- Konu Sahibi serap xoxzbodur
-
bu rahatsızlıktan tamamen kurtulan var mı ? benim halam gastritten muzdarip 2 senedir 41 yaşında ben 17 yaşındayım bendede var ve hayatımın geri kalanını sürekli bir dikkat içerisinde geçirmek istemiyorum bazen o kadar çok geğiriyorum ki nefes almakta güçlük çekiyorum ağlıyorum o kadar rahatsız ediyor midem bulanıyor ve yanıyor rennie diye bir ilaç kullanıyorum ama onu alıncada ağzımda kuruluk oluyor sürekli su içme ihtiyacı duyuyorum.hiç bir şey yemediğim zamanda ufak ufak geğiriyorum sadece çorba içsemde geğiriyorum ne yesem ne içsem oluyor yani bu ne yapacağımı bilmiyorum hiç
bende de var 17 yasındaım sınav dönemlrinde stres yaptığım icin midem ağrıo daralma oluo nefes alamıcakmışım gibi . aynı şey sinirlerm bozukkende oluo Gastritinde asıl nedeni bunlar zatenAnnem tv de duymuş doktor zeytin cekirdeği yutsunlar gunde 3 tane demıs. nur ertükün eşinde de warmıs gastrıt o da zeytın cekirdeğiyle kurtulmuş önce yiyin sonra cekirdeğini yutun müsriflik yok bende yutuyorum :)
aynı şikayetler bendede var resmen oturduğum zaman kocaman bir miğde çıkıyor göbeğimin üstünden ve bu beni çok rahatsız ediyor bu çiğ patates suyu ve lahana+havuç+kereviz suyunun çok iyi geldiğini duydum miğde için deneyeceğim bakalım işe yararsa bilgi veririm.merhaba arkadaslar bende 3 yildir bu gastrit belasiyla ugrasiyom.normalde midemle ilgili sorun yasiyodum ama gecen yil 1. derece gastrit ve mide kapakciginda gevseklik oldugunu ögrendim.o zamandan beri bu dertle ugrasiyom.yok kizartmaymis felan artik inanmiyom ya.ne yesem mafediyo beni.midem zaten sis,tas gibi.aclik hissetmiyorum acikcasi.gegirme zaten en neefret ettigim seydi ondan kurtulamiyorum.bide bu hastaliktan dolayi cogu zaman vücudumda ödem olusuyo.ilik suyla bal dediler baya kullandim ama kullaninca midem dahada sertlesti sanki midemin icinde odun varmis gibiydi otururken felan midem beni baya rahastsiz etti.bal icmeyi biraktim o sikayetim gitti.bal bende ters etki yapti anlayacaginiz.doktorun verdigi ilaclari verdigi sürre boyunca kullandim pek ise yaramadi. 2 haftadir zeytin cekirdegi yutuyorum henüz tam bir sonuc alamadim.özellikle midemin tas gibi olmasi beni cok rahatsiz ediyo.oturuken filan kat yapiyo.ne yapacagimi bilemedim.cörek otu dediler oda ayni hissi uyandirdi devam edemedim...
arkadaslar patates suyu tedavisi söölediler acikcasi etkisini gören varmi.yada yanetkisi varmi.düzeltmek isterken midemi daha cok bozmaktan korkuyorum.yada zararsiz bir baska tedavi yöntemi.yardim bekliyorum arkadaslar
oooooooooooooooooooooof allah Belanı versin nasıl Bir hastalıksın sen yaaa dünden Beri resmen can çekişiyorum Bu hastalık yüzünden. ağrı tuttuğunda hiç Bir ilaç Bana mısın demiyor. ağrı kesiciler hiççç kesmiyor zaten. famodin midir nedir hiç ufacık Bi faydası olmaz mı, protolex içtim dün yok Bi işe yaramadı. duruyor duruyor Birden çıkıyor ve Bütün günümü mahvediyor. Bende bulantı yanma yok. midemde iğrenç ötesi Bir ağrı. tarifi yok bu ağrının. ve Bu ağrı sırtıma vuruyor. oturamıyorum kalkamıyorum. dün oturdum ağladım resmen. kekik içtim fayda ederdi etmedi dün. ya neye canımı sıksam mideme vuruyor, neye sinirlensem mideme vuruyor yeter artık ama yaa. sıcak suyu pet şişeye koyup karnıma koydum, uyuşsun diye. çünkü ağrıdan ölecek giBi oluyorum. 10 yaşından Beri çekiyorum bu hastalığı. düzenli olarak ilaç kullandım düzeldi sandım önceleri 4-5 ayda Bi ağrı geliyodu şimdi arttı. sınava hazırlanıyorum ve 2 ay kaldı stresten gene Başladı ağrılar offff offfffffffff
Arkadaşlar gastrit ilaç kullanmadan geçer mi?Hastalık önemsenmezse ne gibi sonuçlara yol açar?Aranızda bununla ilgili bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa cok sevinirim.Arkadaşlar aslında olumlu cevaplara çok ihtiyacım var,moralim çok bozuk.Allahım kimseye dermansız dert vermesin ve Allahım bütün hastalarımıza acil şifa versin.
Doktorunuzun ismini ve iletişim bilgilerini verebilir misiniz? Teşekkür ederim.bendede mikrobik gastrit war yara bide iltihap war midemde neler çektim bu mide yüzünden bi bilseniz endskopi yaptılar ama oda çok kötü bişey antibiyotik kullandım 6 ay şimdi rahatım turşuyuda çok sewerim hep yedim tedawi sürecindede bu arada doktoruma türkiyenin 4 yanından geliyolar tawsiye ederim geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?