- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi tereyagli ekmek
Benim doktorum kendisi giriyor buyuzden onu seçtimkızlar lütfen bana normal doğum yanlısı ve doğuma kendisi giren yani yalnızca ebeye bırakmayan, hazır bulunan bir doktor önerin. artık gerçekten ağlamak üzereyim ne hastane ne doktor bulabiliyorum. amerikanda doktorlar kendisi girmiyor normal doğuma, diğer hastaneler ve doktorlar hakkında da bir bilgiye ulaşamıyorum. doğum ücreti falan hiç önemli değil, bana normal doğum yanlısı, vicdanlı ve doğumda hazır bulunan bir doktor önerin ya ne olursunuz
çok teşekkür ederim canım, hemen bakıyorum ibrahim beye. ya öyle bi stres oldum ki, amerikanda faruk bekir "ben yaptırmam normal doğumu ben gelirsem yüzde yüz sezaryen yapar çıkarım" dedi.Benim doktorum kendisi giriyor buyuzden onu seçtim
Konukoğlu doçent dok. İbrahim Halil ozdurak
Ayy şaka gibiçok teşekkür ederim canım, hemen bakıyorum ibrahim beye. ya öyle bi stres oldum ki, amerikanda faruk bekir "ben yaptırmam normal doğumu ben gelirsem yüzde yüz sezaryen yapar çıkarım" dedi.
Şimdi netde yazdım ama bulamadım google da nasıl yazmak gerekiyor habere ulaşmak içinkonukoğlunda da son skandalı duydum bende ona daha çok şaşırdım
kadının 3 . doğumu kordonlarını bağlatmak istiyor fakat doğumdan sonra kadının idrar kesesini bağlıyorlar
kadın bilmiyor eve geliyor 5 saat zor dayanıyor çatlamak üzere tuvalete gidemiyor tekrar gittiklerinde yanlış yeri bağladıklarını görüp tekrar ameliyata alıyorlar . doktor ismi sormayın hastane adı yeter bence bu olay için
anatomik olarak çok zor bir şey değil mi?İdrar kesesi kordon sanilip bağlanabilecek birşey değilde bunu başarabilen doktoru çok merak ettim açıkçası
Hani idrar kesesini kazayla delmis desen doktor hatası o ne biçim doktormus affedilecek şey değil direk görevden alınmalı derdimanatomik olarak çok zor bir şey değil mi?
bu ülke mide ameliyatlarında makas sargı bezi unutulan günleri gördü...
canım bana da bilgi ver lütfen ben de gümbürtüye gitmeyeyim, özelden yazarsan çok sevinirimHani idrar kesesini kazayla delmis desen doktor hatası o ne biçim doktormus affedilecek şey değil direk görevden alınmalı derdim
İdrar kesesini kordon yerine bağlamak bambaşka bonzai mi içmiş girmiş ameliyata nasıl bı doktor kim merak ettim 6 ayda bı düzenli gittiğim bı hastane sağlık çok önemli varsa böyle birşey kesinlikle gitmem ama habere hiç bı şekilde ulaşamıyorum lobaratuarinda çalışan biyolog arkadaşım var onu arayıp sorayim
Tamamdır arkadaşa mesaj yazdım müsait olunca arayacak beni konusur konuşmaz haber veririmcanım bana da bilgi ver lütfen ben de gümbürtüye gitmeyeyim, özelden yazarsan çok sevinirim
aynen öyle malesef canım, gerçekten Allah eksikliklerini göstermesin ama muhtaç da etmesin. çok teşekkür ederim haberini bekliyorumTamamdır arkadaşa mesaj yazdım müsait olunca arayacak beni konusur konuşmaz haber veririm
İnsan hayatı şakaya gelmez valla doktora guvenemeyeceksek kime güvencez
bilgi alınca ben de seni bilgilendiririm canım özeldenBen de ibrahim beye gidiyorum bana da bildirebilir misiniz acaba? Aslında tahmin ediyorum orda başka bir kadın doğumcuyla ilgili bildiklerim var ama...
HABER değildi bu annemin eski komşusunun başına gelmiş geçen ayŞimdi netde yazdım ama bulamadım google da nasıl yazmak gerekiyor habere ulaşmak için
Teşekkürler canım bekliyorum. Bu arada ibrahim beyi tavsiye ederim. Hem çok vicdanlı bir insan, hem bilgili bir doktor hem de normal doğum yanlısı kendisibilgi alınca ben de seni bilgilendiririm canım özelden
tamam canım, ben de ibrahim beye gideceğim galiba. muayene ücreti ne kadar ödüyorsun?Teşekkürler canım bekliyorum. Bu arada ibrahim beyi tavsiye ederim. Hem çok vicdanlı bir insan, hem bilgili bir doktor hem de normal doğum yanlısı kendisi
60 lira. Diğer özellere göre uygun bencetamam canım, ben de ibrahim beye gideceğim galiba. muayene ücreti ne kadar ödüyorsun?
Evet uygun gayet canım çok teşekkür ederim60 lira. Diğer özellere göre uygun bence
Canım sana mesaj atamiyorum ben, bilgi verecektimTeşekkürler canım bekliyorum. Bu arada ibrahim beyi tavsiye ederim. Hem çok vicdanlı bir insan, hem bilgili bir doktor hem de normal doğum yanlısı kendisi
Aa neden acaba mesaj kutumu boşaltayımCanım sana mesaj atamiyorum ben, bilgi verecektim