Gaziantep'teki hamileler bakar mısınız?

I ISIK27 sen benden önce öğrenirsen buraya da yazar mısın?
Merhaba TheScientist ben aradim bugun sankoyu evet ibrahim ozdurak bi sure sonra ayrilacakmis ama ne zaman onla ilgili net bisy soylemediler hastanede su anki muayene ucretleri 60-90 arasiymis ben ibrahim beyi cok duymustum o yuzden orayi tercih edecektim simdi ne yapsam bilemiyorum

Benimde devam ettiğim doktor ibrahim özduraktı çokta memnundum ama ne yazıkki haziran ayında kendi özel muayenesini açacakmış bnde doktor arayışındayım

Benimde devam ettiğim doktor ibrahim özduraktı çokta memnundum ama ne yazıkki haziran ayında kendi özel muayenesini açacakmış bnde doktor arayışındayım
Ben 5 haftalik hamileyim pazartesi randevu aldim yine gitsem mi ibrahim beye gitmesem mi bilemedim ozelde ucret ne olur dogumu nerde yapar karisiklik istemiyorum bu surecte ondan kararsizim abdullah goymen i cok duydum ona da gidebilirim

Ben 5 haftalik hamileyim pazartesi randevu aldim yine gitsem mi ibrahim beye gitmesem mi bilemedim ozelde ucret ne olur dogumu nerde yapar karisiklik istemiyorum bu surecte ondan kararsizim abdullah goymen i cok duydum ona da gidebilirim
Ibrahim beyin özel muayene ücreti 300 tl doğumu 3000 tl miş ama hastane masrafları hariç hastanede muhtemelen 2000 tl civarındadr

Merhaba kizlar ozel devlet fark etmez memnun kaldığınız kadin dogumculari ogrenebilir miyim bendeee

Merhaba ozelden mesaj yazmaya çalıştım fakat olmadı. Ben de antepte yeniyim ve şu an 5 haftalık hamileyim. Kan pihtilasmasi ve bir sürü rahatsızlığım var. Iyi bi doktor lazım ama dediginiz tüm doktorlar artık o hastanelerde çalışmıyor. Özel muayene ücretleri de çok pahalı. Var mı başka tavsiyeniz. Yardımcı olursanz çok sevinirim

merhaba maalesef baska bıldıgım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…