- Konu Sahibi melekgibikiz
Gülhane askeri tıp akademisi hemşirelik düşünüyorum, internette bir forumda bekaret kontrolü olduğunu duymuştum ve kulağıma çok korkunç geldi. Bi bilginiz var mı aydınlatabilir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülhane askeri tıp akademisi hemşirelik düşünüyorum, internette bir forumda bekaret kontrolü olduğunu duymuştum ve kulağıma çok korkunç geldi. Bi bilginiz var mı aydınlatabilir misiniz
Bir insanın eğitimi/mesleği ile bekaretinin ne alakası var pardon? Bunları yazmamışlar mı? Millet ne meraklı elalemin bacak arasına yahu, bu nasıl bir yozlaşmışlık, nasıl bir çağdışılıktır yani ...
Gelmiyorum zaten Misscim. Tatil dışında.Valla Sevdecim sen bu ükeye hiç gelme bence. Kadınlara eziyetin, aşağılamının, 2. sınıf yapmanın her türü devlet eliyle var artık hiçbir şeye şaşırmam.