- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Alın taşı deseninde yapmanız çok iyi olmuş, güle güle kullanın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En kısa zamanda gidip bakıcam
Eşime gösterdim.O da çok beğendi.Sayende ikna etmiş oldum
Yoksa ıslanır açılır felan derdi
Ben de yapınca eklerim fotolarını
Senin gibi yapamazsam küserim sana
canım yaparsan buraya ekler misin
En kısa zamanda gidip bakıcam
Eşime gösterdim.O da çok beğendi.Sayende ikna etmiş oldum
Yoksa ıslanır açılır felan derdi
Ben de yapınca eklerim fotolarını
Senin gibi yapamazsam küserim sana
Elbette eklerim meleğim
Benim mutfak fayanslarım boydan boya kaç rulo giderki
Tekzendeki bütün folyoları almak zorunda kalmasam iyidir
ay ne kadar güzel olmus
cidden ne becerikli hatunmussun ellerine sağlık
biz evimizi yaklasık 2 sene önce aldık içini kendimiz yaptırıp yeniledik ama mutfak fayansıma sonra cok pişman oldum
kırdırmayı düüşünüyordum ama bunu bir denicem
gerçi fayanslarım daha yeni acaba begenmez de sökersem fayansıma zarar verir mi diye de merak etmiyor değilim
bu arada tekzenden ne diye aldın bunları
ismi ne diye geçiyor biliyormusun
selam kızlar :)
kısaca izah edeyim maceramı, mutfak tezgahımla dolaplar arasındaki fayanslarım baya eski model ve artık eskimeye yüz tutmuş şekildeydi...burda geçici oturduğumuz için (inşallah) bu yapışkanlı folyo baya cezbetmişti duyduğumda, kk da örneklerini görünce cesaret alıp yaptım..:) fayans aralarını ne kadar ovsam da artık çıkmıyordu kara lekeler...
bu benim için çok iyi oldu..çünkü her mutfağğa girişimde pis gibi hissediyordum içim rahat etmiyordu...güzel bir kaamuflajla bu hale getirdik eşimle...hemde yarım saatimizi almadı...:) yapıştırma işini hallettikten sonra açılmasın ve kabarmasın suyla diye, kenarlara eşim silikon çekti...ve sonuç bu bakalım beğenecekmisiniz?
bu arada folyoyu tekzenden aldım, iki rulo yetti.. fiyatı 10 liraya maloldu...tek rulo 5 lira civarıydı...
aslında daha açık renk bir desen istiyordum ama bulamadım tekzende...en güzel buydu, mutfak halımın rengi de lila olunca baya uyum sağladı...
takdir sizin :)
önceki hali bu kızlar...( resimlerin üzerine tıklarsanız daha net ve büyük görürsünüz)
Eki Görüntüle 538207
bu da şimdiki hali :)
Eki Görüntüle 538209