Gay alt kat komşumuz...

Şimdi iğneyi kendimize, çuvaldızı başkasına batırmalıyız.
Bir laf vardır, yanlış anlaşılmaya mahal vermez. Ayşe kadındır dediğimde bundan başka anlam çıkarılamaz.
Ama bir laf da vardır ki, yanlış anlaşılmaya müsaittir. Nereye çekersen çek, o hesap. Herkesin bir gay arkadaşı olmalı lafını, istediğiniz yere çekebilirsiniz. Çekilmeye müsait çünkü.

Sıkı fıkı olmaktan bahsetmiyorum, sırrını paylaşıp omzuna yaslanmaktan bahsediyorum demek ne yaman bir çelişkidir düşüncelerinize sunarım.

Kimse, kimsenin fikrini değiştirmeye çalışmıyor. Çalışsa da başarılı olamaz zaten.
Ama ben lafı ortaya koyarım, beğenen alır, beğenmeyen almaz mantığı şu anda çok saçma görünüyor.
Kaldı ki kimse de kimsenin avukatlığını yapmıyor.
Sadece bize saçma, yanlış gelen bir düşünceye karşı fikirlerimizi söyledik.
Bu suçsa, buraya yorum yazan herkes en az benim kadar suçludur :delphin:

Betişcim bizler için iğrenç olabilir ama sonuçta herkesin kendi tercihi ve yaşantısı farklı
O da belki öyle olmayı istemedi yani bence karışmamak gerek mideni bulandırcak bişi yok tatlım a.s.

