- 11 Ağustos 2009
- 1.392
- 32
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
canm çok güzel olmuş harikasın pekiiii diyelim ki biz bunu duvara ya da bi mobilyaya yapıştırdık. bi süre sonra çıkarmak istedik. leke kalır mı öyle yapış yapış???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar :)
kısaca izah edeyim maceramı, mutfak tezgahımla dolaplar arasındaki fayanslarım baya eski model ve artık eskimeye yüz tutmuş şekildeydi...burda geçici oturduğumuz için (inşallah) bu yapışkanlı folyo baya cezbetmişti duyduğumda, kk da örneklerini görünce cesaret alıp yaptım..:) fayans aralarını ne kadar ovsam da artık çıkmıyordu kara lekeler...
bu benim için çok iyi oldu..çünkü her mutfağğa girişimde pis gibi hissediyordum içim rahat etmiyordu...güzel bir kaamuflajla bu hale getirdik eşimle...hemde yarım saatimizi almadı...:) yapıştırma işini hallettikten sonra açılmasın ve kabarmasın suyla diye, kenarlara eşim silikon çekti...ve sonuç bu bakalım beğenecekmisiniz?
bu arada folyoyu tekzenden aldım, iki rulo yetti.. fiyatı 10 liraya maloldu...tek rulo 5 lira civarıydı...
aslında daha açık renk bir desen istiyordum ama bulamadım tekzende...en güzel buydu, mutfak halımın rengi de lila olunca baya uyum sağladı...
takdir sizin :)
önceki hali bu kızlar...( resimlerin üzerine tıklarsanız daha net ve büyük görürsünüz)
Eki Görüntüle 538207
bu da şimdiki hali :)
Eki Görüntüle 538209
canım elinize sağlık, valla benimde aklımdan geçiyodu. aynı dert bende de var. benim yerde çok eski . acaba zemine de yapsak tabi farklı bir desenle. sence nasıl olur
canm çok güzel olmuş harikasın pekiiii diyelim ki biz bunu duvara ya da bi mobilyaya yapıştırdık. bi süre sonra çıkarmak istedik. leke kalır mı öyle yapış yapış???
süper olmuş ellerinize sağlık kağıdın desenide fayans gibi duruyor,çok değişmiş.
Hmmmm , mutfak başka bir boyuta geçmiş sanki gazel.
Çok güzel olmuş cidden , bayılırım pratik ama sonucu muhteşem çıkan fikirlere.
Keyifle kullan mutfağını canım .
çok güzel olmuş ellerinize sağlık bnde mutfak dolaplarımı boyamak istedim olmaz diye vazgeçtim şimdide kaplama fikrine taktım ama dolapların üstünü kaplarımda içeri kıvırmazsam altta kalan kısımlar çirkin görünür diye kararsız kaldım siz ne dersinniz ? birde bu yapışkanların üstü parlak demişsiniz mat olursa güzel olmaz diye düşünüyorum parlak olanlar herheryede satılıyormu mesela koçtaşta falan bilginiz varmı acaba ben yeniyim çok soru sordum kusura bakmayın :)
canım dolap kaplayan çoook kişi var burda da çok gördüm ben...evet nekadar parlak olursa okadar güzel duruyor....
ama dolapları kaplarken kenarları kıvırırken, ütü ile düzeltirsen kıyıları ozaman çok düzgün durur....
hiç korkma çok zevkli bişey....:)
ben tekzenden almıştım bizim burda koçtaş yok malesef...ama koçtaş tekzenden daha teferruatlı kesin vardır koçtaşta..ben rulosunu beş liraya almıştım, 2 rulo yetti bana....
Gazelciğim süper olmuş
Ne becerikliymişsin sen öyle
Ben de mutfak fayanslarımdan memnun değilim
Tekzen yakın bana.Ben de alayım bakalım.
Bu silikonu tam olarak nereye çektiniz :44:
Hani bu mutfak tezgahyla fayansın başladığı yere mi çektiniz ?
Orayı tam anlamadım.
Bir de nezamandır kullanıyorsun gazelcim.? Dayanıklı olur mu acaba?
Zırt pırt değişyirmeye gerek olmasın sonra :26:
mutfak çok güzel olmuş tek kelimeyle bayıldım.aklıma takılan şu oldu.temizledikten sonra yıpranma aşınma oldu mu.bu yapışkanlı kağıtla okuldaki hurda dolabımı kaplayıp pırıl pırıl yaptım ama bazı yerleri aşındı delindi. öğrenciiler mi zarar verdi bilemiyorum tabi,. kaliteli olmadığı için de olmuştur belki.mutfakta yağ kir oluyor sonuçta çamaşır suyuyla silince zarar gördü mü onu merak ettim.
birde söylemeden edemeyeceğim aynı tarihlerde evlenmişiz siz 2 gün önce..
çok sağol tatlım beğenmen mutlu etti beni :)
silikonu aynen dediğin gibi fayansla tezgahın birleştiği kenara çekip, parmağımla sürterek düzelttim, taşan olursa silersin bezle çok zevkli bi iş :)
valla canım ben yapalı bir yıla yakın oldu sanırım inan daha bi çizik bile yok inan bende folyoları aldım yaparken içimde hep sanki hemen yıpranacak diye bi sıkıntı vardı, ama inan tek bir çizik, yırtık kabarma bozulma olmadı...
keşke daha önce yapsaymışım dedim...
bir yıla yakındır kullanıyorum valla böyle giderse bi kaç yıl daha gider eminim....
hani derler ya mutfakta buhardan sıcaktan kabarır falan diye, hiç hiç hiç bişey olmadı..hala sapasağlam..çok güzel bişeymiş lavaboma da yapıcam :)
biraz titiz bi hatunum :) ve sürekli cif çamaşır suyu düşmez elimden, kaç defa cifle ace ile sildim hatta yıkadım bile...hiç bişey olmadı...
üzerindeki naylonumsu yapı çok kaliteli demekki rengi bile bozulmadı...ace kullanırken elime eldiven giyerim normalde tahriş olmasın diye, inan eldiven delindi parmak uçları aceden, ama folyolara bişey olmadı..hayret verici...al kesin bence pişman olmazsın...
ama sakın silikonu unutma...silikon çok önemli çünkü altına su hava girerse folyonun o zaman bozulur..burda asıl amaç altına su girmesine fırsat olan yerleri silikonla kapamak...başka desenleri gelmiş geçen baktım tekzene, ben aldığımda fazla desen yoktu..çok güzel fayans desenleri vardı...kahve krem tonları çok şık...