- 5 Aralık 2009
- 791
- 4
- 37
- Konu Sahibi asahcakir09
kızlar garnier ekstra açık doğal sarı kullana varmı lütfen cevap yazın bu açıcı boya değil değilmi çünkü noyanın biyerinde ekstra açıcı renk diyo anlayamadım cevap kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar garnier ekstra açık doğal sarı kullana varmı lütfen cevap yazın bu açıcı boya değil değilmi çünkü noyanın biyerinde ekstra açıcı renk diyo anlayamadım cevap kızlar
Canım boyadın mı saçlarını sonuç nasıl?Ben yıllardır lorealin 10.1 iniyani açık sarı küllüsünü kullanıyordum fakat piyasadan kaldırmışlar başka hiçbir boyada istediğim tonu bulamadım.Kolestonun acık sarı küllüsün boyadım sac dıplerimi turuncu yaptı.Kendı sacım koyu kahverengi ama yıllardır sarıya boyadıgımdan uçlaı pilatin rengi.Sacımı tek renk yapmak için kuaföre gittim o da altın sarısı yaptı dore sarı gibi bi renk hiç begenmediö.18 haziraan dugunum var ve güzel olsun istiyorum.Düşünden 1 hafta önce gel boyayalım aralara platin atalım dedi kuaför ama acaba garnierin extra acıcılı boyasını mı kullansam diye düşünürken yazınızı gördüm.Sonucu merak etmedim değil?garnierde loreale ait bildiğim kadarıyla onun kadar güzel mi bilemiyorum ama.
garnier de alerji riski var ama kullanacaksan alerji testini mutlaka yapman gerekir
teşekkürler anastasyaarkadaşlar ben saçıma hep ince ve sık röfle attırırım.daha sonra dibim gelince kendim boyarım ..önceleri lorealin çok çok açık doğal sarısına boyardımm lorealde de sonuç mükemmel..fiyattan tasarruf edelim diyorsanız garnier.. ben 3 keredir garnier 110 exkstra açık doğal sarı ya boyuyorum çok harika oluyor üstelik saçımda parlıyoo..saçımın doğal rengi koyu kestane...
saçlarınızı güle güle kullanın ben boyanın kutudaki resmine baktım gerçekten çok güzel kutudaki resim gibi oldumu sizinde parlıyor demişsiniz acaba kızıl turuncu gibi bir parıltı yaptımı cevaplarsanız sevinirim teşekkürlerteşekkürler anastasya
senin yorumunla bir cesaret geldi bende boyadım saçlarımı senelerdir koleston 11.1 ile boyarım artık saçlarım o kadar kurudu ki bu boyadan o kadar yağ bakımı yaparım banamısın demez
gelgelelim garniere saçlarıma 2 kutu 110 exktra açık doğal sarı boya aldım kuaförüm tavsiyesi ile içine bir oksidanın yerine kendisinin hazırladığı yüzde 30 luk oksidan koydum toplam 45 dakika beklettim sonuç gerçekten süper oldu çok güzel bir sarı elde ettim gerçekten saçlarım parladı bu ikinci yıkayışım krem bile kullanmama gerek kalmadı
şimdi dileğim bu boyanın akmaması çünkü koleston 1 ay sonra yerini bal rengine bırakıyordu
,
saçları bal rengi,röfle olanlar bu boyayı tavsiye ederim kolay bir şekilde sarıya devam edersiniz
saçlarınızı güle güle kullanın ben boyanın kutudaki resmine baktım gerçekten çok güzel kutudaki resim gibi oldumu sizinde parlıyor demişsiniz acaba kızıl turuncu gibi bir parıltı yaptımı cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
çok sağolun sevgilerçok açık bir sarı değil ama istediğim gibi doğal
turunculuğu olmayan bir doğal bir sarı evet canım parlıyor
yalnız bazıları diyorya bende turunculuk oluyor bu tam olarak saç rengi ve yapısıyla ilgili canım
ben de saçımı garnier 9 numara sarıya boyadım ama karamel-bal köpüğü gibi bir renk oldu resmen ya. ben doğal koyu sarı istiyordum. çok açık sarıyı zaten evde elde edemem, istemiyordum da. ama şu an saç rengim istediğim tondan daha koyu ve karamel...garnierin ekstra açık doğal sarısını saçımın şu anki halinin üzerine boyasam ne kadar açılır acaba? yoksa yina garnierin 9-13 açık küllü sarısını mı denesem daha iyi olur?