Konu eşcinsellere falan gelmişken sizlere transeksüel bir arkadışımı anlatmak istiyorum
Kendisi normalde kız vücuduna sahip bir erkek
Hemde ilköğretimden sonra ailesi tarafından zorla imamhatip lisesine gönderilmiş,kızlar gibi başını kapatıp etek giymiş.
Ama hiçbir zaman bunu kendi tercihi olarak görmüyor.Hani daha 2-3yaşlarındayken bile annesi anlatıyormuş da o zamanlar arabalarla oynarmış.Erkeklerle futbol oynarmış babası ve annesi çok kızarlarmış ne yaptılarsa başaramışlar.Onu Allah tarafından bizlere ders olsun diye gönderilmiş insanlardan biri olduğunu düşünüyorum...
Hayatı öyle zor kii
Küçükken tavırlarına davranışlarına rağmen ailesi bişey dememiş erkek olduğuna dair.
Bu kendi cinsel kimliğini anladığı zamanlar ergenlik çağında bile çok büyük buhranlar geçirmiş....
ılk adet olduğu zaman bile ölüm gibi gelmiş ona.
Erkek ruhuyla bir kadın vücudunda olmak.
Tersini düşünün bi kere siz kadınsınız,ruhunuzda var ama vücudunuz erkek vücudu????
22yaşında çevresi evlenmesi için baskı yapınca söylemiş gerçeği.Ben erkeğim demiş.
Abisi bıçağı eline almış öldürmeye kalkmış.
Herkes düşman olmuş babası defol git bu evden demiş ama gidecek bi yeri yok :1no2:
Annesi rüyasını anlatmış. Oğlum demiş ilk defa Peygamrer efendimizi sana hamileyken rüyamda gördüm. Bebeğim kız mı erkek mi olacak diye sorduğumda çevremizde bir tarafta kadın diğer tarafta erkek topluluğu birikti.Parmağıyla hem kadınları hemde erkekleri gösterdi. Sonra rüyam bitti.Kafam karma karışık oldu.Çocukken davranışlarından konuşmalarından erkek olacağını düşünsemde bunu istemediğim için inkar ettim. Çünkü bizim ailemiz asla böyle şeyleri kaldıramaz ve hepsi bunu anlayamayacak kadar geri kafalı. Yani elimizden bişey gelmez demiş.
Bu da erkek olduğuna dair psikologtan rapor almak istiyormuş ameliyat olabilmek için.Ailesine ben düzeleceğim diyerek psikoloğa gitmiş iki sene ama tabiki düzelceği yerde erkek olduğuna dair rapor verdiler. Her gidene verilen bişey değil bu heleki vücudunuzda başka belirti(Fiziksel)yoksa psikoloğu inandırmak çok zor.
Kız arkadaşı vardı onun.Liseden beri hemde imam hatipte okurken o kız gibi giyinirken aşık olmuşlar 5sene kadar çıktılar sonra kız aileni terket kaçalım falan dediği için kızın hayatını da karartmamak için ayrıldı.
Sonra psikologtan rapor alınca hormon testi yaptırdı testesteron hormonu daha çok çıkınca doktorlar şaşırmış. Sen hormon ilacı almışsın demişler bi kaç kere daha yaptırdı almadığına dair yeminler etti. Neyse ilaç kullandı ve adeti kesildi. Babasıyla çok büyük sorunlar yaşadı sonunda ikna etti ve babası iyi davranmasa da erkek olduğunu kabulleniyor.Başını kapattırıyorlardı zorla açtı artık.Sakalları çıktı ilaçlarla şimdi ameliyat olmalı ama çok para lazım çalışmak istiyor ama çevrenin tepkisinden dolayı yapamıyor.Tek istediği ameliyat olabilmek hiçbir kadın benle evlensin istemem hayatı kararır ama artık bu organla da yaşayamam.Kendi organıma bakamıyorum iğreniyorum bende bu nasıl olur diye psikolojim bozuluyor diyo.Ama hep Allah'a dua edip Kur'an-ı Kerim okuyo ayrıca namazı erkek gibi kılsam günah mı olur diye namaz kılmayı çok istediği halde kadın gibi giyinmemek için kılmıyor. ımam hatip lisesinde okumayı hiç istemesemde(kız gibi giyineceğim için) beni allah'a daha yakınlaştırdığı çoğu şeyi daha iyi öğrendiğim için şükrediyorum.Hergün Rabbim'e birgün istediğim vücuda kauşmak için dua ediyorum diyor. Köye gitmişler bu erkek gibi giyiniyo diye dalga geçmişler. Artık insanların garip gözlerle bakmasını istemiyorum diyor.Benden iğrenmeleri için ben hiçbir kötülük yapmadım bunlar benim suçum değil diyor.
Bende onu tanıyana kadar böyle şeylerden nefret etmiştim ama onu görünce dünyadaki çok temiz kalpli çok saf diyebileceğim bi kaç kişiden biri olduğunu biliyorum. Bende dua ediyorum inşallah bigün istediği vücuda sahip olur. :gitme:

Uzun oldu ama paylaşmak istedim. Umarım okuyanların kafasını şişirmedim. a.s.

içinin bir tuhaf olmasını anlıyorum...ama balkonda kahvaltı yapmakla yetindikleri sürece ters bir durum yok diye düşünüyorum....

bana ilginç gelen bu kişi gay olduğunu gizleyipte sonradan anlaşılmış bir şey değil...

hani gizlerdi sen onu tam bir erkek zannederken aniden gay olduğunu anlardın miden bulanırdı....doğrusu gay olduğunu bildiğin halde neden bu kadar miden bulandı enteresan...

