gazel mutfak fayanslarını yapışkanlı folyo ile kapladı :)

Ellerine saglik,gercekten cok guzel olmus.olay budur zaten,her sey yeni olmak zorunda degil,kucuk bir dokunusla yeni gibi olabiliyorsa birsey ve sonucu mutlu edeiyorsa seni ,basarmissindir demektir.

soylede bir dip not dusmek isterim;bugun dekorasyon dergisini karistirken ,abuk subuk,kendiniz yapilabilecek kadar dandik bir lambanin fiyatini gorunce sok oldum ve yuhh dedim....hani varya su iplen yapilan lambalar ,burdada orenkleri vardi,iste o lambanin biraz daha baska bir versiyonu ve fiyati ise 550 euro imis....vallah bizler o dandik seylerden daha guzel seyler yapabiliriz..yeter ki isteyelim:KK6:...ellerine saglik,iyi gunlerde kullan mutfagini...:)

merhaba royem seni yeni ekledim.kabul ettigin icin tesekkürler.sanirim sende burdaymissin yani almanya.ben jenfeld yakinlarinda otururyorum.senin buradaki tüp bebek merkezleri hakkinda deneyimin varsa paylasmak isterim.cünkü ben pek bilmiyorum arti buraya yeni üye oldum.ayrica bayramini kutlerim

Bencede cok hoş durmuş ve hiç yapıstırma oldugu felan belli olmuyor Yeni fayans yapılmış gibi güle güle kullan :)

merhaba royem seni yeni ekledim.kabul ettigin icin tesekkürler.sanirim sende burdaymissin yani almanya.ben jenfeld yakinlarinda otururyorum.senin buradaki tüp bebek merkezleri hakkinda deneyimin varsa paylasmak isterim.cünkü ben pek bilmiyorum arti buraya yeni üye oldum.ayrica bayramini kutlerim

Jenfeld- Hamburg mu????

Bende Hamburg- Wandsbek' tenim :)

selam kızlar :)
kısaca izah edeyim maceramı, mutfak tezgahımla dolaplar arasındaki fayanslarım baya eski model ve artık eskimeye yüz tutmuş şekildeydi...burda geçici oturduğumuz için (inşallah) bu yapışkanlı folyo baya cezbetmişti duyduğumda, kk da örneklerini görünce cesaret alıp yaptım..:) fayans aralarını ne kadar ovsam da artık çıkmıyordu kara lekeler...
bu benim için çok iyi oldu..çünkü her mutfağğa girişimde pis gibi hissediyordum içim rahat etmiyordu...güzel bir kaamuflajla bu hale getirdik eşimle...hemde yarım saatimizi almadı...:) yapıştırma işini hallettikten sonra açılmasın ve kabarmasın suyla diye, kenarlara eşim silikon çekti...ve sonuç bu bakalım beğenecekmisiniz?
bu arada folyoyu tekzenden aldım, iki rulo yetti.. fiyatı 10 liraya maloldu...tek rulo 5 lira civarıydı...
aslında daha açık renk bir desen istiyordum ama bulamadım tekzende...en güzel buydu, mutfak halımın rengi de lila olunca baya uyum sağladı...
takdir sizin :)

önceki hali bu kızlar...( resimlerin üzerine tıklarsanız daha net ve büyük görürsünüz)

Eki Görüntüle 538207

bu da şimdiki hali :)

Eki Görüntüle 538209

süpperrrrrrrrrr olmuş walla çok beğendim.gerçekten mutfağın havası değişmiş.güle güle kullan harika görünüo. hiçte belli olmuo yapışma olduğu.biz kadınlar küçücük şeylerle bile mutlu oluyoruz dimi.:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:bişi sorucam cnm peki silince yani temizleyince çıkmazmı?bende yapmak istiyorumda çok hoşuma gitti.:KK16:

süpperrrrrrrrrr olmuş walla çok beğendim.gerçekten mutfağın havası değişmiş.güle güle kullan harika görünüo. hiçte belli olmuo yapışma olduğu.biz kadınlar küçücük şeylerle bile mutlu oluyoruz dimi.:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:bişi sorucam cnm peki silince yani temizleyince çıkmazmı?bende yapmak istiyorumda çok hoşuma gitti.:KK16:

teşekkürler canım..valla benim arkadaşım aynı fayanslarını kapladı, bir buçuk senedir kullanıyor hiç bişey olmamış, birde arkadaşım çok titizdir, sürekli siler durur, yinede bişey olmamış...canım burda dikkat edeceğin tek şey silikon çekmek...silikonu çekersen kenar ve köşelere, altına su geçemediği için folyo sapasağlam duruyor...zaten bu folyonun dış yüzeyi naylonumsu bi yapıda olduğu için sudan etkilenmiyor... gönül rahatlığıyla yapabilirsin canım, bişeycik olmaz....

