Arkadaşlar gastrit ilaç kullanmadan geçer mi?Hastalık önemsenmezse ne gibi sonuçlara yol açar?Aranızda bununla ilgili bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa cok sevinirim.Arkadaşlar aslında olumlu cevaplara çok ihtiyacım var,moralim çok bozuk.Allahım kimseye dermansız dert vermesin ve Allahım bütün hastalarımıza acil şifa versin.
Çok geçmiş olsun canım.Nasil bir agrıdır bılırım 14 yaşından beri çekiyorum(su an 34 yaşımdayım),öyle anlar geliyoduku acıdan saçlarımı yoluyodum
en son geçen yıl çok ağrım olamaya başladı yine,tabi ekşi turşu yersem... neyse doktor endoskopi dedi, bi arkadaşa bahsettim,dur dedi endoskopiden önce zeytin yağında olan KUDRET NARI al aktardan dedi. Mide ameliyati olacak olan teyzesi 1 ay kullanmış ve ameliyata gerek kalmamış,onu anlattı.Ama benim artık böyle şeylere ayıracak vaktim yoktu ve normal hayatimi yaşayamiyordum,çok kötüydüm çokkk.
O gün iş çıkısı şans buya aktar açıkmış,hemen aldim,bir tatlı kaşiğı iç demişti sabah akşam.Ama aldım ağzıma yutmam mümkün değil,öyle değişik bişi,neyse ağzimda 2-3 dak yutmaya uğraştım ve yuttum.
Sonra sabah ayni dert ama içtim!!!
2 kez kullandım dimi ama o aylarca süren ağrı yok olmuştu inanılır gibi degil ama yok oldu.Bir ay kullandım.
1 yil hiç ağrim olmadi,taki hamile olana kadar şu aralar,çok turşu ve ekşi yiyorum biraz ekşime var o kadar,tekrar almayi düşünüyorum.
Çok uzun oldu ama ilk kullandığımda yutamamiştim ve ağzğmda tutmuştum ya işte damağımi yakmiştim sıcak yemekten,oda iyileşti.Bi yanik ve yaranın ustune sürersende iyi geliyor Fakat mutlaka zeytin yağlı olanı almalısın.Ballı olan daha az etkili.
Tekrer geçmiş olsun