- 24 Ocak 2020
- 481
- 358
- 53
- 36
- Konu Sahibi Umutla beklemek
Sizin sorununuz ne pekiBiz novafertilde yaptırıyoruz ruşen atmaca doktorumuz
bekafol, astalaf, devit kullanıyorum şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin sorununuz ne pekiBiz novafertilde yaptırıyoruz ruşen atmaca doktorumuz
bekafol, astalaf, devit kullanıyorum şuan
Bizim sorun eşimde sperm düşüklüğüSizin sorununuz ne peki
Hm inşallah hayırlısıyla bu defa pozitif olur rabbim kucağınızı boş koymasınBizim sorun eşimde sperm düşüklüğü
Amin canım bizim ve isteyenlerin sizin de kucağınızı boş koymasinHm inşallah hayırlısıyla bu defa pozitif olur rabbim kucağınızı boş koymasın
Aminnnn inşallah canım Allah razı olsunAmin canım bizim ve isteyenlerin sizin de kucağınızı boş koymasin
Benim progestan değerim yüksek çıktı o yüzden transfer 2 ay sonra yapılacak dedi pazartesi kontrol var bakalım ne dicek ben ilk kez yaptırtırdıgım icin hiç bi bilgim yok inşallah sizin son olurAmin canım bizim ve isteyenlerin sizin de kucağınızı boş koymasin
Inşallah doktorunuz kim umay da ben sanko da yaptım birinciyi ali tahtacida şuan galiba o da umaydaymişBenim progestan değerim yüksek çıktı o yüzden transfer 2 ay sonra yapılacak dedi pazartesi kontrol var bakalım ne dicek ben ilk kez yaptırtırdıgım icin hiç bi bilgim yok inşallah sizin son olur
Hangi aşamadasınız hayırlı olur inşallahBende novaferfil de yaptırıyorum
Teşekkürler inşallah sizin de hayırlı olur emeklerimiz boşa çıkmaz bugün yumurtalar toplandı 14 adet siz hangi aşamadasınızHangi aşamadasınız hayırlı olur inşallah
Insalalh amin biz eylülde başlıycaz bu ay histereskopi yapıldı eylül adetimle iğnelere başlıycagiz dedi ruşen bey siz yaptirdinizmi histereskopi kaçıncı denemenizTeşekkürler inşallah sizin de hayırlı olur emeklerimiz boşa çıkmaz bugün yumurtalar toplandı 14 adet siz hangi aşamadasınız
İlkdenememiz bizim hayır yapılmadı ben de sadece çikolata kisti var çok küçük Başka sorun yok bizim doktorumuZ Abdullah göymen sizin kaçıncı sorun nedirInsalalh amin biz eylülde başlıycaz bu ay histereskopi yapıldı eylül adetimle iğnelere başlıycagiz dedi ruşen bey siz yaptirdinizmi histereskopi kaçıncı denemeniz
Bizim ikinci denememiz ilki tutmadı bende sorun yok eşimin spermi yok denecek kadar az ameliyatla sağlıklı spermler bulundu abdullah göymen novafertilde degilkiİlkdenememiz bizim hayır yapılmadı ben de sadece çikolata kisti var çok küçük Başka sorun yok bizim doktorumuZ Abdullah göymen sizin kaçıncı sorun nedir
Bizi özel muayene ye gidiyoruz tüp bebeği orda yapıypr 13 bin sizin ne kadar tuttuBizim ikinci denememiz ilki tutmadı bende sorun yok eşimin spermi yok denecek kadar az ameliyatla sağlıklı spermler bulundu abdullah göymen novafertilde degilki
Ücret toplam ne kadar gitti
Anladım biz tüp bebek 8 binBizi özel muayene ye gidiyoruz tüp bebeği orda yapıypr 13 bin sizin ne kadar tuttu
Hayır ilaçlarla birlikte transfer sonrasındaki ilaçları da aldık biz sizin eşiniz ameliyat olmuş ve histereskobi bizde yokAnladım biz tüp bebek 8 bin
ilaçlar 3000 tl denildi
Ayrıca genetik test yaptı 500 tl
Eşim orda ameliyat oldu 3500 tl
Histereskopi de 3500 tl toplam
Toplam 18.500 fln yapıyor işte
Sizin ılaçlar hariç sadece tüp bebek mi 13 bin
Transferini ne zaman yapacak
Aynen hayırlısı olsun olsunda para önemli değil sizin transfer ne zaman olacakHayır ilaçlarla birlikte transfer sonrasındaki ilaçları da aldık biz sizin eşiniz ameliyat olmuş ve histereskobi bizde yok
Dondurulacakmış Eylül’de dedi doktor ama hayırlısı aynen sizin ne zamanAynen hayırlısı olsun olsunda para önemli değil sizin transfer ne zaman olacak
Biz daha eylül de başlıycaz eylül adetimle yumurta geliştirmeye baslanicak yumurtalar eylül de toplanır transfer ondan sonra belli olur kaç yıllk evlisinizDondurulacakmış Eylül’de dedi doktor ama hayırlısı aynen sizin ne zaman