- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
-
- Konu Sahibi tereyagli ekmek
Anladım canım ben hormon testlerini yaptırmıştım yeniden ister mi acabaTahlilleri hatem hastanesinden yaptırıyor ama ordakiler bize burda başka bi doktordan giriş yaparak verelim tahlilleri daha uygun oluyor öyle fiyatı dediler biz öyle yaptirdik
Bence istemez benimde elimde vardı tekrar istemediAnladım canım ben hormon testlerini yaptırmıştım yeniden ister mi acaba
Teşekkürler canımBence istemez benimde elimde vardı tekrar istemedi
Canım gittin mi Abdullah beye merak ettim nasıl bir doktor içine sindi miCanim ben yarın insallah abdullah göymen gidicem gebelik icin gidersem sana yinede bilgi veririm ama iyi yorumlar okudum
Gittim canim dün çok güler yüzlü ve konuşan her sorunu cevaplamaya hazır bir doktor cidden beğendim tavsiye ederimCanım gittin mi Abdullah beye merak ettim nasıl bir doktor içine sindi mi
Sağol canım teşekkür ederimGittim canim dün çok güler yüzlü ve konuşan her sorunu cevaplamaya hazır bir doktor cidden beğendim tavsiye ederim
Bence sanko canım ve kesinlikle ibrahim ozdurakArkadaaslar dogum icin sannko mu mediksl park mi sizce doktor konusundaki tecrubrlerinizi de paylasirssjiz sevinirim
Tabiki sankoArkadaaslar dogum icin sannko mu mediksl park mi sizce doktor konusundaki tecrubrlerinizi de paylasirssjiz sevinirim
Muayene ücreti 60 tl canım doğum da normal 1900 sezaryen 1500 ama ilk doğumda. Ikinci doğum daha ucuzmus ama ne kadar bilmiyorumPeki muayene ve dogum ucretine dair bilginiz var mi arkadslar ibrahim bey aklimda yoktu iyi ki buraya bskmisim
Tesekkurler paylasiminiz icin
İbrahim bey ramazandan sonra özel muayenehanesine geçiyor canım. Fiyatları ne olacak henüz bilgim yok. Ama kesinlikle çok iyi bir doktorPeki muayene ve dogum ucretine dair bilginiz var mi arkadslar ibrahim bey aklimda yoktu iyi ki buraya bskmisim
Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icinİbrahim bey ramazandan sonra özel muayenehanesine geçiyor canım. Fiyatları ne olacak henüz bilgim yok. Ama kesinlikle çok iyi bir doktor
Tesekkurler canim o da ayriliyormus hastaneden baksana ben kime niyetlensem bisy cikiyor hayirlisi Allahtan bakalimMuayene ücreti 60 tl canım doğum da normal 1900 sezaryen 1500 ama ilk doğumda. Ikinci doğum daha ucuzmus ama ne kadar bilmiyorum
Evet yaa tüh. Çok pahalı olmazsa kesinlikle ibrahim beye git canım durumuna göreTesekkurler canim o da ayriliyormus hastaneden baksana ben kime niyetlensem bisy cikiyor hayirlisi Allahtan bakalim
Arar ogrenirim canim ama genelde ozel muayene acinca biraz abartiyorlar muayene ucretini bakalim kismet nasipEvet yaa tüh. Çok pahalı olmazsa kesinlikle ibrahim beye git canım durumuna göre
Ben de öğrenirsem sana mesaj atarım canımArar ogrenirim canim ama genelde ozel muayene acinca biraz abartiyorlar muayene ucretini bakalim kismet nasip
2 buçuk sene önce doğum yaptımPeki muayene ve dogum ucretine dair bilginiz var mi arkadslar ibrahim bey aklimda yoktu iyi ki buraya bskmisim
Tamam canim bem haftaya gidicem arayayim sorup ogrenir burda paylasirimBen de öğrenirsem sana mesaj atarım canım