çok güzel olmuş canım güle güle kullan bende yeni ev aldığım için yıpransın yağlansın istemiyorum yeniyken böyle yapmak istiyorum ne kadar doğru bilmem. yatak odamı değiştiremiycem ama bu folyolarla yenilemem mümkün deneyeceğim.

çok güzel olmuş canım güle güle kullan bende yeni ev aldığım için yıpransın yağlansın istemiyorum yeniyken böyle yapmak istiyorum ne kadar doğru bilmem. yatak odamı değiştiremiycem ama bu folyolarla yenilemem mümkün deneyeceğim.

sağol canım mobilyalarını folyoyla kaplayan çok kişi var forumda...hatta mutfak dolaplarını bile gördüm burda yapanları...biraz cesaret işi ve birazda sabır, yavaş hareket etmek ve hava kabarcığı bırakmamak gerekiyor....onun dışında çok kullanışlı...

ellerinize saglik cok güzel olmus.eski halide kötü degildi ama yinede iyi ki cesaret edip yapmissiniz
mutfagin ambiansi degismis.

benim bir sorum var:
temizligi nasil folyolarin?
sünger ve ilac skip temizlenirse cizilebili veya soyulur mu?

ellerinize saglik cok güzel olmus.eski halide kötü degildi ama yinede iyi ki cesaret edip yapmissiniz
mutfagin ambiansi degismis.

benim bir sorum var:
temizligi nasil folyolarin?
sünger ve ilac skip temizlenirse cizilebili veya soyulur mu?

teşekkürler canım beğenmene sevindim :)
valla canım bu folyoları yapıştırdıktan sonra tek şart eğer su sıçrayacak sulu bir yere kaplıyorsanız mutlaka kenarlara silikon çekmelisiniz...eğer silikonsuz bırakırsanız belki su değdikçe kenarlardan su alıp yapışkanı kalkabilir...ben silikon çektim ve asla kabarma kalkma çzilme olmadı...hatta cif sprey temizleyici ile sildim hiçbişey olmadı...
zaten çok sağlam bir naylonumsu maddeden imal edildiği için zorlasanız bile çizilmesi çok zor...tavsiye ederim ben çok memnun kaldım...

teşekkürler canım beğenmene sevindim :)
valla canım bu folyoları yapıştırdıktan sonra tek şart eğer su sıçrayacak sulu bir yere kaplıyorsanız mutlaka kenarlara silikon çekmelisiniz...eğer silikonsuz bırakırsanız belki su değdikçe kenarlardan su alıp yapışkanı kalkabilir...ben silikon çektim ve asla kabarma kalkma çzilme olmadı...hatta cif sprey temizleyici ile sildim hiçbişey olmadı...
zaten çok sağlam bir naylonumsu maddeden imal edildiği için zorlasanız bile çizilmesi çok zor...tavsiye ederim ben çok memnun kaldım...

süper ozaman, lazim oldugunda mutlaka istyiorummm.
bayiliyorum her soruna kolay cözüm bulma yollarini ögrenmeye. paylastiginiz icin cok tesekkür ederim!

çok güzel olmuş ellerinize sağlık,
bende aldım,yaptım benımkı çiçek desenlı ,böyle desenli olana hiç rastlamamıştım,
bende tekzene gidip almak istiyorum bu daha hoş geldi gözüme

çok güzel olmuş ellerinize sağlık,
bende aldım,yaptım benımkı çiçek desenlı ,böyle desenli olana hiç rastlamamıştım,
bende tekzene gidip almak istiyorum bu daha hoş geldi gözüme

daha güzel desenleride var tekzende canım ama ben mecburen lila seçtim...çünkü benim mutfak halım lila olduğu için uyumlu olsun diye aldım...çok daha güzel desenleri var...

X