-
- Konu Sahibi tereyagli ekmek
Merhaba TheScientist ben aradim bugun sankoyu evet ibrahim ozdurak bi sure sonra ayrilacakmis ama ne zaman onla ilgili net bisy soylemediler hastanede su anki muayene ucretleri 60-90 arasiymis ben ibrahim beyi cok duymustum o yuzden orayi tercih edecektim simdi ne yapsam bilemiyorum
Benimde devam ettiğim doktor ibrahim özduraktı çokta memnundum ama ne yazıkki haziran ayında kendi özel muayenesini açacakmış bnde doktor arayışındayımMerhaba TheScientist ben aradim bugun sankoyu evet ibrahim ozdurak bi sure sonra ayrilacakmis ama ne zaman onla ilgili net bisy soylemediler hastanede su anki muayene ucretleri 60-90 arasiymis ben ibrahim beyi cok duymustum o yuzden orayi tercih edecektim simdi ne yapsam bilemiyorum
Ben 5 haftalik hamileyim pazartesi randevu aldim yine gitsem mi ibrahim beye gitmesem mi bilemedim ozelde ucret ne olur dogumu nerde yapar karisiklik istemiyorum bu surecte ondan kararsizim abdullah goymen i cok duydum ona da gidebilirimBenimde devam ettiğim doktor ibrahim özduraktı çokta memnundum ama ne yazıkki haziran ayında kendi özel muayenesini açacakmış bnde doktor arayışındayım
Ibrahim beyin özel muayene ücreti 300 tl doğumu 3000 tl miş ama hastane masrafları hariç hastanede muhtemelen 2000 tl civarındadrBen 5 haftalik hamileyim pazartesi randevu aldim yine gitsem mi ibrahim beye gitmesem mi bilemedim ozelde ucret ne olur dogumu nerde yapar karisiklik istemiyorum bu surecte ondan kararsizim abdullah goymen i cok duydum ona da gidebilirim
Git çok memnun kalırsın bende ona gidiyorumabdullah goymene gitmene dusunuyorum ilk defa gidecem sadece internetteki yorumlara bakarak
peki yogunmu yani muayene icin gittiginizde cok fazla bekliyor musun zGit çok memnun kalırsın bende ona gidiyorum
Önceden randevu alıyorsun zaten eğer sabahtan operasyona filan girerse 1saat rötarlı alıyor ama normalde fazla beklemiyorsun tabi fazla beklemekten kastın 5-10 dk gibi bir süre değilse yatım saat 45 dk arasıpeki yogunmu yani muayene icin gittiginizde cok fazla bekliyor musun z
Medicalpark abdullah goymen bi sorun icin bi kere sehirdisindan gitmistim ama ilgisi alakasi cok iyi bi drMerhaba kizlar ozel devlet fark etmez memnun kaldığınız kadin dogumculari ogrenebilir miyim bendeee
Saol canim teşekkür ederimMedicalpark abdullah goymen bi sorun icin bi kere sehirdisindan gitmistim ama ilgisi alakasi cok iyi bi dr
Bende abdullah göymene gidiyorum tavsiye ederimSaol canim teşekkür ederim
Muayene ücreti felan ne kadar pekiBende abdullah göymene gidiyorum tavsiye ederim
100₺ ymiş galiba en son gttiğimde 85₺ ydiMuayene ücreti felan ne kadar peki
Merhaba kizlar ozel devlet fark etmez memnun kaldığınız kadin dogumculari ogrenebilir miyim bendeee
Normal ve sezeryan ücretlerini biliyor musun canimHatem hastanesi Nazan Özdemir hem ilaç yanlısı değil hem normal Doğum destekçisi Harika enerjisi olan bilgili bir doktor canım Doktorum
Merhaba ozelden mesaj yazmaya çalıştım fakat olmadı. Ben de antepte yeniyim ve şu an 5 haftalık hamileyim. Kan pihtilasmasi ve bir sürü rahatsızlığım var. Iyi bi doktor lazım ama dediginiz tüm doktorlar artık o hastanelerde çalışmıyor. Özel muayene ücretleri de çok pahalı. Var mı başka tavsiyeniz. Yardımcı olursanz çok sevinirimHani idrar kesesini kazayla delmis desen doktor hatası o ne biçim doktormus affedilecek şey değil direk görevden alınmalı derdim
İdrar kesesini kordon yerine bağlamak bambaşka bonzai mi içmiş girmiş ameliyata nasıl bı doktor kim merak ettim 6 ayda bı düzenli gittiğim bı hastane sağlık çok önemli varsa böyle birşey kesinlikle gitmem ama habere hiç bı şekilde ulaşamıyorum lobaratuarinda çalışan biyolog arkadaşım var onu arayıp sorayim
merhaba maalesef baska bıldıgım yokMerhaba ozelden mesaj yazmaya çalıştım fakat olmadı. Ben de antepte yeniyim ve şu an 5 haftalık hamileyim. Kan pihtilasmasi ve bir sürü rahatsızlığım var. Iyi bi doktor lazım ama dediginiz tüm doktorlar artık o hastanelerde çalışmıyor. Özel muayene ücretleri de çok pahalı. Var mı başka tavsiyeniz. Yardımcı olursanz çok sevinirim