• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.828
3.147
133
Selam tekrar,
Evde otururken annemden mesaj geldi her gün duş almayı unutma olur mu diye. Hani daha naber nasılsın ne yapıyorsun bile demeden bu mesajı yazması garibime gitti. Sonuçta uzak bir yere gidip okumayı biliyorsam bunu da akıl edebilirim değil mi? Zaten buranın sıcağı beni zorlar ve kimse söylemeden kendim duşa girerim ? Bu durum bir bana mı garip geldi?

Ya tamam ergenken o kadar titiz değildim ama gene de yazın her gün kışın iki günde bir yıkanan bir insandım burada duş almayacağımı düşünmesi saçma. Özellikle anneler beni bir aydınlatsın.
Aydınlatcak bısey yok . Kadının aklına gelmş yazmış. Bu kaar buyutcek bişey yok ortada tamam annecım de geç

Ama hayır bu kadar temel bir şeyi bile yapmamdan şüphelenmesi saçma çünkü buranın sıcağında durulmuyor hani affedersiniz çıplak gezseniz bile pişersiniz öyle bir sıcak

Selam tekrar,
Evde otururken annemden mesaj geldi her gün duş almayı unutma olur mu diye. Hani daha naber nasılsın ne yapıyorsun bile demeden bu mesajı yazması garibime gitti. Sonuçta uzak bir yere gidip okumayı biliyorsam bunu da akıl edebilirim değil mi? Zaten buranın sıcağı beni zorlar ve kimse söylemeden kendim duşa girerim ? Bu durum bir bana mı garip geldi?
Anne işte.O an aklına o gelmiş söylemiş.Kötülük değil.Her lafa takılmamak gerek.

Ben de şey dedim hani bu zaten hep yaptığım bir şey şüphelenmene gerek yok merak etme sen
Ama şaşırdım hani evdeyken bunu kimse söylemeden yapardım şimdi ne değişti ki

Kaç yaşında olursan ol annenin hep aklındasın bence çok sıcaklarda zorlanma rahatsızlık geçirme falan diye söyledi başka neden söylesin, bir anda aklına gelmiştir

Selam tekrar,
Bence tamamen mikrop falan kapmayın. Yabanci ülkedesiniz her daim temiz olun ki hastaliklardan korunun gibi bir düsünceyle yazmis

Back
X