Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep ümay tüp bebek merkezinden memnun kalanlar yardımcı olabilir mi?

8 yıllk evliyiz allah hepimizin yardımcısı olsun göbekten mi yapıldı iğneler kaç gün kullandınız
Hem göbekten hem kalça 10 11 gün olması lazım Amin inşallah bana çatlatma iğnesine ovitrelle değil başka bir iğne verdi sanırım fazla yumurta oluşumunda veriliyormuş çok zor bir süreç

Doktoruna sorsaydın keşke bir zararı olacağını düşünmüyorum ama bugün toplandiktan sonra kaç saat kaldın hastanede
Cnm araştırdım zararı yokmuş yani hiç ağrı kesici felan yapmıyorlar haberin olsun ama belki sizin doktorunuz yapar yoksa çok zor oluyor sorun ben sormadım

Inşallah hayırlısıyla bir başlarsak benim de agrım olmuştu ilk denemede ama çok değildi karnım şişmişti kramplar girerdi lekelenmen varmı
Çok az var yani yok denecek gibi evet kramp giriyor ne zormuş ya hayırlısı ilkimde neden olmadı demişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…