Hem üşüyorum hem de hijyen sebebiyle terlikle rahat ediyorumSiz bunu adetten dolayı mı yapıyorsunuz yoksa farklı bir nedenden ötürü mü
Merhabalar herkese. Sizlere danışmak istediğim bir şey var. Ben misafirliklere giderken yanımda terliğimi götürüyorum. Aslında terlik değil de 2-3 cm topuğu olan bir ayakkabı. Eskiden böyle bir adet vardı fakat yeni nesilde benden başka kimsede bunu görmedim. Bu yüzden de bu durum beni rahatsız ediyor. İnsanların yanında çıkarıp giymek nedense beni utandırıyor. Bu arada 27 yaşındayım. Sizlere sormak istediğim evinize gelen misafir benim gibi yanında getirse garipser miydiniz?
Peki terliği tuhaf bulur muydunuzBen yanımda topuklu terlik değil patik taşırım üşürsem diye.
Peki terliği tuhaf bulur muydunuz
Yani huy olarak bakıyorum ben tuhaf karşılamam temizliğime güvendiğim için belki düşünüyorum ama ben olsam hiçbir şey giyinmem eve gelip çoraplarımı hemen çıkarırımHem üşüyorum hem de hijyen sebebiyle terlikle rahat ediyorum
Çok teşekkür ederim. Benimki sadece babet sevmediğim için aldığım sadece misafirlikte kullandığım 2-3 cm ince topuklu düz bir ayakkabı. Simli veya abartılı bir ayakkabı kullanamazdımBir kaç kez ortamda denk geldim topuklu terliklerini çıkarıp giymişlerdi tuhafıma gitti açıkçası. Normal ev terliği veya patik neysede onlarınki böyle simli felandı. Hijyen ve soğuktan ziyade süs için gibiydi.
Ama temizse sorun etmezdim
Pek başkasında bir şey yemeyi de sevmem ama yerim yani dışarı yansıyan sadece terlikTuhaf bulurdum ama oturup da günlerce düşünmezdim anlık o da yaştan dolayı, bizim yaşlarımızda pek yok bu davranış çünkü. Hijyen konusunda tek hassasiyetiniz bu mu yoksa gittiğiniz yerde başka davranışlarınız da oluyor mu? Sadece terlikse kimse takılmaz.
Çoğu arkadaşımızın küçük çocuğu var haliyle evlerini temizleseler dahi temiz kalma süresi çok kısa bazılarının evlerinde yerlerde gözle görünür boyutta yemek kırıntıları bile oluyorMisafir terlikleri oluyor zaten. Bitti bu işler. Ha ben soğuk olacağını düşünürsem patik götürüm ama ayakkabı da taşımam yav. Gerekirse alır altıma ayaklarımi otururum. Hijyenik bulmuyorsam insanları da evlerine gitmem. Çoraplı ayağım temiz kalsa nolacak sonuçta en azından bi çay filan içilecek onlar da hijyenik olmalı.
Yok.Merhabalar herkese. Sizlere danışmak istediğim bir şey var. Ben misafirliklere giderken yanımda terliğimi götürüyorum. Aslında terlik değil de 2-3 cm topuğu olan bir ayakkabı. Eskiden böyle bir adet vardı fakat yeni nesilde benden başka kimsede bunu görmedim. Bu yüzden de bu durum beni rahatsız ediyor. İnsanların yanında çıkarıp giymek nedense beni utandırıyor. Bu arada 27 yaşındayım. Sizlere sormak istediğim evinize gelen misafir benim gibi yanında getirse garipser miydiniz?
Bunu okuduğuma sevindim teşekkür ederim evet genel olarak tarzım da o şekilde olunca ayakkabı ile uyumlu oluyorBen garipsemem hele ki bazen kiyafet sik oluyor, pofuduk terlikle yada ciplak ayakla hos durmuyor. Ekstra oyle de bi giyil tarzi olan biriyseniz hic garipsemem. Zaten tarziniz odur, az cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?