Saç Rengi ve Saç Boyama garnier 110 ekstra açık doğal sarı kullanan var mı?

canım kendi saç rengin koyu sanırım küllü sarısını alsaydın istediğin sonucu alırdın

evet canım kendi saçım koyu kahve. ama altında bilmem kaç kez boyanmış bal köpüğü rengi vardı yani açılmıştı saçımın boyları. sadece dipler gelmişti. dipler de boylar da daha açık bir bal köpüğü oldu şimdi. turunculuk var yine; ama eski haline nazaran daha az diyebilirim (eski hali koyu sarı dore bakıra boyalıydı, yani açık kumral dore bakır tonlarındaydı). eksta açık doğal sarıyı sormamın nedeni daha iyi açabileceğini düşünmem. aslında küllü sarıyı kullansam (garnierin 9,13) turunculuk azalır biliyorum ama ne kadar açabilir rengi, normal boya sonuçta, ekstra açıcı yazmıyor üstünde...emin olamadım o yüzden sordum. ekstra açık doğal sarı kaç ton açabiliyor?

ben kullandım garnier pek fazla açmıyor canım saçım bronz kahveyken boyadım karamele döndü sadece :KK68:

garnier saç rengini güzel açıyor yıpratmıyor.
ayrıca bir defada değil 2 veya 3 boyamada sarı rengini elde edeceksin çünkü ben öyle yaparak istediğim rengimi buldum
ben garnier 110 ekstra açık doğal sarıyı denemeni tavsiye ederim

garnier saç rengini güzel açıyor yıpratmıyor.
ayrıca bir defada değil 2 veya 3 boyamada sarı rengini elde edeceksin çünkü ben öyle yaparak istediğim rengimi buldum
ben garnier 110 ekstra açık doğal sarıyı denemeni tavsiye ederim

canım bak saçımın garnier 9'a boyanmadan önceki hali (8-34 koyu sarı dore bakır) böyleydi:
$8-34 a.jpg $8-34.jpg

garnier 9'a boyandıktan sonra o parlak bakırlık gitti ama yine de var biraz, şimdi böyle:
$garnier 9.jpg $garnier 9 a.jpg

ben istiyorum ki, daha doğal duran koyu sarı bir renk olsun, biraz daha açık da olabilir :)) dorelik istemiyorum artık sıkıldım ama saçım hemen doreleşmeye çok müsait...ekstra açık doğal sarıya boyarsam, doresiz bir sarı elde edebilir miyim? yoksa illa ki küllü sarıya mı boyamalıyım. o zaman da soluk bi renk elde ederim diye korkuyorum. mezuniyetim de var...mesela şu tona ulaşmam çok mu zor:

Eki Görüntüle 202423

canım saçlarında yoğun turunculaşma olmuş
sanırım kuaför destediği lazım sana
ama kendin düzeltmek istersen kolestonun açık küllü sarılarıyla zamanla düzeltebilirsin
kolestonun küllüleri ilk başta yeşillenme yapar ama 2 yıkamada düzelir kolay sonuç alırsın

canım kuaföre gitmek istemiyorum hem pahalı hem de güvendiğim bildiğim bir kuaför yok...şansa yani. bir de bu aralar zaten çok harcama yaptım mezuniyetti şuydu buydu derken...kaliteli bir boyayla kendim halletmek istiyorum o nedenle. sanırım tek çözüm senin de dediğin gibi küllü sarı. düz sarıyla olmuyor bunu anladım, hemen dorelik veriyor bende. fotoda diplerim çıkmamış ama diplerim şu an dore koyu sarı resmen :KK70: aradan 2 hafta geçsin saçlarım dinlensin. küllü sarıya boyayayım. koleston birkeç sene önce kullanmıştım saçımı kurutmuştu, şu an da saçlarım dipleri hariç kuru. saçıma zarar vermesini istemiyorum. garnier açık küllü sarı ya da loreal küllü sarı mı daha iyi olur, koleston mu?
ya saçım doreleşmeye öyle müsait bir saç ki, mezuniyetim olmasa şeytan diyor ki git tarçın bakır tonunda bir renge boya :KK37: 1 sene akmaz bende herhalde o renk :KK9:

kızlar ben saçlarımı daha önce açtırmıştım sonra dibim geldi garnier110 aldım çok memnunum :) hafif bi kızıllaşma oldu ama benim saçlarım açık kumral o yüzden çok tatlı durdu... saçımı yıprattı ama :KK43: kutudan çıkan maske hiçbir işe yaramıyor. onun için de mecitefendi mi ne onun saç bakım yağı var 2 kez yapıyorum haftada iyi geliyor :) eğer saçınızı sarartmak istiyorsanız önce bi kuafore gidip sarartın dibinizi de kendiniz halledin :KK49: En Büyük KK

garnier 110 kullanan arkadaşlar resim koyabilirlermi?? sadece yazıyla bırakmayın durumunuzu, resim koyarsanız fikir olur herkese faydası dokunur

beneım sacımda karamel sarıya donmek ıstıyorum acarmı sızce sacımı?
yada acıcıyla cıp boysam?

