma 2 hafta vardı. 34 mm kist varmış yumurtalığımda regl ol gel dedi hsg çektir regl olunca dedi folik asit önerdi çıkardı beni ilgisinden memnun kalmadım açıkcası. Beni öğlen arasında alması acil hasta olsam elbette hoşuma giderdi ama bu kadar acele davranması hiç hoşuma gitmedi resmen boşa para verdim. 14 şubatta regl olmuştum o günden beri olmadım ve hamile de değilim. İnsanlar parayı kolay kazanmıyorlar en nihayetinde devlet hastanesi gibi girip çıktıktan sonra bir şey anlamadan versiğin paraya acıyorsun. Ben de hala doğru düzgün doktor bulamadım hatemde yılmaz gencoya gideceğim ayın 7 sinde. Kadın doktor ısrarımız vardı baktık hayır yok birde gencoya gidelim dedik. Çok uzun yazdım k.bakma iyi bir doktor bulursam yazarım. Çünkü çok zor ve mahrem bir durum bu. Şu ana kadar doktorlara ödediğim meblağlarla iki defa özel muayeneye giderdim..
hangi hastanede ne kadar aliyorGaziantep te yaşayan ve durumu olan herkese Bahar Cebesoy 'u tavsiye ederim ,bana göre dünyanın en iyi doktoru, aldığı tüm ücretleri de sonuna kadar hak ediyor..
ramazan bey benimde ilk doktorumdu biraz garip bir adam reyhan gunduz var ilgili ona gidiyorum simdi benher doktor farklı maalesef bazısına göre iyi bazısına göre kötü doktor çok önemli tabiki...
ilk doktorum amerikanda ramazan beydi ilgi sıfırdı kanamam oldu hastaneye acil gittik kimse bakmadı bile (özel bir durumum vardı sle hastasıyım) hamileliğimde ilaçlarımı kestirdi bir hafta sonra ikiz bebeklerimi onun yüüznden kaybettim çünkü akşam olduğu için gelmedi tlf bakmadı hemşire aradı düşük başlamış deyip beni gönderidiler
ordan hateme geçtik yılmaz beye sağolsun ilgilendi ama bebekleri kurtaramadı sonra kaç ay kontrole gittim arada hep kanamalarım oldu ağrılarım çoktu baktım düzelmiyorum...
özel bir dkt gittim Bülent kahraman o baktı ve düşükten dolayı parça kaldığını iki tane ve polip oluştuğunu söyledi hemen müdahale etti şuan düzeldim iyiyim çok şükür doktorum çok beyefendi iyi biri... rabbim nasip eder inşallah tekrardan hamile kalırım....
Özel muayenhanesi var, hastanede çalışmıyor, dünya tatlısı bir insan hem de çok iyi bir doktor, ben doğum yaptığımda geçen yaz muayene ücreti 300 tl, sezeryan doğum 4 bin tlydi, 1300 tl de doğum yaptığım hastaneye ödedikhangi hastanede ne kadar aliyor
her muayene icin 300 cok degil miÖzel muayenhanesi var, hastanede çalışmıyor, dünya tatlısı bir insan hem de çok iyi bir doktor, ben doğum yaptığımda geçen yaz muayene ücreti 300 tl, sezeryan doğum 4 bin tlydi, 1300 tl de doğum yaptığım hastaneye ödedik
Ekstra bir durum olmadığı sürece, ayda 2 kereher muayene icin 300 cok degil mi
ımmmEkstra bir durum olmadığı sürece, ayda 2 kere
Çağırıyordu, bir muayene bir kontrol şeklinde bir kere 300 tl veriyoduk yani ayda 300 tl
Doğrudur ben bahar hanımla devam ettim hep bilmiyrum o yüzden:) hayırlısı olsunımmm
zaten ncr vs yerlerdeki doktorların muayeneleri de 150 filan olan varmıs özel doktor mus.
