Mutfağımı yeniledimm:))

Muthis bir degisim olmus gule gule kullanin ben daha cesaret edip kaplayamadim dolaplari

Canim cok guzel olmus bende mutfagim icin dusunebilurm koctastan.ne kadara aldin metrw olarak mi aldin boy boy kesilip mi aldin ??

Koçtaş'da bir top olarak satılıyor hepsi zaten. Onları dolap ölçülerine göre kimi yerde birleştirdik kimi yerde yan çevirip kullandık tatlım.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:)

Hayranım şöyle kullanışsız eski tip evleri baştan yaratan insanlara tebrik ederim hayat arkadaşınızı da gerçekten çok güzel olmuş , ne kadar tuttu masraflar özel değilse ?

Hayranım şöyle kullanışsız eski tip evleri baştan yaratan insanlara tebrik ederim hayat arkadaşınızı da gerçekten çok güzel olmuş , ne kadar tuttu masraflar özel değilse ?

Çok naziksiniz, iltifatınız için ayrıca teşekkür ederim;) Masraflar yanlış hatırlamıyorsam 100-150-TL arasında tuttu. Ama üzerinden zaman geçtiği için açıkçası tam hatırlayamadım.

Çok beğendim, elinize sağlık. Başka dolaplarını yapışkanlı folyo ile kaplayan var mı? Ben de yapmayı düşünüyorum ama yapanları görüp fikir almak istiyorum.

Back
X