-
- Konu Sahibi tereyagli ekmek
Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allahım sizede en yakın zamanda nasip etsin inşallah. Eğer fiyat konusunda fazla gelmezse bülent gürhan kahramanin özel muayenesi var takibini çok iyi yapıyorBenim yumurtam çatlamıyor kist oluşuyor şuanda kist yok ama bebekte olmadı düşünmüyorum tüp bebek ama tedavinin sonucunda tüp bebek derse doktor tabiki de yaptırıcam
Canim ben yarın insallah abdullah göymen gidicem gebelik icin gidersem sana yinede bilgi veririm ama iyi yorumlar okudumKızlar ibrahim özdurak mı Abdullah göymen mi 1,5 yıllık evliyim bebeğimiz olmadı onun için gidicem hangisini önerirsiniz bana da yardımcı olursanız çok sevinirim
Çok sevinirim canım inşallah memnun kalırsınCanim ben yarın insallah abdullah göymen gidicem gebelik icin gidersem sana yinede bilgi veririm ama iyi yorumlar okudum
Ne kadar acabaIyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allahım sizede en yakın zamanda nasip etsin inşallah. Eğer fiyat konusunda fazla gelmezse bülent gürhan kahramanin özel muayenesi var takibini çok iyi yapıyor
Muayene sağlık güvencesi olanlara 85 tl imiş randevu alırken kendiler sormadan söylediÇok sevinirim canım inşallah memnun kalırsın
Hangi hastanedeydi arkadaşım sanko da dedi ama internetten baktım medikalparkta diyorMuayene sağlık güvencesi olanlara 85 tl imiş randevu alırken kendiler sormadan söyledi
Evet medical parkta kötü mü o hastane ben şehir dışından gidicem google yorumları hiç hoşuma gitmediHangi hastanedeydi arkadaşım sanko da dedi ama internetten baktım medikalparkta diyor
Canım muayene ücreti 60 tlÜcreti ne kadar canım
Bende bilmiyorum canım buraya yeni taşındık ama hastane olarak sanko diyorlarEvet medical parkta kötü mü o hastane ben şehir dışından gidicem google yorumları hiç hoşuma gitmedi
Teşekkürler canımCanım muayene ücreti 60 tl
Ben doğumum için gitmicem dr önemli doğumum k.maraşta olacak sdece bi kaç sıkıntım var birde başka dra gitmek için gidicem inş.Bende bilmiyorum canım buraya yeni taşındık ama hastane olarak sanko diyorlar
Tamam canım o zaman sorun olmaz diye düşünüyorumBen doğumum için gitmicem dr önemli doğumum k.maraşta olacak sdece bi kaç sıkıntım var birde başka dra gitmek için gidicem inş.
Doktor hakkında fikrin var mı acabaTamam canım o zaman sorun olmaz diye düşünüyorum
BEnde ilk kez gidicem ama antepli bir arkadaşım tavsiye etti çok iyi doktor diye inşallah öyledir canımDoktor hakkında fikrin var mı acaba
Abdullah bey için mi dedi canımBEnde ilk kez gidicem ama antepli bir arkadaşım tavsiye etti çok iyi doktor diye inşallah öyledir canım
Evet canımAbdullah bey için mi dedi canım
İnşallah öyledir umdugumu bulurumEvet canım
Bülent bey 250 tl muayenesiNe kadar acaba
Testleri nerde yaptırıyor çokta fazla değilmişBülent bey 250 tl muayenesi
Tahlilleri hatem hastanesinden yaptırıyor ama ordakiler bize burda başka bi doktordan giriş yaparak verelim tahlilleri daha uygun oluyor öyle fiyatı dediler biz öyle yaptirdikTestleri nerde yaptırıyor çokta fazla değilmiş