çok sağol tatlım beğenmen mutlu etti beni :)
silikonu aynen dediğin gibi fayansla tezgahın birleştiği kenara çekip, parmağımla sürterek düzelttim, taşan olursa silersin bezle çok zevkli bi iş :)
valla canım ben yapalı bir yıla yakın oldu sanırım inan daha bi çizik bile yok

inan bende folyoları aldım yaparken içimde hep sanki hemen yıpranacak diye bi sıkıntı vardı, ama inan tek bir çizik, yırtık kabarma bozulma olmadı...
keşke daha önce yapsaymışım dedim...
bir yıla yakındır kullanıyorum valla böyle giderse bi kaç yıl daha gider eminim....
hani derler ya mutfakta buhardan sıcaktan kabarır falan diye, hiç hiç hiç bişey olmadı..hala sapasağlam..çok güzel bişeymiş lavaboma da yapıcam :)
biraz titiz bi hatunum :) ve sürekli cif çamaşır suyu düşmez elimden, kaç defa cifle ace ile sildim hatta yıkadım bile...hiç bişey olmadı...
üzerindeki naylonumsu yapı çok kaliteli demekki rengi bile bozulmadı...ace kullanırken elime eldiven giyerim normalde tahriş olmasın diye, inan eldiven delindi parmak uçları aceden, ama folyolara bişey olmadı..hayret verici...al kesin bence pişman olmazsın...
ama sakın silikonu unutma...silikon çok önemli çünkü altına su hava girerse folyonun o zaman bozulur..burda asıl amaç altına su girmesine fırsat olan yerleri silikonla kapamak...başka desenleri gelmiş geçen baktım tekzene, ben aldığımda fazla desen yoktu..çok güzel fayans desenleri vardı...kahve krem tonları çok şık...