Son düzenleme:
Konu eşcinsellere falan gelmişken sizlere transeksüel bir arkadışımı anlatmak istiyorum
Hemde ilköğretimden sonra ailesi tarafından zorla imamhatip lisesine gönderilmiş,kızlar gibi başını kapatıp etek giymiş.
Ama hiçbir zaman bunu kendi tercihi olarak görmüyor.Hani daha 2-3yaşlarındayken bile annesi anlatıyormuş da o zamanlar arabalarla oynarmış.Erkeklerle futbol oynarmış babası ve annesi çok kızarlarmış ne yaptılarsa başaramışlar.Onu Allah tarafından bizlere ders olsun diye gönderilmiş insanlardan biri olduğunu düşünüyorum...
Hayatı öyle zor kii
Küçükken tavırlarına davranışlarına rağmen ailesi bişey dememiş erkek olduğuna dair.
Bu kendi cinsel kimliğini anladığı zamanlar ergenlik çağında bile çok büyük buhranlar geçirmiş....
İlk adet olduğu zaman bile ölüm gibi gelmiş ona.
Tersini düşünün bi kere siz kadınsınız,ruhunuzda var ama vücudunuz erkek vücudu????
22yaşında çevresi evlenmesi için baskı yapınca söylemiş gerçeği.Ben erkeğim demiş.
Herkes düşman olmuş babası defol git bu evden demiş ama gidecek bi yeri yok :1no2:
Annesi rüyasını anlatmış. Oğlum demiş ilk defa Peygamrer efendimizi sana hamileyken rüyamda gördüm. Bebeğim kız mı erkek mi olacak diye sorduğumda çevremizde bir tarafta kadın diğer tarafta erkek topluluğu birikti.Parmağıyla hem kadınları hemde erkekleri gösterdi. Sonra rüyam bitti.Kafam karma karışık oldu.Çocukken davranışlarından konuşmalarından erkek olacağını düşünsemde bunu istemediğim için inkar ettim. Çünkü bizim ailemiz asla böyle şeyleri kaldıramaz ve hepsi bunu anlayamayacak kadar geri kafalı. Yani elimizden bişey gelmez demiş.
Bu da erkek olduğuna dair psikologtan rapor almak istiyormuş ameliyat olabilmek için.Ailesine ben düzeleceğim diyerek psikoloğa gitmiş iki sene ama tabiki düzelceği yerde erkek olduğuna dair rapor verdiler. Her gidene verilen bişey değil bu heleki vücudunuzda başka belirti(Fiziksel)yoksa psikoloğu inandırmak çok zor.
Kız arkadaşı vardı onun.Liseden beri hemde imam hatipte okurken o kız gibi giyinirken aşık olmuşlar 5sene kadar çıktılar sonra kız aileni terket kaçalım falan dediği için kızın hayatını da karartmamak için ayrıldı.
Sonra psikologtan rapor alınca hormon testi yaptırdı testesteron hormonu daha çok çıkınca doktorlar şaşırmış. Sen hormon ilacı almışsın demişler bi kaç kere daha yaptırdı almadığına dair yeminler etti. Neyse ilaç kullandı ve adeti kesildi. Babasıyla çok büyük sorunlar yaşadı sonunda ikna etti ve babası iyi davranmasa da erkek olduğunu kabulleniyor.Başını kapattırıyorlardı zorla açtı artık.Sakalları çıktı ilaçlarla şimdi ameliyat olmalı ama çok para lazım çalışmak istiyor ama çevrenin tepkisinden dolayı yapamıyor.Tek istediği ameliyat olabilmek hiçbir kadın benle evlensin istemem hayatı kararır ama artık bu organla da yaşayamam.Kendi organıma bakamıyorum iğreniyorum bende bu nasıl olur diye psikolojim bozuluyor diyo.Ama hep Allah'a dua edip Kur'an-ı Kerim okuyo ayrıca namazı erkek gibi kılsam günah mı olur diye namaz kılmayı çok istediği halde kadın gibi giyinmemek için kılmıyor. İmam hatip lisesinde okumayı hiç istemesemde(kız gibi giyineceğim için) beni allah'a daha yakınlaştırdığı çoğu şeyi daha iyi öğrendiğim için şükrediyorum.Hergün Rabbim'e birgün istediğim vücuda kauşmak için dua ediyorum diyor. Köye gitmişler bu erkek gibi giyiniyo diye dalga geçmişler. Artık insanların garip gözlerle bakmasını istemiyorum diyor.Benden iğrenmeleri için ben hiçbir kötülük yapmadım bunlar benim suçum değil diyor.
Bende onu tanıyana kadar böyle şeylerden nefret etmiştim ama onu görünce dünyadaki çok temiz kalpli çok saf diyebileceğim bi kaç kişiden biri olduğunu biliyorum. Bende dua ediyorum inşallah bigün istediği vücuda sahip olur. :gitme:

