Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep ümay tüp bebek merkezinden memnun kalanlar yardımcı olabilir mi?

Benim progestan değerim yüksek çıktı o yüzden transfer 2 ay sonra yapılacak dedi pazartesi kontrol var bakalım ne dicek ben ilk kez yaptırtırdıgım icin hiç bi bilgim yok inşallah sizin son olur
Inşallah doktorunuz kim umay da ben sanko da yaptım birinciyi ali tahtacida şuan galiba o da umaydaymiş
Biz umaylada görüştük ahmet copurbasla ama novafertilde karar kıldık hakkımızda hayırlısı olsun.

Teşekkürler inşallah sizin de hayırlı olur emeklerimiz boşa çıkmaz bugün yumurtalar toplandı 14 adet siz hangi aşamadasınız
Insalalh amin biz eylülde başlıycaz bu ay histereskopi yapıldı eylül adetimle iğnelere başlıycagiz dedi ruşen bey siz yaptirdinizmi histereskopi kaçıncı denemeniz

Insalalh amin biz eylülde başlıycaz bu ay histereskopi yapıldı eylül adetimle iğnelere başlıycagiz dedi ruşen bey siz yaptirdinizmi histereskopi kaçıncı denemeniz
İlkdenememiz bizim hayır yapılmadı ben de sadece çikolata kisti var çok küçük Başka sorun yok bizim doktorumuZ Abdullah göymen sizin kaçıncı sorun nedir

İlkdenememiz bizim hayır yapılmadı ben de sadece çikolata kisti var çok küçük Başka sorun yok bizim doktorumuZ Abdullah göymen sizin kaçıncı sorun nedir
Bizim ikinci denememiz ilki tutmadı bende sorun yok eşimin spermi yok denecek kadar az ameliyatla sağlıklı spermler bulundu abdullah göymen novafertilde degilki
Ücret toplam ne kadar gitti

Bizim ikinci denememiz ilki tutmadı bende sorun yok eşimin spermi yok denecek kadar az ameliyatla sağlıklı spermler bulundu abdullah göymen novafertilde degilki
Ücret toplam ne kadar gitti
Bizi özel muayene ye gidiyoruz tüp bebeği orda yapıypr 13 bin sizin ne kadar tuttu

Bizi özel muayene ye gidiyoruz tüp bebeği orda yapıypr 13 bin sizin ne kadar tuttu
Anladım biz tüp bebek 8 bin
ilaçlar 3000 tl denildi
Ayrıca genetik test yaptı 500 tl
Eşim orda ameliyat oldu 3500 tl
Histereskopi de 3500 tl toplam
Toplam 18.500 fln yapıyor işte
Sizin ılaçlar hariç sadece tüp bebek mi 13 bin
Transferini ne zaman yapacak

Hayır ilaçlarla birlikte transfer sonrasındaki ilaçları da aldık biz sizin eşiniz ameliyat olmuş ve histereskobi bizde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…