• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gazdan etkilenen polis memuru şehit oldu

Allah rahmet eylesin...

Biri bu şiddete dur desin artık! Seyirci kalınmasın! Protestolar haddini aşsa mala insana zarar verildi o yüzden Polis karşılık veriyor desek. Değil Allahım! Bunlar insan bunlar yüreğinde acı taşayan Halk hayvan değil suyla gazla dağıtasınız dağıttırasanız! Bizi bize düşürenleri Allah bildiği gibi yapsın :(:( Vicdansızlar ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öyle üzücü ki bu haberler artik...

http://www.bianet.org/bianet/bianet/130381-hopa-da-gaz-bombasi-emekli-ogretmeni-oldurdu

Bu emekli ögretmen öldügünde sosyal medya paylasimlarini hatirliyorum, AKP`lilerin yazdiklari mi dersiniz, medyada gaz bombasindan kalp krizi mi gecirilir tartismalari, polisin aciklamalari....

Bu yazida daha da örnekler var:
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/24733141.asp

Simdi bir polis de ayni sebepten ölüyor. Bilmiyorum bir polis ölünce acaba durup düsünürler mi? En ufak olayda dahi gaz bombasi kullanan polis durmak bilir mi?

Allah ailesine sabir versin. :43:

ufak olay mı bak bakalım tuncelinin haline. karakolu ne hale getirmişler

ne yapsınlar ellerinde bi gaz var onu da alında hiç bişey kullanmasınlar gelin bizi öldürün desinler ne dersiniz. siz duracaksınız vahşi yazılarınız duracak sandıkta yapacaksınız ne yapacaksanız

onu da mı uzun adam yaptı vay be ne uzun adammış, hiç oralarda çıkanlarda aramazsınız değil mi . hep başbakan hep o. sizler tertemiz pırıl pırılsınız biraz rahatlamışsınızdır berkininiz rahat uyusun

Nefretinizi kininizi ayrı bir yerde kusun.. Polisimizde, Berkinimiz de bir bizim.. ''Bizden'' ''Onlardan'' diye bir şey yok acı var acı umarım anlamışsınızdır...

facebook ve twitterda polisin ölümüyle dalga geçen iyi olmuş diyen zihniyetler var
bu nasıl bir vicdansızlık benim aklım mantığım almıyo

Öyle üzücü ki bu haberler artik...

http://www.bianet.org/bianet/bianet/130381-hopa-da-gaz-bombasi-emekli-ogretmeni-oldurdu

Bu emekli ögretmen öldügünde sosyal medya paylasimlarini hatirliyorum, AKP`lilerin yazdiklari mi dersiniz, medyada gaz bombasindan kalp krizi mi gecirilir tartismalari, polisin aciklamalari....

Bu yazida daha da örnekler var:
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/24733141.asp

Simdi bir polis de ayni sebepten ölüyor. Bilmiyorum bir polis ölünce acaba durup düsünürler mi? En ufak olayda dahi gaz bombasi kullanan polis durmak bilir mi?

Allah ailesine sabir versin. :43:

Benim de aklıma direk Metin Lokumcu geldi.. Biber gazı öldürmez demişlerdi, inanmamışlardı :5::5:
Allah rahmet eylesin... Umarım bundan sonra için bu konuya bir çözüm bulunur :5:
$Bijp4P9CAAAlXwK.jpg

facebook ve twitterda polisin ölümüyle dalga geçen iyi olmuş diyen zihniyetler var
bu nasıl bir vicdansızlık benim aklım mantığım almıyo

Berkinin ölümüyle hatta kilosuyla dalga geçen, onu terörist ilan eden zihniyetten hiç bir farkı yoktur benim için.
Ölümdür bu, can kaybıdır.

Cidden merak ediyorum, biz ne zaman bu hale getirildik?

Düzeltme:

Bir önceki mesajimda ufak olaylar dedigim olaylar farkli olaylardir. Bu yüzden ufacik olaylarda dahi kullanilir oldu cümlesini kurdum. Onu da aciklayayim kimsenin aklinda soru isareti kalmasin.

Evet ufacik olaylarda dahi kullanilir oldu bu. Istanbul Esenyurt ve Istanbul Güngören`de basima gelmis oldugunu bildigim olaylardan bahsediyorum. Öglen vakti, toplasaniz 10 gencin birbiriyle kavgasina bile bu gaz bombasinin atilisina, civardaki insanlarin etkilenisine sahit olmuslugum var. Öyle etkili ki ne kadar uzaklassaniz da yakiyor cigerleri, gözleri. Hatta etrafimdaki yasli amcalar, nefes alamayan yasli teyzeler bile lanet okumuslardi. Üc tane cocugun kavgasina bile bunu atip duruyorlar diye.

