- Konu Sahibi Umutla beklemek
-
Ücyıllık siz.iğneler baya zorladı beniBiz daha eylül de başlıycaz eylül adetimle yumurta geliştirmeye baslanicak yumurtalar eylül de toplanır transfer ondan sonra belli olur kaç yıllk evlisiniz
8 yıllk evliyiz allah hepimizin yardımcısı olsun göbekten mi yapıldı iğneler kaç gün kullandınızÜcyıllık siz.iğneler baya zorladı beni
Hem göbekten hem kalça 10 11 gün olması lazım Amin inşallah bana çatlatma iğnesine ovitrelle değil başka bir iğne verdi sanırım fazla yumurta oluşumunda veriliyormuş çok zor bir süreç8 yıllk evliyiz allah hepimizin yardımcısı olsun göbekten mi yapıldı iğneler kaç gün kullandınız
Aynen sonunda yavrularımıza kavuşursak inşallah unuturuzHem göbekten hem kalça 10 11 gün olması lazım Amin inşallah bana çatlatma iğnesine ovitrelle değil başka bir iğne verdi sanırım fazla yumurta oluşumunda veriliyormuş çok zor bir süreç
Evet unuturuz aynen Ruşen bey nasıl biriAynen sonunda yavrularımıza kavuşursak inşallah unuturuz
Iyi biri insanı rahatlatıyor sorularımıza cevap veriyor kötü birşey hissetmedimEvet unuturuz aynen Ruşen bey nasıl biri
Anladım iyi öyleyse inş olumlu olur diğeri ni de mi Ruşen beye yaptırdınızIyi biri insanı rahatlatıyor sorularımıza cevap veriyor kötü birşey hissetmedim
Inşallah yok onu sanko da ali yahtaciya yaptırmıştık 7 yıl önceAnladım iyi öyleyse inş olumlu olur diğeri ni de mi Ruşen beye yaptırdınız
Hımm anladım ya aşırı ağrım oldu ağrı kesici içmemiştim ben içtim dayanamadımInşallah yok onu sanko da ali yahtaciya yaptırmıştık 7 yıl önce
Doktoruna sorsaydın keşke bir zararı olacağını düşünmüyorum ama bugün toplandiktan sonra kaç saat kaldın hastanedeHımm anladım ya aşırı ağrım oldu ağrı kesici içmemiştim ben içtim dayanamadım
Cnm araştırdım zararı yokmuş yani hiç ağrı kesici felan yapmıyorlar haberin olsun ama belki sizin doktorunuz yapar yoksa çok zor oluyor sorun ben sormadımDoktoruna sorsaydın keşke bir zararı olacağını düşünmüyorum ama bugün toplandiktan sonra kaç saat kaldın hastanede
Inşallah hayırlısıyla bir başlarsak benim de agrım olmuştu ilk denemede ama çok değildi karnım şişmişti kramplar girerdi lekelenmen varmıCnm araştırdım zararı yokmuş yani hiç ağrı kesici felan yapmıyorlar haberin olsun ama belki sizin doktorunuz yapar yoksa çok zor oluyor sorun ben sormadım
Anestezili oldu degilmi zaten kısa sürüyorCnm araştırdım zararı yokmuş yani hiç ağrı kesici felan yapmıyorlar haberin olsun ama belki sizin doktorunuz yapar yoksa çok zor oluyor sorun ben sormadım
Çok az var yani yok denecek gibi evet kramp giriyor ne zormuş ya hayırlısı ilkimde neden olmadı demişti doktorInşallah hayırlısıyla bir başlarsak benim de agrım olmuştu ilk denemede ama çok değildi karnım şişmişti kramplar girerdi lekelenmen varmı
Evet on beş dakika sürdü sonra dinlendirdiler bir saat sonra çıktık hemşireler felan çok iyiydiAnestezili oldu degilmi zaten kısa sürüyor
Sperm kaynaklı demişti inşallah bu defa olurda bir daha yıpranmayız burdan haberleşelim mutlu haberler veririz insallahÇok az var yani yok denecek gibi evet kramp giriyor ne zormuş ya hayırlısı ilkimde neden olmadı demişti doktor
Ahmet beye yaptırıyorum evet Ali beyde orda neden vazgeçtiniz Umay’danInşallah doktorunuz kim umay da ben sanko da yaptım birinciyi ali tahtacida şuan galiba o da umaydaymiş
Biz umaylada görüştük ahmet copurbasla ama novafertilde karar kıldık hakkımızda hayırlısı olsun.
Kactanesi döllenmis bilgi veriyorlarmı günlük inşallah güzel sonuçlar alırsınTeşekkürler inşallah sizin de hayırlı olur emeklerimiz boşa çıkmaz bugün yumurtalar toplandı 14 adet siz hangi aşamadasınız
ortalama 12 bin tuttuUmutla beklemek size ne kadar fiyat verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?