Gay alt kat komşumuz...

bızım burda gay ler bı kuafor acmıslar yanlarında gecer ıken ıcımden ne guzel bayan dedım ay bırıne slm verdı ben sasdım kaldım erkek sesıydı ama cokda guzeldı yanı..arkadasıma dedım hadı gel su kuafore gıdelım merak edıyom ne ettıysem gelmedı kız bende tek gıdemedım....

kız o gay deil travesti olmasın kaydirigubbakcemile3

Gay ise eşcinsel erkektir. Travesti; kendi biyolojik cinsiyetinden memnun olan ve karşı cinsin giysilerini giymekten hoşlanan kişidir.

kadın kıyafeti mi giyiyordu:uhm:

:uhm:
kız o gay deil travesti olmasın kaydirigubbakcemile3

Gay ise eşcinsel erkektir. Travesti; kendi biyolojik cinsiyetinden memnun olan ve karşı cinsin giysilerini giymekten hoşlanan kişidir.

kadın kıyafeti mi giyiyordu:uhm:
bırı bayan kıyafetı dıgerı erkek
yaa nerden bılım ne olduklarını hayatım oylelerını gormekle gecmedıkı:uhm:

travesti dönmüş olandır:kedi:
ama belki onlarda dönmüştürr :bbo: kaydirigubbakcemile3
:uhm:
bırı bayan kıyafetı dıgerı erkek
yaa nerden bılım ne olduklarını hayatım oylelerını gormekle gecmedıkı:uhm:

haklısın cnm bende karıştırıom bi arkadaş sayesinde sadece transeksüelin anlamını öğrendim o kadar kaydirigubbakcemile3

haklısın cnm bende karıştırıom bi arkadaş sayesinde sadece transeksüelin anlamını öğrendim o kadar kaydirigubbakcemile3

"travestinin turkiyede bilinenin aksine tıptaki anlami psikolojik bir etkenden oturu karsi cins gibi giyinme ve davranma istegi" ALINTI:kedi:

kedicim karıştırmışımkaydirigubbakcemile3 +18 başkanına da hiç yakışmadı :kedi:

ben ıstanbulda taksıme yakında calısdım hanaı orda cok takılırlar ama hala cozemedım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sormadan dover benı yaa ınankı korkuyom saka maka bı yana :uhm: okaa cesaretlıyım ama ona soramam ınankı :1no2:

al benden de o kadarvereliniortak erkeklerle kavga etmek için el frenini çekerek arabadan inen ben travesti gördüğüm zamandelikafadulden arkama bile bakmadan kaçıyomkaydirigubbakcemile4 neden baktın diyecek diye bakmaya bile korkuyomm kaydirigubbakcemile3

al benden de o kadarvereliniortak erkeklerle kavga etmek için el frenini çekerek arabadan inen ben travesti gördüğüm zamandelikafadulden arkama bile bakmadan kaçıyomkaydirigubbakcemile4 neden baktın diyecek diye bakmaya bile korkuyomm kaydirigubbakcemile3
bende cok ederım ozellıkle hız yapıp benı gecenler ıle kaydirigubbakcemile3
demekkı benle aynı seyı yasıyon sevındım yaa bende korkuyom ınankı laelaelaelaelae
ay ne bılım allahım tobe tobe basıma bısı gelıcekmıs gıbı tırsyım onlardan

"travestinin turkiyede bilinenin aksine tıptaki anlami psikolojik bir etkenden oturu karsi cins gibi giyinme ve davranma istegi" ALINTI:kedi:

kedicim karıştırmışımkaydirigubbakcemile3 +18 başkanına da hiç yakışmadı :kedi:
sardus bırı ınce aasklı gıymısdı sacları sarı kasları ıncecık altında kot kaprı ama vucudu bayan gıbıydı..
dıgerı ıse sey gıbı uff du anla ısde cıceklı gomlek kot pantolon ama konusmaları garıpdı cıceklı gomleklınınde sacları sarılıydı boyaydı yanı ..kaslarıda ıncecık..

Bana da bu tarz ilişkilerden iğrenenler garip geliyor ama anlıyorum da bi yandan aslında. Ben de bu gibi durumlara şahit oldum, en fazla şaşırdım ya da yakıştıramadım, çünkü iki adam hakikaten hiç yakışmıyor bence :sm_confused: Ama en fazla o oldu yani dediğim gibi, midem bulanmadı.

Ama neticede istemsiz bir tepki olan midenizin bulanması doğru ya da yanlış olarak nitelendirilemez bence. Adı üstünde elinizde olmadan mideniz bulanmış, bişeyi bilmek ayrıdır, ona şahit olmak ayrıdır. Tabi ki gördüğünüzde çok daha farklı şeyler düşünüp hissedeceksiniz. Bir eyleme geçmiş olsaydınız eğer, ancak o zaman doğru ve yanlış konuşulabilirdi bence. Bu durumda kendinize göre son derece normal birşeyler hissetmişsiniz diye düşünüyorum ben. Hoşlanmak zorunda değilsiniz kesinlikle. Ama adamın kendi evinde yaptıklarının kimseyi ilgilendirmeyeceği de bir gerçek. Zaten sizin de bu konuyla ilgili bir yorumunuz veya tavrınız olmamış anladığım kadarıyla.

Böyle hassas konularda bence en önemli nokta asgaride her türlü yaşam tarzına saygı "gösterebilmek". Saygı duymayabiliriz ama göstermemiz gerekiyor. Beraber yaşamaya mecbur olduğumuz bu toplumdaki en "çirkin" şeyler ne yazık ki eşcinseller değil. Türlü türlü insan var. Hoşgörü had safhada olmazsa çok çekilmez olur hayat hepimiz için diye düşünüyorum naçizane a.s.

bende cok ederım ozellıkle hız yapıp benı gecenler ıle kaydirigubbakcemile3
demekkı benle aynı seyı yasıyon sevındım yaa bende korkuyom ınankı laelaelaelaelae
ay ne bılım allahım tobe tobe basıma bısı gelıcekmıs gıbı tırsyım onlardan

ama canım korkulmayacak gibi değiller ki:sinifsinif:....yaptıkları kavgalar dillere destan:bbo:...bak gaylerden hiç korkmuyorum...hatta çok samimi bir gay arkadaşım bile vardı...ama travesti dendiği zaman tırs tırssdelikafaduldendelikafadulden

ama canım korkulmayacak gibi değiller ki:sinifsinif:....yaptıkları kavgalar dillere destan:bbo:...bak gaylerden hiç korkmuyorum...hatta çok samimi bir gay arkadaşım bile vardı...ama travesti dendiği zaman tırs tırssdelikafaduldendelikafadulden
işde ıkısını ayıramıyom kı du once sorcam ne cınsse ona gore kacarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama ama ama ya bana bıcak cekersesenağlamasenağlama

işde ıkısını ayıramıyom kı du once sorcam ne cınsse ona gore kacarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama ama ama ya bana bıcak cekersesenağlamasenağlama

kıs sana ne elalemin şeyinden töbe töbekaydirigubbakcemile3 bak insanın başına ne gelirse meraktan gelir:jeyyar:

kıs sana ne elalemin şeyinden töbe töbekaydirigubbakcemile3 bak insanın başına ne gelirse meraktan gelir:jeyyar:
sardusum hadı bu topıg geyıge alak bıdenem ...
azdaha ha gayret azkaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa taam suscam işde ama gelsene gıdelım kuafore kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X