üzüldüm.
Allah yardımcısı olsun

Gülsüm Sultan kullanıcısından alıntı
Dogru söylüyorsun yesillim....aslinda Madm arkadasinda demek istedigi belki buydu....yani belki arkadas dost olsaniz böyle düsünmesiniz onlari daha iyi anlarsiniz manasinda....

Tabikide herkesin onlarla dost olmasina arkadas olmasina hic gerek yok...istemeyen olmasin....ama anlamaya calissin....ve rahat biraksin sadece...inanin onlarinda istedigi aslinda budur...

Sagdan soldan her zaman laf gelecek....sadece escinselik konusunda degil her konuda bizim toplumumuzun cogunlugu böyle iki yüzlü degilmi??

Hayat kadinligini asayalan namus bekciligi yapan adamlar....genel ev genel ev gezip eslerini aldatmiyormu?

aklıma şu geldi..bir yerde okumuştum.kız sevdiğine kaçmıştı galiba.kardeşi de güya namusları kirlendi,kötü yola düştü diye kardeşini vuracak.ama kardeşi küçük.20 den küçük yani..ablasını vuruyor ama sonra kendisi genelevde yakalanıyor.yani genelev baskınında...olaya bak yaaa

Hayatı öyle zor kii
İlk adet olduğu zaman bile ölüm gibi gelmiş ona.
Sonra psikologtan rapor alınca hormon testi yaptırdı testesteron hormonu daha çok çıkınca doktorlar şaşırmış. Sen hormon ilacı almışsın demişler bi kaç kere daha yaptırdı almadığına dair yeminler etti. Neyse ilaç kullandı ve adeti kesildi. Babasıyla çok büyük sorunlar yaşadı sonunda ikna etti ve babası iyi davranmasa da erkek olduğunu kabulleniyor.Başını kapattırıyorlardı zorla açtı artık.Sakalları çıktı ilaçlarla şimdi ameliyat olmalı ama çok para lazım çalışmak istiyor ama çevrenin tepkisinden dolayı yapamıyor.Tek istediği ameliyat olabilmek hiçbir kadın benle evlensin istemem hayatı kararır ama artık bu organla da yaşayamam.Kendi organıma bakamıyorum iğreniyorum bende bu nasıl olur diye psikolojim bozuluyor diyo.Ama hep Allah'a dua edip Kur'an-ı Kerim okuyo ayrıca namazı erkek gibi kılsam günah mı olur diye namaz kılmayı çok istediği halde kadın gibi giyinmemek için kılmıyor. İmam hatip lisesinde okumayı hiç istemesemde(kız gibi giyineceğim için) beni allah'a daha yakınlaştırdığı çoğu şeyi daha iyi öğrendiğim için şükrediyorum.Hergün Rabbim'e birgün istediğim vücuda kauşmak için dua ediyorum diyor. Köye gitmişler bu erkek gibi giyiniyo diye dalga geçmişler. Artık insanların garip gözlerle bakmasını istemiyorum diyor.Benden iğrenmeleri için ben hiçbir kötülük yapmadım bunlar benim suçum değil diyor.

bazı insanlar dogarken şansız doguyorlar ve imtihanları agır oluyor...........
o yüzden kimse bu tar olaylara tükaka bi durum olarak bakmasınlar........
önceki yorumumdada yazdım bizler kadın olarak ve saglıklı hormanlara saglıklı bir fizige sahip dünyayya geldik diye ........
bu tarz kişileri dışlamak hoş olmuyor...........kimin ne olucagı belli degil belki çocugumuz belki yakın bir akrabamız.......
doguştan ta olsa........
sonradanda olsa yadırgamamak .....dışlamak hoş degil zarar gelmedigi sürece rahatsızlık duymadıgımız sürece kimsiyi öyle yada böyle diye yargılamak bize düşmez.....

