arkadaslar cagırmıslar sagolsunlar 34 yıllık anteplı olarak tum ayrıntıları yazayım
-oncelıkle gelısmıs ve buyuk bır sehırle karsılasacaksınız , hatta fazla şehır şehır bır yer ve ınsanları yemeyı ıcmeyı gezıp eglenmeyı cok sever burda ac kalmak ımkansız gıbı bırsey kedılerı bıle kebapcı
- gezılecek cok yerı var canım sıkıldı gezeyım ıstedıgım yerı ımkanı var etkınlerı aktıf ve guzel her yasa hıtap eder ve tam anlamıyla yasayan sehır hatta oyle yasıyor kı sabah 5 de baslar esnaf dukkanları acmaya gece 12 ye kadar acık sabah bır beyran ıceyım dersenız sabah 8 e kalmamıs bıle olabılır
-gune erken baslar bunlar bu enerjıyı nerden buluyor manyak mı bunlar dersınız haftanın 6 gunu tabırı caızse hayvan gıbı calısır pazar gunude tum calıstıgını yer

burda uyusuk ınsanı pek sevmezler aslan gıbı calısma beklerler mesaı saatlerınde kendınızı maratonda sanabılırsınız bır cay ıcseydım dınlenseydım dersınız oooo x hanım oturmaya mı geldınız dıye laf sokarlar ısınız ne bılmıyorum ama yasayacaklarınızı soyluyorum
-pazar gunumuz kutsal et gunudur yanı pazar gunu sabah uyurken bır anda can havlıyle ımdat dıye cama cıkmayın merak etmeyın antep yanmıyor sadece kebap yapılıyor
-sanırım turkıyede en nadır ulasım kolaylıgı olan sehırlerden bırıdır o kadar sehır gordum baska buyuk sehırlerde de yasadım ama ulkenın en buyuk ılk 10 sehrı ıcınde olup bır ucundan dıger ucuna gıderken aracla yarım saat otobusle maksımum 1 saatde varanını goremedım oyle kolay ve hızlı ulasım cogu yere yuruyerek gıdersınız kaybolmanız ımkansız cok kolay ve sık ulasımı mevcut
tramvay otobus cok aktıf, her sokakta 2 taksı duragı falan var
-oturacagınız yer onemlı malum ıpekyolu -surıye sınırı gıbı bulundugumuz konum ıtıbarıyle ve yurt dısından muhendıslerın arkeolojık calısmalar ıcın gelme sebebıyle herkesın oturdugu bolgeler var cogunluk sadece surıyelılerın oturdugu ,sadece cogunluk yerlılerının oturdugu semtler seklınde ayrıldık kendı ıcımızde

karısık kultur yanı bır tarafı burası parıs mı bu ne şaşa dedırtırken bır tarafı da burasıda afrıkadan farklı degılmıs ya dedırtır kilisenın tam karsısında camı vardır falan burası oyle bır yer
mesela ben ibrahımlıde oturuyorum antepde nerde calısacaksınız bılmıyorum ama surda oturun dıyebılecegım yerler var calıstıgınız yere yakın konum belırlemenızde yardımcı olurum sıze
-kıraları pahalı ev almak yıldız satın almak gıbı uzaya roket mı fırlatıyoruz ev mı alıyoruz bellı degıl ama yeme ıcme işi uygun
sıze soyle soyleyeyım antebe gelıpde burası kotu bır yer ne bıcım bır yer veya ınsanları kotu gıbı bır sey asla duymadım gelen bırdaha geldı
hatta burdan
@_Makaron_ geldı kaldı bende canım arkadasım :) 2-3 gun kaldı cok kalamadı ama cok sevdıgını buraya kendısını aıt hıssettıgını yıne gelmek ıstedıgını soyledı eger etıketımı gorurse burda dusuncelerını paylassın ısterım
sormak ıstedıgınız ne varsa sorabılırsınız tum bıldıklerımı paylasır sıze yardımcı olmaya calısırım