gazel mutfak fayanslarını yapışkanlı folyo ile kapladı :)

çok değşşikmiş dayanıkmılı acabaa onu merak ettım bende ikide bır uğraşmaz ınsan nekadar surede değişmek gerekli ? birde bu fayans aralarını temizlemek için bır beze azcık tuzruhu döküp sılınce beyazlıyor ama azcık dökülcek beze yoksa kireçlerı söker

canım önceden bana da çok garip geliyordu, en fazla ne kadar dayanıklıdır ki diyordum..ama burdan olsun arkadaşlarımdan olsun hep duydum senelerce kullanan var...arkadaşım yapalı bir buçuk sene olmuş hala bir çizik bile yok diyor..bu folyoların sağlam kalabilmesi silikona bağlı...su alan yerler açılmasın kabarmasın diye kenarlara silikon çekilmesi gerekiyor...su alta geçemiyor böylece...uzun süre kullanılabilir...
bu arada canım benim fayans araları leke kir değil, çimentosu bozulmuş eskimiş iyice çok uzun yıllar olmuş yapılalı o yüzden miadı dolmuş anlayacağın...

Maharetlı hatunun halı baska oluyo eger tasınıcak olmasaydım bende yapardım cok begendım canım elıne saglık

gazelcim muhteşem olmuş ellerine sağlık enişteyede kocaman aferin :KK1:ee ne demişler hayat müşterek:)çok güzel olmuş hiç belli değil folyo olduğu

gazelcim muhteşem olmuş ellerine sağlık enişteyede kocaman aferin :KK1:ee ne demişler hayat müşterek:)çok güzel olmuş hiç belli değil folyo olduğu

çok teşekkürler geztapocum, nerelerdesin yaa, herkesten yorum geldi geztapom yok ortada :) gözlerim seni aradı :)
beğenmene sevindim..
bi arkadaşım geldi, aaa fayanslarımı yenilediniz dedi :) farkedemedi bile :) dedim o folyo aaa dedi şok oldu... :)

yorgunluk ve gecenin ilerleyen saatleri adamı bu hale çeviriyormuş demek ki :KK52: deminden beri dolap kapaklarına bakıp duruyorum , Alllah Allah kapaklarda değişen bir şey yok , bu kadın neyi değiştirdi diye :KK52:, aşağıdaki yorumları okuyunca sonradan jeton düştü :))
konuya gelecek olursa , kaplamanı beğendim çok hoş olmuş güle güle kullan :))

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık, yepyeni bir hava katmışsınız mutfağınıza. Güle güle kullanın:)

yorgunluk ve gecenin ilerleyen saatleri adamı bu hale çeviriyormuş demek ki :KK52: deminden beri dolap kapaklarına bakıp duruyorum , Alllah Allah kapaklarda değişen bir şey yok , bu kadın neyi değiştirdi diye :KK52:, aşağıdaki yorumları okuyunca sonradan jeton düştü :))
konuya gelecek olursa , kaplamanı beğendim çok hoş olmuş güle güle kullan :))

teşekkürler canım, zaten birçok kişi şaşırmış fayans olunca :) dolapları sanmışlar...:)

Ellerine saglik,gercekten cok guzel olmus.olay budur zaten,her sey yeni olmak zorunda degil,kucuk bir dokunusla yeni gibi olabiliyorsa birsey ve sonucu mutlu edeiyorsa seni ,basarmissindir demektir.

soylede bir dip not dusmek isterim;bugun dekorasyon dergisini karistirken ,abuk subuk,kendiniz yapilabilecek kadar dandik bir lambanin fiyatini gorunce sok oldum ve yuhh dedim....hani varya su iplen yapilan lambalar ,burdada orenkleri vardi,iste o lambanin biraz daha baska bir versiyonu ve fiyati ise 550 euro imis....vallah bizler o dandik seylerden daha guzel seyler yapabiliriz..yeter ki isteyelim:KK6:...ellerine saglik,iyi gunlerde kullan mutfagini...:)

Ellerine saglik,gercekten cok guzel olmus.olay budur zaten,her sey yeni olmak zorunda degil,kucuk bir dokunusla yeni gibi olabiliyorsa birsey ve sonucu mutlu edeiyorsa seni ,basarmissindir demektir.

soylede bir dip not dusmek isterim;bugun dekorasyon dergisini karistirken ,abuk subuk,kendiniz yapilabilecek kadar dandik bir lambanin fiyatini gorunce sok oldum ve yuhh dedim....hani varya su iplen yapilan lambalar ,burdada orenkleri vardi,iste o lambanin biraz daha baska bir versiyonu ve fiyati ise 550 euro imis....vallah bizler o dandik seylerden daha guzel seyler yapabiliriz..yeter ki isteyelim:KK6:...ellerine saglik,iyi gunlerde kullan mutfagini...:)

teşekkür ederim canım, ne güzel yazmışsın..evet çok doğru, çok saçma şeylere binlerce liraları bayılıyruz, yazık günah vallahi, allah şaşırtmasın bizleri, aksi halde delirmişçesine paralrı saçıyoruz biz kadınlar...

X