- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
-
- Konu Sahibi asahcakir09
canım kendi saç rengin koyu sanırım küllü sarısını alsaydın istediğin sonucu alırdın
garnier saç rengini güzel açıyor yıpratmıyor.
ayrıca bir defada değil 2 veya 3 boyamada sarı rengini elde edeceksin çünkü ben öyle yaparak istediğim rengimi buldum
ben garnier 110 ekstra açık doğal sarıyı denemeni tavsiye ederim
kızlar şuan saçımda boya..ve çook korkuyorum yanar diye..çünkü 1 hafta önce röfle yaptırdım ve iğrenç bi tütün rengi oldu çiğ çiğ duruyordu..umarım bişi olmaz saçlarımaben en iysi ayna karşısına gideyim sonucu paylaşırım :)
Arkadaşlar; saçım boya ve koyu kestane, Gratis'ten açıcı diye verdiler bana Garnier 110'u. İşe yarar mı sizce?
Saçımın uçları siyaha yakın koyu benim, bu boyayla boyayıp ertesi gün Loreal Casting'in bal köpüğüne boyamak istiyorum ki gecen sene kullanıyordum severek. Koyu kestaneye 110 Garnier'i uygulayıp üzerine de Bal köpüğü? :) risk mi olur mu dersin? :)
selamlar benim saç rengim hoş bir sarıydı dipler kumral kullandım şu anda saçım üç renk gri turuncu ve sarı tavsiye etmiyorumkızlar garnier ekstra açık doğal sarı kullana varmı lütfen cevap yazın bu açıcı boya değil değilmi çünkü noyanın biyerinde ekstra açıcı renk diyo anlayamadım cevap kızlar
arkadaşlar ben saçıma hep ince ve sık röfle attırırım.daha sonra dibim gelince kendim boyarım ..önceleri lorealin çok çok açık doğal sarısına boyardımm lorealde de sonuç mükemmel..fiyattan tasarruf edelim diyorsanız garnier.. ben 3 keredir garnier 110 exkstra açık doğal sarı ya boyuyorum çok harika oluyor üstelik saçımda parlıyoo..saçımın doğal rengi koyu kestane...