• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastroskopi

Sevdambenimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
482
339
103
Almanya
Hayırlı cumalar hanımlar..
küçüklügümden beri mide sorunlarım vardı ve son bir yildir mide bulantilati bas donmeleri kusma hissi arada kusma bogaza eksimsi tad gelme bas agrilariyla birlikte tetikledi hayatimi kabusa dondurdu .. gecen gun doktoruma bu sikayetlerle gittigimde gastroskopi istedi havale verdi ve ben cok korkuyorum tam olarak nasil bisey canim yancakmi ? ve vucuduma bi zarari olur mu?lütfen bilen yaptiran bir fikir versin .Henuz randevu almagim korktugum icin. lutfen konum tasinmasin tesekkur ederim kizlar simdiden.

Doktor hastane işlerinden çok korkarım ama yıllarca çektiğim mide ağrıları sonucu endoskopi yaptırdım ve ondan sonra uygun tedaviyi görüp şimdi midemle mutlu mesut yaşıyorum.
Gerilmezseniz çok rahat geçer. Çok kolay bir prosedür aslında. Başlangıçta biraz acı hissedebilirsiniz o da dişçinin ağzınızı açması gibi bir his. Sonrasında ağrı sızı olmaz. Korkmayın :) Eğer çok canım tatlı diyorsanız da anesteziyle yapıldığını duymuştum ama hiç gerek yok. Geçmiş olsun.

Doktor hastane işlerinden çok korkarım ama yıllarca çektiğim mide ağrıları sonucu endoskopi yaptırdım ve ondan sonra uygun tedaviyi görüp şimdi midemle mutlu mesut yaşıyorum.
Gerilmezseniz çok rahat geçer. Çok kolay bir prosedür aslında. Başlangıçta biraz acı hissedebilirsiniz o da dişçinin ağzınızı açması gibi bir his. Sonrasında ağrı sızı olmaz. Korkmayın :) Eğer çok canım tatlı diyorsanız da anesteziyle yapıldığını duymuştum ama hiç gerek yok. Geçmiş olsun.
kusura bakmazsaniz sizin sonuc ne cikmisti

kusura bakmazsaniz sizin sonuc ne cikmisti
Ülser başlangıcı çıkmıştı. Genetik olarak da mide kanamasına meyilli olduğum için ve o dönem hayatıma çok engel olduğu için sıkı ilaç takibi ve artık hayat tarzım olan bir diyetle sıfır sorunla hayatıma devam ediyorum :)

Ülser başlangıcı çıkmıştı. Genetik olarak da mide kanamasına meyilli olduğum için ve o dönem hayatıma çok engel olduğu için sıkı ilaç takibi ve artık hayat tarzım olan bir diyetle sıfır sorunla hayatıma devam ediyorum :)
kahve icermisin ben gunde 3 -4 fincan iciyorum acaba diyorum kahveden mi

Back