kızlar şuan saçımda boya..ve çook korkuyorum yanar diye..çünkü 1 hafta önce röfle yaptırdım ve iğrenç bi tütün rengi oldu çiğ çiğ duruyordu..umarım bişi olmaz saçlarıma :KK43: ben en iysi ayna karşısına gideyim sonucu paylaşırım :)

kızlar şuan saçımda boya..ve çook korkuyorum yanar diye..çünkü 1 hafta önce röfle yaptırdım ve iğrenç bi tütün rengi oldu çiğ çiğ duruyordu..umarım bişi olmaz saçlarıma :KK43: ben en iysi ayna karşısına gideyim sonucu paylaşırım :)

benimde boyamayı düşündüğüm bir renk ama daha yeni sarıdan döndürdüm biraz koyulttum en azından 2-3 ay bekleyip boyamak istiyorum çok yıpranmıştı kendine gelsin... inşallah güzel sonuç alırsınız gerçi bu gece pek belli olmaz en azından bir haftada renk tam oturuyor o zaman bir resmini çekip burada yayınlarsanız sevinirim ...:KK16:

tabi yarın resim çekerim canım..
saçımda o kadar çok işlem var ki artık renk kabul etmiyor! öncelikle şunu belirteyim keçe gibi saçlarımı yumuşacık yaptı garnier! bununla beraber maalesef yandı biraz.ama tahminimce bu benim saçımın sağlıksız oluşundan kaynaklandı.. biraz elime lastik gibi saç geldi :KK43: şimdi havluya sardım nemini çekmesini bekliyorum.
renge gelince eski halinden çok daha güzel olduğu ıslakken bile belliii :)) saçımın rengini açtı baya.bakalım kuruduğunda nasıl olacak..

Arkadaşlar; saçım boya ve koyu kestane, Gratis'ten açıcı diye verdiler bana Garnier 110'u. İşe yarar mı sizce?

saçının turuncuya çok yakın bir sarı olması senin için sorun olmayacaksa kullanabilirsin. ama istemiyorsan, sadece küllü açık sarı olan bir boya kullanmalısın. ben bu boyayı kullandım üstte de mesajlarım duruyor hala, berbat bir sarı olmuştu

Saçımın uçları siyaha yakın koyu benim, bu boyayla boyayıp ertesi gün Loreal Casting'in bal köpüğüne boyamak istiyorum ki gecen sene kullanıyordum severek. Koyu kestaneye 110 Garnier'i uygulayıp üzerine de Bal köpüğü? :) risk mi olur mu dersin? :)

Saçımın uçları siyaha yakın koyu benim, bu boyayla boyayıp ertesi gün Loreal Casting'in bal köpüğüne boyamak istiyorum ki gecen sene kullanıyordum severek. Koyu kestaneye 110 Garnier'i uygulayıp üzerine de Bal köpüğü? :) risk mi olur mu dersin? :)

bal köpüğü de dorelik barındıran bir renk. illa ki dorelik olacak, kaçış yok o zaman. fakat saçında koyu renk boya varsa, o açıcı boyayı sürdüğünde eski boyalı yerler daha koyu, dipler çok daha açık olacaktır kesin. yani riskli bir durum. iki tarafı nasıl eşitleyeceğim dersen, o konuda yanlış yönlendirmek istemem seni. ama eğer boyayı değiştiremem dersen, saçının boyasız yerlerine değdirmeyecek şekilde sürebilirsin boyayı. sonra tümüne bal köpüğü boyarsan belki olabilir. ayrıca casting amonyaksız olduğu için boyasız saçın üzerine daha iyi tutar, boyalı yerlere (zemin renk açık değilse) tutmayacaktır. bir şekilde uçlarla dipler arasındaki ton farkını eşitleyip boyama yapman lazım...

Son düzenleme:
2 sene evvel kuaföre 150TL bayılıp açtırmıştım şimdi o kadar vermek istemiyorum. Boyayı da değiştirebilirim fakat evde nasıl yapıcam şu saç açma işini? Sonra da balköpüğüne dönmek istiyorum. Bi' öneriniz var mı?

kızlar garnier ekstra açık doğal sarı kullana varmı lütfen cevap yazın bu açıcı boya değil değilmi çünkü noyanın biyerinde ekstra açıcı renk diyo anlayamadım cevap kızlar
selamlar benim saç rengim hoş bir sarıydı dipler kumral kullandım şu anda saçım üç renk gri turuncu ve sarı tavsiye etmiyorum

arkadaşlar ben saçıma hep ince ve sık röfle attırırım.daha sonra dibim gelince kendim boyarım ..önceleri lorealin çok çok açık doğal sarısına boyardımm lorealde de sonuç mükemmel..fiyattan tasarruf edelim diyorsanız garnier.. ben 3 keredir garnier 110 exkstra açık doğal sarı ya boyuyorum çok harika oluyor üstelik saçımda parlıyoo..saçımın doğal rengi koyu kestane...

X