gaz sorunum :(

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
36
Dün akşam bu yüzden uyuyamadim. Dalga geçmeyin lütfen yam uykuya daliyorum. Kendi sesimle uyaniyorum. Eşimin yanında uyumadan korkuyorum. Uykusu çok hafif hemen uyanıyor.
Son zamanlarda böyle oldu. Geçen akşam romantik bir film izleyecektik herseyi hazirladik. Filmin ortalarina dogru benim hafif uykum geldi dalmisin. Adam sarilmis bana Öyle bir ses verdim kıpkırmızı oldum utancim dan. Eskiden böyle değildi. Kontrol edemiyorum sanki birden oluyor. Rezil oluyorum artik :KK43:(( neden ki acaba ??

owww pardon başlığı şimdi okudum ben sorun olacağını düşünmüyorum çünkü bilerek yapmıyorsunuz ki uyku halindesiniz normal yani

Ne yalan soyleyeyim okurken sesli guldum. :KK66: ama arkadasim bu vücudun ihtiyaci bile isteye yapmamissiniz ki sonucta. Bak uykuda osurma olayi bir daha olursa istifini bozma, uykudaymissin gibi devam et. Boylece sen utanma moduna girmezsin, o da uykusunda ne guzel osuruyo benim guzel eşim der :KK66:

Benim hiç sevmediğim bir şeydir birinin yanımda gaz çıkarması, kocam bile olsa. Ben de çok dikkat ederim, kasarım, gerçekten çok samimi de olsa birinin yanında gaz çıkarmak bir travma benim için:KK70:
Bir gün gece uyurken kendi sesime uyandım, o uyku sersemliğiyle eşimi uyandırmıştım "kalk ben osurdum" diyerek hem de...
Hala dalga geçer:KK12:

Benim hiç sevmediğim bir şeydir birinin yanımda gaz çıkarması, kocam bile olsa. Ben de çok dikkat ederim, kasarım, gerçekten çok samimi de olsa birinin yanında gaz çıkarmak bir travma benim için:KK70:
Bir gün gece uyurken kendi sesime uyandım, o uyku sersemliğiyle eşimi uyandırmıştım "kalk ben osurdum" diyerek hem de...
Keşke sır olarak saklasaydınız. :KK70: :KK70:

Y Yasam111 Ben de acayip sancısı oluyor da çıkmıyor keşke çıksa da varsın eşimin yanında çıksın. O da bi nimet yani Allah yokluğunu da göstermesin. Tabi uygun yerlerde uygun zamanlarda o_O:KK53:

Afedersiniz ama bi tanıdığımda tutamıyordu sonradan anlattı eşinin ısrarına dayanamamış ve arkadan beraberlik yaşamış. Ve bu yüzden gazını tutamıyordu bilemiyorum tabi sizinki oyüzdenmi ama konu başkığını görünce aklıma geldi

Afedersiniz ama bi tanıdığımda tutamıyordu sonradan anlattı eşinin ısrarına dayanamamış ve arkadan beraberlik yaşamış. Ve bu yüzden gazını tutamıyordu bilemiyorum tabi sizinki oyüzdenmi ama konu başkığını görünce aklıma geldi
Alakası olduğunu sanmıyorum.

Aman bile bile yapmadıgın surece ne üzüldün ki erkekler bıle bıle keyf alarak yapıyor bunu

Kalk ben osurdum kaç kurtar kendini. :KK70: :KK70:

Ya insan istemeyerek uyurken gaz kaçırır falan ama eşim ne de olsa diyip kendini salan birbirlerinin yanında gaz çıkaran hatta tuvalete giren bile var. Bir kadın bir erkekte biri diş fırçalarken öteki tuvaletini yapıyordu falan iğrenç geliyordu. Ama gerçek hayatta bunu yapanlar varmış :110: Utanç verici ve mide bulandırıcı..

Mesela eşim uykuda yapsa asla tiksinmem ondan normal karşılarım ama yüzüme baka baka yapsa boşanma sebebi :KK70: :KK70: O ne ya saygıdır bu yani kocam mocam da gazını kokusunu mu çekçem? Eşler arasında mahrem, mesafe olacak abi bu kadar yüz göz olmak ne.

Konu sahibi utanmana gerek yok. Herkesin başına geliyor bu ama senin uykun hafif sanırım duyuyorsun, yoksa duymadan gece boyu zurna çalıyoruz hepimiz belki ne bilcen..

:KK70:
Ne yalan soyleyeyim okurken sesli guldum. :KK66: ama arkadasim bu vücudun ihtiyaci bile isteye yapmamissiniz ki sonucta. Bak uykuda osurma olayi bir daha olursa istifini bozma, uykudaymissin gibi devam et. Boylece sen utanma moduna girmezsin, o da uykusunda ne guzel osuruyo benim guzel eşim der :KK66:

Alakasiz hatta sacma. Anal seks yapan bi suru kadin var, hepsi mi tutamiyor? Bagirsaginda sorun var, doktora gitmeye usenmis, teshisi de boyle koymus.

Sürekli pırtlatsanız utanırsınız da sıkıntınız varken neden utanıyorsunuz ki?
İsteyerek yapılan bir şey değil..benim de sürekli gaz sancılarım oluyor.
hala çözüm bulamadım.

Bende uyurken gaz olayı yaşanmıştı.Sevgilimle kavga yaptığımız bir gün bana, ben senin uyurken çıkardığın gazı bile seviyorum kokluyorum dedi.Ayyy ne kadar utanmıştım anlatamam :KK70::KK70: hadi ordan salak falan demiştim.Boş yere takıntı yapmayın bitkisel kürler uygulayın geçmiş olsun.

X