Garip bir sorum olacak arkadaslar

darkmore

Her dedigi cikan Nostradamus-more
Pro Üye
28 Kasım 2010
42.233
140.254
798
Arkadaslar sadece bir soru sormak istiyorum, benim icin fikirleriniz onemli.
Simdi olaydaki kisileri soyle anlatayim acik net olmasi adina
Evlisiniz adiniz x olsun,iki tane de kadin kuzeniniz var. İsimleri y ve z olsun. Aralarinda sizin ve esinizin dedikodusunu yapiyorlar. (Dedikoduya asla karsi degilim bu arada )
Sonra y gelip durduk yerde annenize diyor ki “z olsa xin kocasiyla asla evlenmezdi ahdhjakdjdkak”
Aynen boyle
Umarim acik olmustur konu
Ne dusunursunuz bu durumda?

Bu arada dip not: z ile x uzun yillardir konusmuyor, z bekar. Y de yasini basini almis meslek sahibi disaridan normal gorunen,yeni bosanmis ve iliskisi olan bir kadin.

X,y,z li bdv derdi mi olur darkmore
Bu parametreleri çözeceğim diye sırtımdan ter aktı. Sonuçta ×=× buldum.

Bunlar hep X i yalnız bırakacağız diye öğrenilmiş çaresizlik ıçindeki hayatboyu eğitim sisteminin suçu

Hahahahahaha
Shusui daha cok kolpaçinodakı yuruyen cinsellige benzeyen erkeklerden hoslanıyor diyesim geldi bunu okuyunca

Eklentiler

• Screenshot_20210422_005203.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 30
havuz problemi gibi soru olmuş ciddiye almayın annenizde keşke iyiki z ile evli değil deseymis
Aslinda tum mevzulari anlatacaktim da
Biri tanir diye tirstim. Bu olayla taninmak ,akillarda kalmak istemem acikcasi,yoksa kimligimin bilinmesi sorun olmaz. O yuzden havuz problemine bagladik

Ahahaha iste zeka isareti bir yorum daha
Yaaa sizi kimler dogurdu Allah peygamber askina yaaa.
Neyse ki halamin cocugu yok. Ya o da kocamla evlenmek istese ben ne mok yiyecektim?

Hahahahahaha
Shusui daha cok kolpaçinodakı yuruyen cinsellige benzeyen erkeklerden hoslanıyor diyesim geldi bunu okuyunca
Ben normalde yakışıklı adam sevmem ki kocamdan belli Ama herif o yakışıklılığın üzerine adete bir boncuk , bir pamuk şekeri , naif tatlış ,bu ayak mı yapıyor dedirtecek kadar hemde. Benim kuzen nasıl kapadı onu sülalecek şok içerisindeyiz Bizde o kuzen konuşuluyor ama denklem ters eniştenin yerinde olsak onla evlenmezdik diye

Hahahahahahaha gonul....

valla bravo
On numara aileymissiniz. Biz dusemedik sizin gibisine.
Esimin ailesi deli,benim ailem sapik. Nabicaz bilmiyorum

Bdv icin kotu bir secim oldu farkindayim.
Arkadaslar da sagolsun ben kafaya takip uzulmeyeyim diye destek oldular

egitim sistemi deyince su geldi aklima:

x in kocası eğitimsiz ya da maddi durumu kötu falan mı?
eğer z bekar evlensin falan denmişse, x in evlendiği gibi biriyle evleneceğine bekar kalsın daha iyi mi denmiş acaba?

benim yakın arkadaşım da bekar ve akrabalarından da denk olmayan evlilikler yapanlar var, onlar gibisiyle evleneceğime bekar kalırım daha iyi diyor ama bunu bana diyor, tutup ta kızların annelerine söylemez yani.

edit:kafa aymazlığıyla burdaki x in sen olduğunu anlamamışım, yoksa çok daha naif bir yorum yazardım.

Ahahaha iste zeka isareti bir yorum daha
Yaaa sizi kimler dogurdu Allah peygamber askina yaaa.
Neyse ki halamin cocugu yok. Ya o da kocamla evlenmek istese ben ne mok yiyecektim?
Daha da beteri halanızın oğlu kocanızla evlenmek isteyebilirdi.