canım ya
sen takılmışsın bir Duygu asena nın paramparça kitabına dünden beri aynı şeyi söyleyip duruyorsun...:delphin:
Kitap reklamımı yapıyorsun,yoksa etkisinden mi kurtulamadın anlamadım gitti...
yok gizli gayler,yok evli olup ta aslında pasif aktif gay olanlar..
Konu bumu Allah aşkına ya...:delphin:

işte konu bu
"hakkatten onun özel hayatı, ama sonuçta yaşanan çarpık bir ilişki, alt katımda ve benim midemi bulandırdı...sizce yanlış mıyım...?" ...

mandm;yanlissin bence ayrica arkadas cok guzel bir kesit sunmus.. duygu asenadan yani toplumun aynasi olan kadindan kadin erkek iliskilerini en net bir sekilde anlatan kadindan.. zaten bu topic cok yonlu.. sen baska birinin fikrini kabul etmezken kendininkini oylamaya sunuyorsun bu dusuncede zaten kendinden farkli olani kabul etmeyceksin gayleriyse hic kabul etmezsin dolayisiyla zit fikirlerde seni kabul etmeyecek ozaman da kizacaksin ben ne dedim tepki gordum diye..bence guzel bir yere deginmis arkadas dygu asena da farkli bir boyut katti topige sosyolojik boyutunu tartismaya geldi bu konunun tam gaz devam ama ltfen kaliteli olsun geyige cevirmeyelim

he çok haklısın sevgili mandm...:icecream:
konuyu başka yöne çekeyim bende o zaman senin gibi tam olsun...
ayrıcana o mor yazı benim lafım değil,saldırıcaksanda iyi araştır öyle saldır...sengözlerimebaksanab
burdan ilk mesajı okumadığın ortaya çıkıyor..:jeyyar:
sırf yorum yazmak için yazmışsın ....
benim mesajlarım anlayana sana değil zaten...
:1closedeyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya hakket migde bulandırıcı..sapkınlık bunun adıı..cinselligi hayvancasına yaşamak demek bunun adı...hiç bir mantıgıma dogru gelmiyor gay ve lezbiyen ilişkileri...böyle kişilerin kesinlikle ruhsal bi problemi oldugunu düşünüyorum ve tedavi edilmeliler..herkesin özel hayatı kendinedir diyorus ama bi gerçek varrr mide bulandırıcı olan...doguştan gelen iki cinsiyetli olupta birini tercih etmek zorunda kalmış(bülent ersoy...)kişilere hiç bir lafım olmas amaaa geri kalan sapkınlık..kimsede böyle komşuları istemez..

Son düzenleme:
çok mide bulandırıcı...yani düşünmesi bile kötü bide altında oturuyorlar..fakat yapılacak bişey yok..onu apartmandan attırmak vs gibi olaylara zaten girilmez..kişisel tercihi onun..Allah la arasında bi mesele..muhatap olmazsınız olur biter

annemlerinde altında dul bir bayan oturuyor..bi dostu var..arada gelip gidiyor ama geç gelip erken gidiyor..elalemin gözü önünde değil..ama çevreden görenler olmuş tabi biz gibi..gelip dediler anneme ev sahibine söyleyeylim gitsin..evlilik dışı ilişki yaşıyor diye..annemde benim haberim yok hem beni ilgilendirmez dedi..dedikoduya katılmadı..baktım kadınlar uzatıyor..olurmu öyle şey..gençlerimiz var hiç ii örnek değil vs..dayanamadım..ya size ne oluyor bırakın dedim..apartmanda kız öğrencilerde var sürekli erkekler geliyor kalıyor,kadınında bir tane dostu var..bu onların seçimi demkki böyle mutlular dedim..afedersin gelen giden belli olmasa o zaman eyvallah..apartman şey yeri değil...ama karışmak düşmez bize..herkesin hayat göürüşü farklıdır...bize sadece saygı duymak düşer..

