HahahahahahaBen de kuzenimin kocasıyla evlenmezdim asla. O ne öyle uzun boylu, kaslı, yeşil gözlü, elinden her iş gelen süper tatlı bir tip. Asla evlenmezdim. Yarın kuzenime söyleyeyim de halamı arasın söylesin Shusui x in kocasıyla asla evlenmezmiş diye.
Aslinda tum mevzulari anlatacaktim dahavuz problemi gibi soru olmuşciddiye almayın annenizde keşke iyiki z ile evli değil deseymis
Ahahaha iste zeka isareti bir yorum dahaBen de kuzenimin kocasıyla evlenmezdim asla. O ne öyle uzun boylu, kaslı, yeşil gözlü, elinden her iş gelen süper tatlı bir tip. Asla evlenmezdim. Yarın kuzenime söyleyeyim de halamı arasın söylesin Shusui x in kocasıyla asla evlenmezmiş diye.
Aslinda tum mevzulari anlatacaktim da
Biri tanir diye tirstim. Bu olayla taninmak ,akillarda kalmak istemem acikcasi,yoksa kimligimin bilinmesi sorun olmaz. O yuzden havuz problemine bagladik
Ben normalde yakışıklı adam sevmem ki kocamdan belliHahahahahaha
Shusui daha cok kolpaçinodakı yuruyen cinsellige benzeyen erkeklerden hoslanıyor diyesim geldi bunu okuyunca
HahahahahahahaBen normalde yakışıklı adam sevmem ki kocamdan belliAma herif o yakışıklılığın üzerine adete bir boncuk , bir pamuk şekeri , naif tatlış ,bu ayak mı yapıyor dedirtecek kadar hemde. Benim kuzen nasıl kapadı onu sülalecek şok içerisindeyiz Bizde o kuzen konuşuluyor ama denklem ters eniştenin yerinde olsak onla evlenmezdik diye
Ben normalde yakışıklı adam sevmem ki kocamdan belliAma herif o yakışıklılığın üzerine adete bir boncuk , bir pamuk şekeri , naif tatlış ,bu ayak mı yapıyor dedirtecek kadar hemde. Benim kuzen nasıl kapadı onu sülalecek şok içerisindeyiz Bizde o kuzen konuşuluyor ama denklem ters eniştenin yerinde olsak onla evlenmezdik diye
Hahahahaha benım ailem sapık bir kahkaha attırdı banavalla bravo
On numara aileymissiniz. Biz dusemedik sizin gibisine.
Esimin ailesi deli,benim ailem sapik. Nabicaz bilmiyorum
Bdv icin kotu bir secim oldu farkindayim.X,y,z li bdv derdi mi olurdarkmore
Bu parametreleri çözeceğim diye sırtımdan ter aktı. Sonuçta ×=× buldum.
Bunlar hep X i yalnız bırakacağız diye öğrenilmiş çaresizlik ıçindeki hayatboyu eğitim sisteminin suçu
Arkadaslar sadece bir soru sormak istiyorum, benim icin fikirleriniz onemli.
Simdi olaydaki kisileri soyle anlatayim acik net olmasi adina
Evlisiniz adiniz x olsun,iki tane de kadin kuzeniniz var. İsimleri y ve z olsun. Aralarinda sizin ve esinizin dedikodusunu yapiyorlar. (Dedikoduya asla karsi degilim bu arada)
Sonra y gelip durduk yerde annenize diyor ki “z olsa xin kocasiyla asla evlenmezdi ahdhjakdjdkak”
Aynen boyle
Umarim acik olmustur konu
Ne dusunursunuz bu durumda?
Bu arada dip not: z ile x uzun yillardir konusmuyor, z bekar. Y de yasini basini almis meslek sahibi disaridan normal gorunen,yeni bosanmis ve iliskisi olan bir kadin.
Daha da beteri halanızın oğlu kocanızla evlenmek isteyebilirdi.Ahahaha iste zeka isareti bir yorum daha
Yaaa sizi kimler dogurdu Allah peygamber askina yaaa.
Neyse ki halamin cocugu yok. Ya o da kocamla evlenmek istese ben ne mok yiyecektim?
Normal universite mezunu esnaflik yapan bir adam. Siradan yurdum erkegix in kocası eğitimsiz ya da maddi durumu kötu falan mı?
eğer z bekar evlensin falan denmişse, x in evlendiği gibi biriyle evleneceğine bekar kalsın daha iyi mi denmiş acaba?
benim yakın arkadaşım da bekar ve akrabalarından da denk olmayan evlilikler yapanlar var, onlar gibisiyle evleneceğime bekar kalırım daha iyi diyor ama bunu bana diyor, tutup ta kızların annelerine söylemez yani.
Kocana sahip çıkacaksın valla. Bu kocanı beğenmiyoruzcular varya savana da sırtlanlara denk. Boş bıraktığın anda grupça atlarlar adamın üstüne. Dışarı çıkarken falan kontrol et , öyle çok gülme ,önüne bak, kuzenlerle samimi olma beni deli etme oğlum falan de kocanavalla bravo
On numara aileymissiniz. Biz dusemedik sizin gibisine.
Esimin ailesi deli,benim ailem sapik. Nabicaz bilmiyorum
Gulerken banlandi diye yazin mezar tasimaDaha da beteri halanızın oğlu kocanızla evlenmek isteyebilirdi.
Bitirdiniz beniKocana sahip çıkacaksın valla. Bu kocanı beğenmiyoruzcular varya savana da sırtlanlara denk. Boş bıraktığın anda grupça atlarlar adamın üstüne. Dışarı çıkarken falan kontrol et , öyle çok gülme ,önüne bak, kuzenlerle samimi olma beni deli etme oğlum falan de kocanaerkek kısmısı ustruplu olur ,laf getirmesin sana
Normal universite mezunu esnaflik yapan bir adam. Siradan yurdum erkegibelki kendilerine denk gormuyorlardir bilemedim. Znin ailesi kumarhane sahibi. Ama perde arkasinda illegal isler ceviren, hapse girince oraya buraya para yedirerek cikan,kadin,uyusturucu,silah satan,kacakcilik yapan zengin bir aile.
Y ' de boşboğazlik var ikisinden de uzak durmak en güzeli..O kadar cok sey hissediyorum ki
Oturup yazsam Turkiye sallanir. O kadar kapsamli bir olayin son noktasi. Emin oldugum sey su y sadece annemi uzmek icin,asagilamak icin bu cumleyi soylemis ve uzun yillardir diger kuzenle beni konusmus. Konusabilirler asla buna karsi degilim,cunku z ile yillardir konusmuyorum.
çok üzücü ama bir o kadar da aşina olduğumuz bir durum maalesef...Anneme yemin ettim, asla arayip konusmayacagim diye.
Kafamda ekmek mi kirsam?
Sadece baska bir kuzenle haber gonderdim. Sapik sapik konusmayin diye. Bilemiyorum ya,nedense suclu olarak annemi goruyorum. Bunca sene bu yegenler savundu,kayirdi. Bir laf soyleyecek olsak kiskaniyorsun dedi. Annemde cok suc var cok. Ne desem bilemiyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?