• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep Hatay iş

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Mune lütfen konumu tasıma ceza verme çok çaresizim işsiziz cocuklar var .Babamı kaybettim o yetmezmiş gibi eşim ihraç oldu paraya ihtiyacımz var iş lazımm..Evet hanımlar dün konu açmıstım Hatay veya Gaziantep iş konusunda yardımcı olacak varmı eşime yada bana zor durumdayız

Başınız sağolsun. Çok zor bir dönemden geçiyorsunuz, sınavınız büyük. Allah yardımcınız olsun. İkinizin öğrenim durumu nedir? Sizin mesleğiniz var mı? Eşiniz ne sebepten ihraç edildi?

Eşimde bende üniversite işletme lisans mezunuyuz...Eşim kamudaydı ihraç oldu malum sebepten halbuki mahkeme beraat takipsizlik vermişti idari soruşturma ihraç dedi

Allah yardımcınız olsun şimdilik geçici bir işe girebilir.kargo işi çok yaygın.birde internet üzerinden web site açmak..yada Instagram'da gümüş satmanın çok kazandırdığını duydum ama vergi durumu falan nasıldır bilmiyorum.fakat talebin çok olduğunu biliyorum.internetten kendi işini kurma ile ilgili başarı hikayeleri var onları okuyup bilgi ve cesaret edebilirsiniz belki.yaprak sarma yapıp satabilirsiniz.

Eşimde bende üniversite işletme lisans mezunuyuz...Eşim kamudaydı ihraç oldu malum sebepten halbuki mahkeme beraat takipsizlik vermişti idari soruşturma ihraç dedi
Kargo dağıtımı, market işi geldi aklıma ilk. Onlara başvurdu mu?

Heryere basvuru yapıyoruz ama ha deyince cevap gelmiyo dönüş olmuyo malsef ev ne istemiyo acil bişey arıyoruz

Facebook gibi yerlerde illerin kendi iş arama sayfaları grupları oluyor. Acil iş için oralara bakın. Ve iş arıyorum acil derseniz genelde dönüş yapıyorlar.

Back
X