gata mülakat

melekgibikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
444
180
123
Eskişehir
Gülhane askeri tıp akademisi hemşirelik düşünüyorum, internette bir forumda bekaret kontrolü olduğunu duymuştum ve kulağıma çok korkunç geldi. Bi bilginiz var mı aydınlatabilir misiniz

Gülhane askeri tıp akademisi hemşirelik düşünüyorum, internette bir forumda bekaret kontrolü olduğunu duymuştum ve kulağıma çok korkunç geldi. Bi bilginiz var mı aydınlatabilir misiniz

Sacma geldi dogrusu okadar bekar kadinin icinde hepsinin bakire oldugunu dusunmuyorum ne yazik ki

Bu dusuncede sacma olacak ama o zamsn belli araliklarlada bekarlarda bu kontrolu yapsinlar

Ya o muhabbet 90lı yılların 2000lerin başı gibi sağlık meslek liseleri hemşirelik bölümü içinde söyleniyordu ama hiç bu yüzden bekaret kontrolü yaptıran duymadım ki bu senin dediğin zaten yasal olamaz diye düşünüyorum. Ola ki öyle bir şey istendi şikayet etme hakkına sahipsin bence. Yine de hukukçu arkadaşlar aydınlatırsa seviniriz tabii.

Bı durum gata için mi geçerli kardeşimde sağlıkçı öyle bir şey söz konusu dahi olmadı

Bir insanın eğitimi/mesleği ile bekaretinin ne alakası var pardon? Bunları yazmamışlar mı? Millet ne meraklı elalemin bacak arasına yahu, bu nasıl bir yozlaşmışlık, nasıl bir çağdışılıktır yani ...

Valla Sevdecim sen bu ükeye hiç gelme bence. Kadınlara eziyetin, aşağılamının, 2. sınıf yapmanın her türü devlet eliyle var artık hiçbir şeye şaşırmam.

Hiç sanmıyorum öyle birşey olacağını ben. Belki genel sağlık kontrolünde jinekolojik muayene de yapılıyorsa kulağınıza öyle gelmiş olabilir. Yoksa kimin bekaretinden kime ne. Bakire değilsen almıyorlar mı

Valla Sevdecim sen bu ükeye hiç gelme bence. Kadınlara eziyetin, aşağılamının, 2. sınıf yapmanın her türü devlet eliyle var artık hiçbir şeye şaşırmam.
Gelmiyorum zaten Misscim. Tatil dışında.
Ama bu konu pek gerçek gelmedi bana. Ya biri sallamıştır, konu sahibi de inanıp konu açmıştır, ya da başka bir şey. Ama elin kızınım vajinasını kendine dert eden çok yurdum insanı var yine, bu inkar edilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…