Garip bulur muydunuz?

moonthe

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2023
566
332
Merhabalar herkese. Sizlere danışmak istediğim bir şey var. Ben misafirliklere giderken yanımda terliğimi götürüyorum. Aslında terlik değil de 2-3 cm topuğu olan bir ayakkabı. Eskiden böyle bir adet vardı fakat yeni nesilde benden başka kimsede bunu görmedim. Bu yüzden de bu durum beni rahatsız ediyor. İnsanların yanında çıkarıp giymek nedense beni utandırıyor. Bu arada 27 yaşındayım. Sizlere sormak istediğim evinize gelen misafir benim gibi yanında getirse garipser miydiniz?

Son düzenleme:
Siz bunu adetten dolayı mı yapıyorsunuz yoksa farklı bir nedenden ötürü mü

Ben yanımda topuklu terlik değil patik taşırım üşürsem diye.

Peki terliği tuhaf bulur muydunuz

Bir kaç kez ortamda denk geldim topuklu terliklerini çıkarıp giymişlerdi tuhafıma gitti açıkçası. Normal ev terliği veya patik neysede onlarınki böyle simli felandı. Hijyen ve soğuktan ziyade süs için gibiydi.
Ama temizse sorun etmezdim

Çok teşekkür ederim. Benimki sadece babet sevmediğim için aldığım sadece misafirlikte kullandığım 2-3 cm ince topuklu düz bir ayakkabı. Simli veya abartılı bir ayakkabı kullanamazdım

Tuhaf bulurdum ama oturup da günlerce düşünmezdim anlık o da yaştan dolayı, bizim yaşlarımızda pek yok bu davranış çünkü. Hijyen konusunda tek hassasiyetiniz bu mu yoksa gittiğiniz yerde başka davranışlarınız da oluyor mu? Sadece terlikse kimse takılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…