ertesi gün nişanlanmak mı ay resmen kıyıdan dönmüşsün inanmıyorum. valla kızlar çevremizde 10 adam varsa 8i bozuk. o 2 tanesinden biri de ya sans eseri denk gelicek yada deneye yanıla bulucaz.
ben çok şükür bugüne kadar yasadığım ilişkilerimde hep cok sevildim, bunu bi ego yaparak söylemiyorum yanlıs anlasılmasın ama hep sımarıklık yapıp ayrılan taraf ben oldum. ama son zamanlarda insanlar inanılmaz değişti ilişkiler eskisi kadar kolay değil, evet imkanlar mesafeleri bi tıkla ayagımıza getiriyo bunlar güzel bi taraftan ama diğer taraftan çabuk tüketir olduk.
mesela benim son iki ilişkim de internet yüzünden bitti (bir tanesi konularım arasında tüm detaylarıyla var) en yapmaz denecek türden adamlardı hem de. tam aldatma sayılmazdı gerci ama benim için ayrılma sebepleriydi. adamların gözleri açıldı resmen. eskiden bi yanında seni gören adam şimdi bi tıkla bin tane kıza ulaşma sansı var ya, böyle bi güven geldi hepsine sanki sana mı kaldım havaları
evet aynı şoku ben de yasamıstım...
tabi sonra o kızla ayrıldıklarını da ogrendim baska ortak bir arkadastan, neymis ailesine hayır diyememis de bilmem neymis de. diyelim bunlara inandım, eee bana ne bundan, ben senin gibi egilip bukulen adamla yapamam ki zaten, azcık saygı duyuracak tavırları olmalı erkek dediginin. kendimi övmek gibi olmasın ama onu tanıyanlar da soruyordu senin gibi biri ne buluyor ondan tamam iyi hos cocuk ama cok kultursuz. ben de onlar boyle dedikce sahiplenmistim cocugu, sanki anasıyım koruyacagım
uzun lafın kısası, bazen insan kendine inanamadıgı seyler yapabiliyor. bosluktan mıdır bilemem.:44: fakat ne olursa olsun kendisine saygısını yitirecek kadar kapılmamalı karsı tarafın her haraketine anlam yukleyip onu kafasında aklamamalı, sevse dahi her dedigine boyun egmemeli.
cok sukur en kotu iliskim de bile -enayi yerine konulmus da olsam- kendimi ezdirmedim, resti cekmesem diger bilgileri hic ogrenemeyecektim belki. yoksa uyu babam uyu...
ek: cok sevildim demissin ya oncelikle tebrik ederim. ego diye belirtmene gerek yoktu, oyle bir amacın olmadıgı zaten belli, tecrube paylasıyoruz şurada :13:
sevildim mi bilmiyorum ama simdiye kadar hepsi cok sevildigime inandırdı, siirler besteler... ama sonra baktım o kadar sıkıcı ki, kendilerini tatmin icin yapıyor gibiler. ya hastalıklı bicimde baglanıyorlar ya da zaten hali hazırda kurguladıkları yasamak istedikleri duyguları sana atfediyorlar; ne anladım ben o iliskiden.
odun da olsa mert olmalı, sevigisini ofkesini her seyi yasayabilmeli, kosullara gore davranmalı yeri geldiginde hatamı yuzume vurmalı, ilerde evimi cekip cevirebilecek bir adam olmalı dedim. olgun ama cocuk ruhlu da olabilmeli, torununu sırtına alan dedeler gibi davranacagı gunleri kendi de isteyebilmeli dedim.
ve su an beraber oldugum kisiyi gozume kestirdim. fakat hep kactım, cunku bir iliskiye hazır degildim. sonra o kovaladıkca acaba mı diye dusundum... bir kac gunlugune anlasıp anlasamayacagımıza bakalım dedim ama sonra kendimi tutkulu bir hikayenin ortasında buldum. her sey hem hızlı hem de cok agırdı. simdi ise soru isaretleriyle doluyum ve 10 yıllık evli gibi hissediyorum
belki yasanların sorunlarından kendimi gorur bir cozum bulurum diye kk ya attım kendimi.
wallahi yaranılmıyor biz kadınlara