daha dün family stone diye bi film izledik eşimle...orda kalabalık bir ailenin hayatını anlatıyor..neyse..çocuklardan biri gay ve sevgilisiyle birlikte geliyor ailesinin yanına..kardeşinin sevgilisi bu durumu biraz garipsedi ve yemekte konu açıldı..çocuğun anne babası bir bağırdı kıza..kesin sesinizi diye..o kadar savunuyorlarki..şok oldum midem bulandı..o muhabbetin üstüne bunu duydum yine garip oldum..bide evlatlık bebek aldılar yaa..hangi zihniyet onlara minicik bebeği emanet eder.

lisede iken bir gay arkadaşım vardı çocuk sınıfta hep kızlarla konuşurdu çünkü erkekler tarafından dışlanırdı. ailesi de anlayınca dışladı çok şeyler yaşadı . üniversiteyi kazanıp başka şehire gitti o zamandan beri ailesiyle görüşmüyor. o zaman üniversiteli biri ile arkadaştı hala devam ediyormuş aynı evde yaşıyorlarmış :) hayatımda gördüğüm en dürüst , en mükemmel insanlardan biri en azından dürüst olup kendi tercihini yaşadı . benim midemi bulandıranlar evli olup gay olanlar . o daha kötü geliyor bana eşinin seni bir erkekle aldatması çok iğrenç olsa gerek

eşcinsel,lezbiyen,homo,erkek,kadın,zırt,pırt vs yoktur bana göre ıyı insan vardır. gerısı benı alakadar etmez, o kişinin kendı secımıdır,saygı duyarım. yanımda, yakınımda olması bana bır zararı olmadıgı surece rahatsız etmez, ben onlardan üstün degılım, onlardan benden ustun degıl, ıstememek şımarıklık olur, ben dunyanın nasıl yaşayacagını belırleyemem, secemem, ancak kendı yonumu cızebılırım.

ya hakket migde bulandırıcı..sapkınlık bunun adıı..cinselligi hayvancasına yaşamak demek bunun adı...hiç bir mantıgıma dogru gelmiyor gay ve lezbiyen ilişkileri...böyle kişilerin kesinlikle ruhsal bi problemi oldugunu düşünüyorum ve tedavi edilmeliler..herkesin özel hayatı kendinedir diyorus ama bi gerçek varrr mide bulandırıcı olan...doguştan gelen iki cinsiyetli olupta birini tercih etmek zorunda kalmış(bülent ersoy...)kişilere hiç bir lafım olmas amaaa geri kalan sapkınlık..kimsede böyle komşuları istemez..
bülent ersoy doğuştan çift cinsiyetli değildiki. öyle olsa askerlik yaptırmazlardı. zamanındada nişanlanmıştı....

kızlar önceki yazıları okumamışsınız anlaşılan

iğrenç, kusucam gibi kelimeler...hiç yakışmadı hiç.

istemeyen burada cevap yazmaz... ama böyle de yorumlar yasak biliyorsunuz
neden bizlere yasaktır diye yazdırıyorsunuz hâla anlamış değiliz

bana ilginç gelen bu kişi gay olduğunu gizleyipte sonradan anlaşılmış bir şey değil...

hani gizlerdi sen onu tam bir erkek zannederken aniden gay olduğunu anlardın miden bulanırdı....doğrusu gay olduğunu bildiğin halde neden bu kadar miden bulandı enteresan...

bızım burda gay ler bı kuafor acmıslar yanlarında gecer ıken ıcımden ne guzel bayan dedım ay bırıne slm verdı ben sasdım kaldım erkek sesıydı ama cokda guzeldı yanı..arkadasıma dedım hadı gel su kuafore gıdelım merak edıyom ne ettıysem gelmedı kız bende tek gıdemedım....

Back
X