- Konu Sahibi tereyagli ekmek
Çok sıra bekliyor musunuz acaba randevu gününüzdeTeşekkürler canım bekliyorum. Bu arada ibrahim beyi tavsiye ederim. Hem çok vicdanlı bir insan, hem bilgili bir doktor hem de normal doğum yanlısı kendisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sıra bekliyor musunuz acaba randevu gününüzdeTeşekkürler canım bekliyorum. Bu arada ibrahim beyi tavsiye ederim. Hem çok vicdanlı bir insan, hem bilgili bir doktor hem de normal doğum yanlısı kendisi
Çok beklemiyorum 10-15 dk civarı en fazlaÇok sıra bekliyor musunuz acaba randevu gününüzde
Önceki sayfalarda yazmış olabilirsiniz ama hatırlayamadım kusura bakmayın sizin kaç haftalikti acabaÇok beklemiyorum 10-15 dk civarı en fazla
14 haftalığız şuandaÖnceki sayfalarda yazmış olabilirsiniz ama hatırlayamadım kusura bakmayın sizin kaç haftalikti acaba
Teşekkür ederim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah14 haftalığız şuanda
Az önce ibrahim beyle randevum vardı. Ben sormadan bilgilendirdi sağolsun, her şeyi söyledi. Doguma kendi girermiş, bi sorun olmazsa normal doğum dedi. Ayrıca doğum ücretleri de ilk doğum normal 1900 sezaryen 1500 kızlar. Şimdilik bi sorun yok gibi bakalım inşallah alışırız birbirimize zamanla. En azından dinleyen ve cevap veren bir doktor. Yazdığı ilaçları da tek tek açıklıyor. Sizi de bilgilendireyim dedim. Şimdiye kadar gittigim doktorlar arasında en profesyoneli diyebilirim.
Yalnız sanko baya kalabalık geldi o da normal yani sonuçta eğitim ve araştırma hast.olmuş. Inşallah personeller de ilgilidir doğumda sorun yasamam. Yardimlariniz icin cok tesekkurler
Inşallah canım, çok şükür doguma kendisi girermiş öyle dedi çok rahatladım çünkü hangi doktora gittiysem ebe geliyor doktor sadece sezaryen yapıyordu. Genç ama bilgili ve tecrübeli olduğu çok belli. Tabi doğal olarak erkek doktor çok samimi değil. Ama önemli olan ilgilenmesi. Odalar tek kisilik var mi sormayi unuttum yaCanım çok sevindim memnun kalmana. Diğer özellere göre biraz daha uygun olduğundan bira kalabalık oluyor ama önemli olan doktor olduğu için görmezden geliyor insan :) Teknik donanımı da çok gelişmiş olduğundan bizim için iyi bir seçim olur umarım.
Inşallah canım, çok şükür doguma kendisi girermiş öyle dedi çok rahatladım çünkü hangi doktora gittiysem ebe geliyor doktor sadece sezaryen yapıyordu. Genç ama bilgili ve tecrübeli olduğu çok belli. Tabi doğal olarak erkek doktor çok samimi değil. Ama önemli olan ilgilenmesi. Odalar tek kisilik var mi sormayi unuttum ya
Çok teşekkürler, inşallah sağ salim kurtulalım hepimiz de önemli olan o
Canım ibrahim ozdurak a gittim bir defa, gebelik takibi için. Bu cuma tekrar randevum var. Şimdilik bi sorun yok.Kızlar ibrahim özdurak mı Abdullah göymen mi 1,5 yıllık evliyim bebeğimiz olmadı onun için gidicem hangisini önerirsiniz bana da yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben tüp bebek için gitmicem ama yine de ilgilenir sanırımCanım ibrahim ozdurak a gittim bir defa, gebelik takibi için. Bu cuma tekrar randevum var. Şimdilik bi sorun yok.
Instagramda takip ediyorum istersen bi bak sen de hesabına, hep paylaşmış tüp bebekle ilgili seyler.basarili bir doktora benziyor. Sen de bi incele. Sanırım hesabı ibrahim.ozdurak diye geçiyor
Teşekkürler canım baktım ama sanırım tüp bebek konusunda uzman biri ben daha tedaviye yeni başlıcam hemen tüp bebek yapalım der mi diye şüpheye düştümCanım ibrahim ozdurak a gittim bir defa, gebelik takibi için. Bu cuma tekrar randevum var. Şimdilik bi sorun yok.
Instagramda takip ediyorum istersen bi bak sen de hesabına, hep paylaşmış tüp bebekle ilgili seyler.basarili bir doktora benziyor. Sen de bi incele. Sanırım hesabı ibrahim.ozdurak diye geçiyor
Ikisini de ıyi duydum bir çok siteden ama ben ibrahim beye gitmeyi düşünüyorum ona giden bir çok kişiyle konuştum hepsi çok memnunlar instagramda hesabi var https://www.instagram.com/ibrahim.ozdurak/Kızlar ibrahim özdurak mı Abdullah göymen mi 1,5 yıllık evliyim bebeğimiz olmadı onun için gidicem hangisini önerirsiniz bana da yardımcı olursanız çok sevinirim
Tüp bebek için mi gidiceksin yoksa benim gibi muayene olmaya mıIkisini de ıyi duydum bir çok siteden ama ben ibrahim beye gitmeyi düşünüyorum ona giden bir çok kişiyle konuştum hepsi çok memnunlar instagramda hesabi var https://www.instagram.com/ibrahim.ozdurak/
Takip etmek isterseniz
Canım bence muayene etmeden demez.Cunku buna ihtiyacı yok yani. Muayene edip beraber karar verirsiniz tedaviyeTeşekkürler canım baktım ama sanırım tüp bebek konusunda uzman biri ben daha tedaviye yeni başlıcam hemen tüp bebek yapalım der mi diye şüpheye düştüm
Ücreti ne kadar canımCanım bence muayene etmeden demez.Cunku buna ihtiyacı yok yani. Muayene edip beraber karar verirsiniz tedaviye
Yok ben hamileyim de gebelik takibi için gidicem. Siz ne süreçtesinz bence hemen tüp bebek düşünmeyin durumuzu bilmiyorum ama benimde sorunlarım vardı tedaviye gerek kalmadan oldu çok şükürTüp bebek için mi gidiceksin yoksa benim gibi muayene olmaya mı
Benim yumurtam çatlamıyor kist oluşuyor şuanda kist yok ama bebekte olmadı düşünmüyorum tüp bebek ama tedavinin sonucunda tüp bebek derse doktor tabiki de yaptırıcamYok ben hamileyim de gebelik takibi için gidicem. Siz ne süreçtesinz bence hemen tüp bebek düşünmeyin durumuzu bilmiyorum ama benimde sorunlarım vardı tedaviye gerek kalmadan oldu çok şükür
Sağlıkla kucağına al bebeğini canımYok ben hamileyim de gebelik takibi için gidicem. Siz ne süreçtesinz bence hemen tüp bebek düşünmeyin durumuzu bilmiyorum ama benimde sorunlarım vardı tedaviye gerek kalmadan oldu çok şükür