• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip olacak ama..

Örnek olarak söylüyorum;
100 Tl üzeri ürünlerde kargo ücretsizdir, senin aldıkların da 85 tl tutmuştur misal...
15 tl'lik daha ürün alın, kargo ücreti ödemeyin olarak fikir vermiştir.
kötü bir şey olduğunu sanmıyorum

65 tl üstü bedavaymış ama bu kadar bir alışveriş yapmadım yapmam. Ekranda yazmadı ben whatsapp numarasına yazdım. Daha siparişleri onaylamamıştım 15 tl daha ekleme yaptım şimdi onaylandığını söylediler. Sitenin adini da veremiyorum belki burada sayfalari vardir ifsa olurum korkusundan
Anlamadim birsey bana ozelden yazarmisin site ismini gozden kacirdigin yer varmi bakarim.

Bilmediğin yerden alma kuzum.Belli bir limit vardır belki gönderim yapmak için.İlk defa duyuyorum böyle bişey valla.
Ablacım aslında nakodan sipariş etmeyi düşündüm hatta son aşamada yurtdışına kargo olmadığını öğrendim. Burada da en basit yere gitmek için bile taksi parası ödememiz lazım. Internette alsam daha iyi olur diye düşünmüştüm. Limit değil. Özelden konuşmaları atsam olur mu

Ablacım aslında nakodan sipariş etmeyi düşündüm hatta son aşamada yurtdışına kargo olmadığını öğrendim. Burada da en basit yere gitmek için bile taksi parası ödememiz lazım. Internette alsam daha iyi olur diye düşünmüştüm. Limit değil. Özelden konuşmaları atsam olur mu
Olur canım at bakıyım neymiş.

Hah tamam kırk yılın başı biseyi doğru yapmışım
:)))) ne olur ne olmaz, kimi yerler olumsuz durumlarda adımız karalanıyor deyip hukuki yaptırımlar uyguluyor, memnun kalırsanız da reklam gibi olur, en temizi sizin yaptığınız gibi bir site deyip geçmek :)

:)))) ne olur ne olmaz, kimi yerler olumsuz durumlarda adımız karalanıyor deyip hukuki yaptırımlar uyguluyor, memnun kalırsanız da reklam gibi olur, en temizi sizin yaptığınız gibi bir site deyip geçmek :)
İşte ondan korkuyordum ben de. Ama zaten çok yaygın kullanılan bir site değil.

Back
X