Son düzenleme:
onu da mı uzun adam yaptı vay be ne uzun adammış, hiç oralarda çıkanlarda aramazsınız değil mi . hep başbakan hep o. sizler tertemiz pırıl pırılsınız biraz rahatlamışsınızdır berkininiz rahat uyusun

Hanımefendi gerçekten yeter artık.

Dünden beri kaç konu kapandı bu yüzden.

Ölen kim olursa olsun benim vicdanım sızlar.

Allah ailesine sabır versin.

biz kimseyi ötekileştirmiyoruz. ölen canlar hepimizin. berkininizde demiyoruz.
evet. berkine hemde ölen polisimize Allah rahmet eylesin. her ikisinide üzülüyorum. nur içinde yatsınlar.

offff üzüntümden sinirlerim bozuldu . kusura bakmayın eşimde polis ve gerçekten ekmek parası için uğraşıyorlar. allah yar ve yardımcıları olsun. inşallah son olur dicem ama hiç sanmıyorum
herkes kendinde arayacak sevmiyormusun yönetimi sandığa gideceksin. sokaklara çıkmayacaksın . yoksa bu canlar çok gider daha allah devletimizi milletimizi korusun.

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar versin...Çok genç bir kayıp daha, umarım artık şu gazın zararlarını anlayan, dinleyen, gören birileri olur...

Size sürekli üsluplara dikkat edin diyorum, banlamalısın dendiği halde biraz olsun toparlanırsınız diye konuları yumuşatmak için hiç kimseyi incitmeden yorumlar yazıp orta yolu bulmaya çabalıyorum ama yok, illa kavga.

Şurda karşılıklı tartışmalarınızda bile esnek olmak istiyorum ama nafile.

Kazen'inde dediği gibi en ufak ima, polemik, tartışma, üsluplarda alaycılık, aşağılama görürsem haklı kim haksız kim bakmam.

Baş sağlığı diliyorsanız amenna ama yorumlarınızda o suçlu, bu katil diye kışkırtıcı sözler yazmayın.

Sandık aşağı sandık yukarı sandıkta hesap vericeksiniz sandıga gömücez sandıkta görüşürüz sandık sandık sandık.Alın sandıgınızı ne yaparsanız yapın ya.Hay lanet olsun şu seçimlere.Bitsin gitsin şu lanet sandık ya.Çıkarın sandıktan %1000000 isterseniz rahatlayın ya arşa ulaşın.Bi rahat bırakın topragın altına gireli 10 saat olmayan cocugu da şehidimizi de ya.Yeter yemin ediyorum.Sandıktan başka bişey düşünmez mi bunlar.Hala derdimizin iktidar olmak oldugunu mu zannedıyorsunuz.Değil arkadas değil.10 yıl değil 1000 yıl kal iktidarda sandıga da göm bizi ama şu olayda bi susun Allahaskına.Midem bulanıyor şu sandık muhabbetine artık sıtkım sıyrıldı yemin ediyorum..Oku fatıhanı rahmet dile bu kadar mı zor.

yazık çok yazık.2gündür yaşananlara,yapılan yanlış yorumlara yazıklar olsun.:50:
Allah rahmet eylesin:50:

Sandık aşağı sandık yukarı sandıkta hesap vericeksiniz sandıga gömücez sandıkta görüşürüz sandık sandık sandık.Alın sandıgınızı ne yaparsanız yapın ya.Hay lanet olsun şu seçimlere.Bitsin gitsin şu lanet sandık ya.Çıkarın sandıktan %1000000 isterseniz rahatlayın ya arşa ulaşın.Bi rahat bırakın topragın altına gireli 10 saat olmayan cocugu da şehidimizi de ya.Yeter yemin ediyorum.Sandıktan başka bişey düşünmez mi bunlar.Hala derdimizin iktidar olmak oldugunu mu zannedıyorsunuz.Değil arkadas değil.10 yıl değil 1000 yıl kal iktidarda sandıga da göm bizi ama şu olayda bi susun Allahaskına.Midem bulanıyor şu sandık muhabbetine artık sıtkım sıyrıldı yemin ediyorum..Oku fatıhanı rahmet dile bu kadar mı zor.

Aynen ya hepsi midemi kaldiriyo artik. Haber falan izlemiyorum face e girmiyorum.

Back