Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyiyim canim fikrimi yorumumu yaziyorum yazdirmamak icin elinden geleni yapiyorsunuz niye sabote amacim olsun ki bu mudur yani? yorum yazmak icin kendini parcalayanlar gaylerden bize ne diyor yaptigim yoruma.. saka gibi şakkıdı ... eglenmek gibi bir amacim yok zaten.. size ters gelen yoruma igrenc berbat diyerek haykirmak bizene deyip hala burda bulunmak bence eglenmekten baska birsey degildir.saygisizlik resmen bu..eger bu sitede baska bir uyenin yorumuna saygi duymayacksaniz saygi cercevesi icerisinde katilmadiginizi belirtmeyeceksiniz burda olmanizin bi anlami kalmiyor.. ve ne hikmetse sanki kimsenin erkek cocugu yokmus gibi bu cinsel tercih yada sapkinlik kimsenin basina gelmeyecekmis gibi konusuyor buyuk konusmayin arkadaslar lutfen
evet şaka gibi..
yani konunun tamamını okumadığınız o kadar belli ki.
baştan beri olumlu yaklaştığım halde benim mesajımı alıntılayıp altına kimsenin başına gelmeyecekmiş gibi konuşmayın yazmanız gayet ironik olmuş.
imla hatalarına ithafen cıvık mesajlar yazıyorsunuz.
eğlenmek gibi bir niyetiniz olmadığından bahsediyorsunuz.
ısrarla hala sosyal mesaj veriyorsunuz..
neyse size kolay gelsin..
onun kendi tercihi ve kendi hayatı.
bizi ve kimseyi ilgilendirez.
mide bulandıracak bir durumda yok ortada.zaten ada gay ve bütün apartman bunu biliyor.
ayrıca öyle hissediyrsa napsın yani bu adam size zarar vermiyorsa ve rahatsız etmiyorsa kimsenin ona bişey demeye hakkı yok.
herkes ondan tiksinirse nerede yaşayacak bu insan
canim hepsini okudum merak etme bastan beri olumlu yaklastim demeniz cok sasirtti cunku panelde yorumum icin --cok gereksiz cok komik yazmissiniz ..ben pek olumlu birsey goremedim.komik ve gereksiz oldugunu belirmeniz de cok ilginc.. yanliz alintiladigim yorumu iyi okumamissiniz -- ne hikmetse burda kimsenin erkek cocugu yokmus gibi..- cumlem genele hitap ediyor. israrla yorum yapiyorum cunku cok anlamsiz seyler yaziyorsunuz cevap verme hakki doguyor maalesef
Evet, konu 51 sayfadır,güzel birşekilde ilerliyordu ama
bu kadar yeter sanırım,herkes fikirlerini beyan ettiğine göre,
geyiğin ve karşılıklı tartışmaların büyümemesi için konu kapanmıştır...
sevgiler...