• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep'te yasam

Col tesekkurler insallah pandemi azalinca da bulusuruz valla. Ilk gittigimde ofise yakin (guvenevler) bir arkadasimin evinde kalacagim sag olsun ama en kisa zamanda bi ev bulup tasinmayi planliyorum. Herhalde bir sorun olmaz. Heyecanliyim ama cok. Yorumlari tekrar tekrar okuyup gidince ilk ne yicem onun planini yaptim :P
Bizim mahalle ahsjahjsha

Col tesekkurler insallah pandemi azalinca da bulusuruz valla. Ilk gittigimde ofise yakin (guvenevler) bir arkadasimin evinde kalacagim sag olsun ama en kisa zamanda bi ev bulup tasinmayi planliyorum. Herhalde bir sorun olmaz. Heyecanliyim ama cok. Yorumlari tekrar tekrar okuyup gidince ilk ne yicem onun planini yaptim :p
guvenevlere cok yakın oturuyorum :D

hakkında hayırlısı olsun :KK68: burada hergun yemek saatı sıkıntı yok ıstedıgın zaman ıstedıgını yersın

Col tesekkurler insallah pandemi azalinca da bulusuruz valla. Ilk gittigimde ofise yakin (guvenevler) bir arkadasimin evinde kalacagim sag olsun ama en kisa zamanda bi ev bulup tasinmayi planliyorum. Herhalde bir sorun olmaz. Heyecanliyim ama cok. Yorumlari tekrar tekrar okuyup gidince ilk ne yicem onun planini yaptim :p
Yaa çok sevindim Türkiye'ye donmenize. Hahha pandemi olmasa bizde gelsek yemeğe 🙈

Pandemi hafiflese havalar guzellesse de en azindan maskeli acik havada filan bulussak ama bu sartlarda tabi ki bir kk korona partisi teklif edemiyorum 😅 😭
Gaziantep'te katılmamiz gereken bir düğün var sürekli erteleniyor düğün ,pandemi biter diye bekliyorlar .Biterse inşallah bahane ile gelip alışveriş yapicam 🙈 O arada bir kk partisi olursa hayır demem 😆

Pandemi hafiflese havalar guzellesse de en azindan maskeli acik havada filan bulussak ama bu sartlarda tabi ki bir kk korona partisi teklif edemiyorum 😅 😭
tabıkı gorusuruz nasılsa burada olacaksın elbet bıtecek pandemı :) ayarlarız bı kahve ıcerız

guvenevlere cok yakın oturuyorum :D

hakkında hayırlısı olsun :KK68: burada hergun yemek saatı sıkıntı yok ıstedıgın zaman ıstedıgını yersın
Biz önceden İbrahimli’deydik, şimdi Güvenevler. Okul iş vs. her şeyimiz burada. En buyuk kk En buyuk kk kesinlikle sever semti. 😁

Biz önceden İbrahimli’deydik, şimdi Güvenevler. Okul iş vs. her şeyimiz burada. En buyuk kk En buyuk kk kesinlikle sever semti. 😁
benım , aılemın ve esımın aılesının oturdugu bolgeler ıbrahımlı-fatıh mahallesı-guvenevler :)

bence de sever :)

Demin sınıfın camından bakınıyordum, direkt karşı bina senin yeni iş yeri. Artık öğle arası beraber bi dürüm gömeriz ashjahsja 😂

Back
X