Normal universite mezunu esnaflik yapan bir adam. Siradan yurdum erkegi belki kendilerine denk gormuyorlardir bilemedim. Znin ailesi kumarhane sahibi. Ama perde arkasinda illegal isler ceviren, hapse girince oraya buraya para yedirerek cikan,kadin,uyusturucu,silah satan,kacakcilik yapan zengin bir aile.

valla bravo
On numara aileymissiniz. Biz dusemedik sizin gibisine.
Esimin ailesi deli,benim ailem sapik. Nabicaz bilmiyorum
Kocana sahip çıkacaksın valla. Bu kocanı beğenmiyoruzcular varya savana da sırtlanlara denk. Boş bıraktığın anda grupça atlarlar adamın üstüne. Dışarı çıkarken falan kontrol et , öyle çok gülme ,önüne bak, kuzenlerle samimi olma beni deli etme oğlum falan de kocana erkek kısmısı ustruplu olur ,laf getirmesin sana

Bitirdiniz beni

belki kendi işini yapmıyo da esnaflık yapıyorsa onu kuçumsemiştir diycem de ne bileyim. insanlar konuşur, annen bunu sana söylememeliydi.
çok sevdiğim bir söz vardır dedikodu için, benim hakkımda konuşan kişi bir ok attı beni vuramadı, peki sen neden o oku yerden alıp sırtıma saplıyorsun diye.
hiç gerek yokmuş bence bu sözun sana gelmesine. annen uzulmuş kırılmış belli ama lafı ya duymazdan gelecekti, ya da ne munasebet diyecekti, o lafı sana getirmeyecekti kendini yiyeceğini bile bile.

Y ' de boşboğazlik var ikisinden de uzak durmak en güzeli..

Sizin eşiniz yanlış hatırlamıyorsam biraz işkolikti ve biraz hırslı.. ve bu sizi çok yoruyordu .Belki de bu konuları ve sizin sabrınızı konuştular ..Kendilerince eğlenmişler fakat Ağızlarının suyu akmış belli..

Kendinizi de , ailenizi de uzak tutun.. Sağlıklı kafada değiller.

çok üzücü ama bir o kadar da aşina olduğumuz bir durum maalesef...

bazı insanlar evlenip kendi yuvalarını kursalar bile ilk aileleri ve onlarla bağlantılı insanlara olumsuz bir eleştiri yapılınca direkt savunmaya geçiyorlar,ne olursa olsun hep bir açıklama buluyorlar...

sana kıskanıyorsun falan demesi ise oldukça aşırı, evet muhtemelen annenin bu korumacı tavrının farkındalar ki rahatça böyle terbiyesizce meseleleri annenle konuşabilme cesaretini kendilerinde buluyorlar.

yemin etmişsin,bozma, hem şu anda öfkeyle kalkan zararla oturur canım, bu sana düşünmek için bir fırsat sağlamış oldu :)

başka bir kuzenle haber gönderme,sapık sapık konuşmayın demek de hafif kalmış.

direkt teyzenle konuşamaz mısın? ''bak teyze saygıda kusur etmem biliyorsun,ama durumumuz da bu, herkes herkesle ilgili konuşur anlarım ama artık kocama kadar laf ediliyorsa bana da artık ağır tepki verme hakkı doğar,senin hatrına rezillik çıkarmıyorum ama kızını uyar,ağzını benim ailemden çeksin'' gibi bir konuşma yapamaz mısın?

annene de söyle bence de ki, ''anne hadi biz bize laf ediyorlar ama kocama kadar dil uzatmışlar, ben de insanım sabrımın bir sınırı var,kocamın kulağına gitse böyle bir muhabbet ne kadar rezillik çıkar farkında mısın, ya sen uyar artık yeter hadi onu da yapmıyorsun gelip de bana ne dediklerini anlatma,annemsin hatrın çok tabi ki ama bu iş ileri gitmeye başladı,gözüm dönerse kimsenin hatrını falan sayamayabilirim''

kesinlikle sert çık,gerekirse annen ciddiyetini anlasın diye annene biraz soğuk yap,yani hoş bir şey değil ama şimdi düşünüyorum benim annem, yeğeni kızının kocasına kadar laf atacak,o da sakince dinleyecek bir de bana sesini çıkartma diyecek.. yok bence bu çok fazla canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…