- Konu Sahibi AngryPenguin
Sanırım bir kaybımız daha var, bu kez İstanbul'dan...Daha fazla olmasın lütfen, lütfen artık daha fazla kayıp vermeyelim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanlar ölüyor ve biz kime üzelelim diye tartışıyoruz insanlar ölüyor ve biz ölümün her türlüsüne karşıyız diyemiyoruz.
Sanırım bir kaybımız daha var, bu kez İstanbul'dan...Daha fazla olmasın lütfen, lütfen artık daha fazla kayıp vermeyelim...
bibar gazı kimyasal bir silahtır denilirken "organik o hicbir sey yapmaz" denilmiyor muydu?
maalesef polis memuru devletin kendi silahıyla hayatını kaybetmistir,
bir eve daha ateş düşürdüler... yakınlarına bassaglıgı dilerim.
Merhaba
Biber gazının hangi kategoriye girdiğinin bilimsel açıdan yerini bilmiyorum.
Ama kimyasal silah kategorisinde bulunmasa dahi; kullanılması neticesinde insan ve diğer canlılar üzerindeki o feci etkileri zaten cam ekranlardan, fotoğraf karelerinden bile gayet net anlaşılabiliyor.
Maruz kalan insanların beyanlarından da -ne feci bir şey olduğunu- defalarca okuyoruz ve duyuyoruz.
Kaldı ki; orta ve uzun vadede sebep olabileceği, kalıcı ve onarılmaz sağlık sorunları da cabası.
Eğer organikse ve hiç bir olumsuz etkisi olmuyorsa, çeşit olsun diye mi katılıyor ve kullanılıyor??? sorusunu bari sorabilmeli insan, böyle şeyler söylemeden, böyle ezbere bir yaklaşımda bulunup, laf olsun diye bile olsa bunu ifade etmeden önce, diye düşünüyorum.
Ben de tekrar başsağlığı diliyorum yakınlarına...
TUNCELİ - Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, polis memuru Ahmet Küçüktağ'ın, Berkin Elvan'ın ölümü nedeniyle kentteki gösteriler sırasında hayatını kaybetmesiyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
Vali, polis memurunun, olaylara müdahale esnasında gazdan etkilenerek kalp krizi geçirdiği şeklinde bazı basın yayın organlarında asılsız ve yoruma dayalı haberlerin yer aldığını bildirdi.
Güner, Küçüktağ'ın, göstericiler tarafından taşlı saldırıların yapıldığı sırada görev yaptığı ekip otosu içerisinde kalp krizi geçirdiğini ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olduğunu hatırlattı.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25504072/
bu şekilde bi açıklama yapılmış
gerçek farklı olsa da bundan fazla açıklama yapılacağını düşünmüyorum.otopsi sonucunun bile farklı olacağını düşünmüyorum
kimse birinin ölümüne sevinecek kadar mutlu olamaz , ol-ma-ma-lı !
Ne meydanlarda bizden de bir can gitti diyebileceği için sevinmeli birileri , ne gencecik bir canın ölümünden yeni bir ayaklanma çıkaracağına .
ölene öldüğü için üzülmeli insan .
Berkin için , burak için , ahmet küçükdağ için ...
Belki o kadar hırs bürümüştür ki insanların yüreğini , için için hepsi için aynı üzülmez . Ama ohh denmesin , de-ni-le-mez.
Sosyal medyadan iğrendim şu süreçte.
Berkine ohhh diyen , ne işi vardı yazanlar ,ona veda edenleri nekrofili ilan edenler !!!
Polise ne şehidi gebermiş diyenler !!!
Burak için küfürleri sıralayanlar ... !!!
Yeter gerçekten yeter .
En azından bizler bu platformda bu kirli oyunlar içinde sağda , solda , ortada yerimizi almayalım .
Tepki vermenin vicdanı yok eden bir açıklaması olamaz .
üzügünüm ben , bence hepimiz üzülelim .
Allah ailesine sabır versin .
Çok üzgünüm , iki gündür elim yazmaya gitmiyor hiç bir yere .
LÜtfen dursun diye dua etmekten başka , çevremdekilerle konuşmak , bu yaşananlarda hangi fikirde olursa olsun itidale çağırmaktan başka ne yapılabilir ?
İtidal evet lütfen , ülke olarak ihtiyacımız olan bu .
Sosyal medya birbiri ardına çirkin yorumlarla dolu . Berkine , polise , sokaktakine , tepedekine . BU kadar öfkenin kimseye fayda sağlamayacağı kesin .