Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep ümay tüp bebek merkezinden memnun kalanlar yardımcı olabilir mi?

Bilmem kısmet novafertil daha sıcak geldi bize hatta orası daha uygundu fiyat olarak
Bende Abdullah göymenin hastasıydım oda novafertilde yapıyorum dedi cokda iyi bi doktor hiç olumsuz konuşmadı ama kısmet olmadı umay a gidip muayene oldum Ahmet beyde kaldım rabbimin canı istesin kızlar doktorlar birer vesilee inşallah hepimiz için de çok güzel sonuçlar olur

Aynen inşallah hayirla sonuçlansın tedavilerimiz

Bence fiyat olarak takılmayın çünkü farlı şeyler çıkabiliyor mesela biz yumurta gelişimi için iki kere dazla ilaç aldık gelişmediği için Abdullah göymen kesinlikle çok iyi bir doktor kişilik olarak

Bendede öyle oldu gonolf yüksek dozla kullandım Ahmet bey önce umutsuz baktı ama sonra kendide de şaşırdığını söyledi Çok şükür güzel gidiyoruz şimdilik

Kızlar mesela bizim tahlilimiz çıkmadı sorun oldu o kadar yoğunluğa rağmen klinikte sürekli sordu ilgilendi laboratuvar la konuştu bizim kadar telaş yaptı empati duygusu çok yüksek bir doktor

Son düzenleme:
Henüz bilgi vermediler pazartesi dediler inşallah ya çok stresli
Stres yapma canım güzel düşünmeye bak inan bana Ahmet bey %20-30 şans verdi cıkolata kistim büyüdü tedavi sirasında iğnelerin dozu yükseldi stres yaptım diye bıraktım kendimi Allah’a yalvardım çok şükür 16 yumurta toplandı ve günlük arayıp bilgi veriyorlar ne kadar döllendi ne kadar kaldı diye benim bugun 5 gün olacak son gün inşallah sizlerinde kaliteli yumurtalarınız kalır

İnşallah bizim tatile denk geldi ctesi öğleme doğru oldu işlem pazartesi bileği verirler sanırım çok korkuyorum olmayacak diye birde dondurma parası verdik siz verdiniz mi

Bende de zor oldu ağrılı bi işlem dedi zaten kanaman olabilir dedi çok şükür olmadı antibiyotik yazdı serum verdi 2 gün çok şükür çabuk atlattım
Bana serum vermediler yA mahvoldum dün eşime dedim bi serum olsaydı artık başka hastaneye gidip serum isteyecektim şimdide gaz sancısı gibi bir ağrı var karnımda

Kozlar mesela bizim tahlilimiz çıkmadı sorun oldu o kadar yoğunluğa rağmen klinikte sürekli sordu ilgilendi laboratuvar la konuştu bizim kadar telaş yaptı empati duygusu çok yüksek bir doktor
Kesinlikle öyle benim rahim filmimi Abdullah bey cekti tüplerim kapalı çıktı eşimle benimle fazlasıyla ilgilendi ve destek oldu saolsun Umay’da inşallah gebelik elde edersem Abdullah beye donecegım geri çünkü Ahmet bey kalp atışından sonra hastaya bakmıyor

Evet gerçekten öyle bende tavsiye üzerine gittim ama bu kadar ilgilenecegini beklemiyordum eşim benim erkek doktora karşı o bile başka doktor istemiyor şimdi

Bana serum vermediler yA mahvoldum dün eşime dedim bi serum olsaydı artık başka hastaneye gidip serum isteyecektim şimdide gaz sancısı gibi bir ağrı var karnımda
olurmu ya serum vermemek otururken bile kramp batma oluyordu ben söyledim şiddetli diye Ahmet bey saolsun toplama işlemi oldu yatsın biraz bağlayın serum dedi ve sabahta gelsin yine yapılsın dedi soguk su içme dedi sıcak tut dedi sende öyle yap inşallah diner agrıların

İnşallah bizim tatile denk geldi ctesi öğleme doğru oldu işlem pazartesi bileği verirler sanırım çok korkuyorum olmayacak diye birde dondurma parası verdik siz verdiniz mi
Yo dondurma parası sonuç belli olunca dediler bize hafta sonuda olsa günlük bilgi vermeleri lazım ben salı günü oldum carsambadan itibaren günlük embriyoglar arayıp iyi su durumda vs diye konuşup sormak istediğiniz bisey varmı diyo ilgililer yani bugun son günümüz birazdan ararlar

Bugün haftasonu ama Ararlar mı nen kapalı diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…