önce bir hamile kalalım da
Nazan hanım benim Doktorum ve müthiş bir insandır. Hamileliğimin ikinci ayında gitmeye başlamıştım ve doğumumu da o yaptırdı. İlgisi çok iyidir. Her muayene en az 10 dk sürer, ilaç yazma meraklısı değildir, her şeyin doğal yöntemini düşünür önce. Ben meraklı bir insanım herşeyi sorarım ve bütün sorularımı en ince ayrıntısına kadar cevapladı sağolsun. ayrıca bir sorunum olduğunda rahatça ulaşabiliyorum. (Tabi bu biraz da karşılıklı iletişimle olan bir durum. Çünkü sürekli takip etmedikleri hastalarla aylardır tanıdıkları hastalar bir olmuyor)
Genç bir doktor ama gayet güven verici. Ayrıca hasta mahremiyetine önem veriyor içeriye sadece bir hasta alıyor. Randevu aldığınız takdirde çok beklemiyorsunuz. Aşırı bir hasta yoğunluğu yok Nazire hanımın aksine. Kısacası ben memnun kaldım herkesin görüşü farklı olabilir tabi her hasta bir değil kimi insan yumuşak ve güler yüzlü doktor isterken kimi hasta sert ve otoriter bir doktor ister en iyisi sizin gidip görmeniz ama memnun olmayan görmedim.
Fatma Bozkurt da arkadaşımın doktoruydu o da aynı şekilde çok ilgili ve sakin bir doktormuş. O da sezeryancı bir dr değil. Ama en son bebeği olmuştu ve bir süre çalışmayacaktı. Şimdi bilmiyorum çalışmaya başladı mı
Amin inşallahDoğum hassas bir konu tabi ki ben de büyük bir korkuyla girdim ama bol dua ettim. Rabbim bütün anneleri evlatları hamileleri korusun
Malesef ben de hamile kalmadan önce Nazire hanıma gidiyordum. Herkes çok memnundu ama dediğiniz gibi ben pek ilgi görmedim. Kalabalık da cabası. Bana da folik asit yazıp yolladı. 6 ay çocuğun olmazsa gel dedi.
Hamile olduğumu öğrenince gittim alel usul ultrasonda bebeği bir gösterdi daha ben üstümü giyinmeden başka hasta girdi içeri aynı anda 3 hasta birden oldu içerde. Birine reçete yazıyor biri üstünü giyiniyor birine de asistan tarafından bilgi girişi yapılıyordu. Üstelik kapıda asistanla konuşan sıra takip etmeden giriyordu. Sonuç gösterenler bir taraftan muayene olanlar içeri girmek isteyenler başka yandan konuşuyordu.
Eşim çok sinirlendi bu ne biçim özel hastane diye. Ayrıca kadın hızlı hızlı konuştu sormak istediklerimizi soramadık. Kasıklarımda ağrı oluyor dedim tak Protestan decavit folik asit yazdı ultrason görüntüsüne tarih atıp şu tarihte görüşürüz dedi. O oldu bir daha da gitmedim. Sadece size özel değil ne zaman gitsem Nazire hanım öğlen aralarında bile çalışıyordu en erken o geliyor ve en geç o çıkıyordu e kolay değil tabi o kadar yoğun olmak birsürü hastayı almak. Hatta Doğum yaptığım gece o nöbetçiydi ben koridorda turlarken görüyordum saniye oturmadı sabah erkenden viziteye çıktı ve hemen muayeneye gitti
Çalışkan bir kadın Allah var ama bunun dezavantajları olabilir. Arkadaşım Nazan hocayı eski çalıştığı yerden tanıyordu ve onu önerdi iyi ki de onu bırakıp Nazan hanımla devam etmişim. Allah ondan razı olsun.
Yılmaz genco dan da çoğu kişi memnun. Siz de Hatem hastanesini istiyorsanız ve bayan doktor derseniz Nazan hanımla da görüşün derim. Ben hastane olarak orayı istiyordum bütün çevrem orda Doğum yaptı ve herkes memnundu evime de yakındı gidiş geliş kolay oluyordu.
Çok konuştum kusura bakmayın ama Benim içimde yaradır doktor aradığım dönemler. herkese anlatıyorum böyleİnşallah siz de kafanıza göre hastane ve doktor bulursunuz ve bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Est. canım ne geçiyorsa içinden onu anlatmışsın evet nazan hanıma gitmiştim nazireden önce o bana fazla bilgili gelmemişti çevremden aldığım duyumlar sonucu. Yılmaz gencoya gitmedim eşimin doktora gitmesini bekliyorum hala 2 yıldır evliyiz..
O doktora gittikten sonra bende gideceğim doktora tedaviye beraber başlayabilmek için muhtemelen yine hateme gideriz napalım kısmet artık...
Sankoda esra ozkaplana dogum yaptitan tanidiginiz var mi acaba?Dıger hastanelerle alakalıda neler duyuldu neler
Herseyde sankoya gıderım
Sankoda dogurdum
Hala da tum sulalece oraya gıderız...
En ufak sıkayetım yok şahsen
Var oda memnun değildi (sezeryanla) dogumduSankoda esra ozkaplana dogum yaptitan tanidiginiz var mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?