- 7 Haziran 2017
- 2.828
- 3.147
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Nasıl yanisiparişi verirken kargo ekranı çıkmadı mı?
sipariş ettiğinizde ürünün ödemesini yaparken kargo dahil değilse onu da ödüyorsunuz zaten. ya da ekranda yazar "siparişinizi şu tutara tamamlarsanız kargo bedava" diye. bu işte bir gariplik var. siz kapıda ödeme şeklinde mi sipariş verdiniz?
65 tl üstü bedavaymış ama bu kadar bir alışveriş yapmadım yapmam. Ekranda yazmadı ben whatsapp numarasına yazdım. Daha siparişleri onaylamamıştım 15 tl daha ekleme yaptım şimdi onaylandığını söylediler. Sitenin adini da veremiyorum belki burada sayfalari vardir ifsa olurum korkusundanUcretsiz kargo icin mi 15 tl daha ekleyin dediler.
Yok yok hayır kendi web sayfalarından aldim. Sayfalarini takip ediyorum ama oradan satin almadim almam da.instagramdan mı satın aldın?
Buraya baktım birisi memnun olduğunu söylemiş. Reklama girer veya da sorun olur diye sitenin adresini veremiyorum.Bi tuhaflık var bence. Bidaha alışveriş yapmayın derim
tamam o zaman ödeme yapmadan sipariş onaylanmadan yazıştıysanız doğrudur. tedirgin olmanıza gerek yok.65 tl üstü bedavaymış ama bu kadar bir alışveriş yapmadım yapmam. Ekranda yazmadı ben whatsapp numarasına yazdım. Daha siparişleri onaylamamıştım 15 tl daha ekleme yaptım şimdi onaylandığını söylediler. Sitenin adini da veremiyorum belki burada sayfalari vardir ifsa olurum korkusundan
Ben kıbrısta yaşıyorum da istanbuldan gelecekBende yasamistim belirli bir limitin uzerinde kargo yapmayanlar var misal 50 tl lik olmayinca alisveris onaylanmiyor fakat merak ettigim 15 tl kargo ucreti yuksek geldi bana alacaginiz seyler ya agir yada baska sehirden geliyor cunku genelde 8_9tl dir de
o zaman kargo ücreti de normal.Ben kıbrısta yaşıyorum da istanbuldan gelecek
Hayır şöyle oldu kredi kartımdan geçen gün online ödeme yaptım 15.50 tl kadar. Sonra baktım ki benim yaşadığım semt onların listesinde yokmuş sorun olur mu diye yazmıştım. Kargo ücretine geldi konu onu nasıl ödeyeceğimi sordum 15 tl lik siparis oluşturursanız bu sekilde odenir dediler. Ben de zaten bir şeylere daha ihtiyacım vardı diye düşünerek aldım.tamam o zaman ödeme yapmadan sipariş onaylanmadan yazıştıysanız doğrudur. tedirgin olmanıza gerek yok.
Yok yok hayır kendi web sayfalarından aldim. Sayfalarini takip ediyorum ama oradan satin almadim almam da.
yok bence dolandırıcık değil. siz bekleyin kargonuzun gelmesini. ama istanbul-kıbrıs biraz uzun sürer kargo süreci.Hayır şöyle oldu kredi kartımdan geçen gün online ödeme yaptım 15.50 tl kadar. Sonra baktım ki benim yaşadığım semt onların listesinde yokmuş sorun olur mu diye yazmıştım. Kargo ücretine geldi konu onu nasıl ödeyeceğimi sordum 15 tl lik siparis oluşturursanız bu sekilde odenir dediler. Ben de zaten bir şeylere daha ihtiyacım vardı diye düşünerek aldım.
Ama dolandırıcılık olsa daha yüksek bir meblağ istemezler miydi ?
Ya benim derdim aslında şey, nisan ayında bebek gelecek ona patik yapmak istiyorum. Turkiyeye gitmeme 1 ay var. Evde kedi oldgu için rahat rahat oremiyorum ama kibrisa şubatta döneceğim. Hemen başlayıp kolaylamakti amacim.sıkıntı var gibi ya. ama olan olmuş ekstra 15 liralık daha almışsın. bak bakalım siparişler sıkıntı olacak mı,ama yine de bir daha böyle yerlerden almamaya çalış :)
Her yere baktım aslında. Buradan da baktım birisi hatta buradan aldım hiç de sıkıntı çıkmadı demiş. E buradan onayı aldıysa diyip...İfşa olsanız ne olacak, ürünlerinizi mi göndermeyecekler
Bir siteden sipariş vermeden önce internetten araştırın güvenilir olduğuna emin olduktan sonra siparişinizi verin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?