• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Gastrit problemi

pıtırcık sucuk ve nescafee gastrit hastalarına yasaklanıo cnm bende çok seviorum ama ben de de gastrit olduğu için içemiyorum:( yediklerine çok dikkat etmen lazıma.s

aaa valla nescafeyi biliodum ama çoktandır içmiodm çok canım istedi ie içtim bi daha artık dikkat etçem
içersemde çok az içerim ya napim:(

bence hiç içmemeye çalış cnm :)çok dikkat etmek lasımm:( gastrit hastaları oruç tutbilir diolarrr doktorlar amaa :S:S ben tutamıyorum

bence hiç içmemeye çalış cnm :)çok dikkat etmek lasımm:( gastrit hastaları oruç tutbilir diolarrr doktorlar amaa :S:S ben tutamıyorum

ya zaten çok çay kahveci biri diilim
kışın daha çok içiorum işte iki günde bi bardak fln ama yaz girdiğinden beri içmemiştim öle canım çekti nerden bilim böle olucanı,ilaçlarım yüzünden baştan tutamadım şimdide üç gün tuttum böle olunca korkuorum yine bişi olurmu die zaten bu haftada adet olurum yine tutamam ramazanda biter, nese bu ramazan böle geçsin artık napalım,sağlığım yerinde olsunda daha çok ramazanlar görürüz inşallah o zaman tutarım

aksine hiç bişey yiyip içmemenizi isterler:delphin:

yok ilaç milaç demek istedim
nese ben gittim zaten doktora ilaçları bi süre daha kullan dedi içiom yine iyiyim şimdilik allaha şükür
bulantım içinde bi ilaç verdi süper bişi sbahları bazen bulanıo gibi gelio belki birazda psikolojik benimki ama hemen kesio iştahımı açtı valla

bendede var gastrit
yılarca ilaç kulandım ilaçlar gaçici bir rahatlık veriyo
ertesi gün aynı sorunlar yine var
ben hergün yarım saat düzenli egzersiz
yapmaya çalışıyorum
çok faydalı hem kilo vermeyede yardımcı oluyor

bendede var gastrit
yılarca ilaç kulandım ilaçlar gaçici bir rahatlık veriyo
ertesi gün aynı sorunlar yine var
ben hergün yarım saat düzenli egzersiz
yapmaya çalışıyorum
çok faydalı hem kilo vermeyede yardımcı oluyor

hmm tamamen geçmezmi hiç bu hastalık yaa
hep dikkatmi edicez
off benim midem sapasağlamdı
hep üzüntü üzüntü sonunda çıktı bi yerden
nese allah dermanı olmayan dert vermesin
bunlar yine daha basit rahatsızlıklar
allahıma şükür

Banada doktorum en son gittiğimde kronik gastrit dedi.Protonex verdi kullanıyorum ama pek bir faydasını göremedm doğrusu... Çiğ patates suyunu deneyeceğim kesin öğürerek içeceğim ama napayım başka çarem kalmadı....

selam kızlar bende de var 6 yıl once endoskopi oldum mikrobik dediler şimdi gene var ama aynı zamanda kalbimide etkiliyo aşırı çarpıntım oluyo yemeklerden sonra benım gıbı mide şikayrtiyle beraber çarpıntı sorunu olan varrmıı?

bende de gastrit var. 3,5 yıl falan önceydi söylemesi ayıp tulumba tatlısı almıştım pastaneden,biraz fazla kaçırdım sanırım ertesi sabah acil servise dar attım kendimi. nasıl bi mide kasılması, nasıl bir yanma ve bulantı asla unutamam. doktor gastrit dedi birkaç ilaç verdi ve ilaçları içtiğim sürede iyileştim. daha sonra o büyüklükte herhangi bir şikayetim olmadı ama ben çok abur cubur yediğim için ara ara yanma olur ve başucumda gaviscon bulunur...

ya bende de bi sorun var bana da yardımcı olabilir misiniz genelde aksamları karnım şişiyor sanki taş var karnımda ya da çok göbekli biriymişmde göbegim agırlık yapıyor gibi oluyor midem bulanıyor kusasım gleiyor ama kusamıyorum geğiriyorum 2 kaşık yemek yesem doyuyorum.gastirit olabilir mi

ya bende de bi sorun var bana da yardımcı olabilir misiniz genelde aksamları karnım şişiyor sanki taş var karnımda ya da çok göbekli biriymişmde göbegim agırlık yapıyor gibi oluyor midem bulanıyor kusasım gleiyor ama kusamıyorum geğiriyorum 2 kaşık yemek yesem doyuyorum.gastirit olabilir mi

evet canım olabilir,büyük bi ihtimal öle

doktor bana da gastrit dedi ama bende şişkinlik yok sadece yanma bulantı ağrı ve sancı bazen mideme bir sürü bıçak saplanıyormuş gibi geliyor annem dün televizyonda dinlemiş gastrit için narın kabuğunu kaynatıp suyunu içicekmişin iyi geliyormuş.

ya benim yengemin sağlık kitabı var da gastiritin belirtilerinde..iştahsızlık,bulantı ve kusma,ağrı,midede şişkinlik,geğirme yazıyor.ben hiç geğirmeyen biriyim ama bazen küçük bi geğirme bazen büyük bi geğirme oluyor:) ve bişey yemesem bile şişkinlik hissi var

bu rahatsızlıktan tamamen kurtulan var mı ? benim halam gastritten muzdarip 2 senedir 41 yaşında ben 17 yaşındayım bendede var ve hayatımın geri kalanını sürekli bir dikkat içerisinde geçirmek istemiyorum bazen o kadar çok geğiriyorum ki nefes almakta güçlük çekiyorum ağlıyorum o kadar rahatsız ediyor midem bulanıyor ve yanıyor rennie diye bir ilaç kullanıyorum ama onu alıncada ağzımda kuruluk oluyor sürekli su içme ihtiyacı duyuyorum.hiç bir şey yemediğim zamanda ufak ufak geğiriyorum sadece çorba içsemde geğiriyorum ne yesem ne içsem oluyor yani bu ne yapacağımı bilmiyorum hiç

Back