• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip bir sorum olacak arkadaslar

darkmore

Her dedigi cikan Nostradamus-more
Pro Üye
28 Kasım 2010
41.821
138.602
798
Arkadaslar sadece bir soru sormak istiyorum, benim icin fikirleriniz onemli.
Simdi olaydaki kisileri soyle anlatayim acik net olmasi adina
Evlisiniz adiniz x olsun,iki tane de kadin kuzeniniz var. İsimleri y ve z olsun. Aralarinda sizin ve esinizin dedikodusunu yapiyorlar. (Dedikoduya asla karsi degilim bu arada :KK66: )
Sonra y gelip durduk yerde annenize diyor ki “z olsa xin kocasiyla asla evlenmezdi ahdhjakdjdkak”
Aynen boyle
Umarim acik olmustur konu
Ne dusunursunuz bu durumda?

Bu arada dip not: z ile x uzun yillardir konusmuyor, z bekar. Y de yasini basini almis meslek sahibi disaridan normal gorunen,yeni bosanmis ve iliskisi olan bir kadin.

Artık girmeyin o işlere derim sonra hep sizi suçlu bulurlar. Kıskançlıktan kötü adamla tanıştırdınız olur. Böyle akrabalar kendi hallerine bırakılacak
Yok asla denemem bile.
O zamanlar anneme soylemistim z ile konussana ister mi gorucu usulu diye. Kendim dahil olmamistim. Znin ailesi de bayila bayila tamam demislerdi.

Ben bozardım sanırım. Böyle demissin o da anneme gelmiş söylemiş. Konuşacak bi bu mu kaldı derdim sanırım.
Demedim ya,beni arayan olmadi. Kocami konusuyorlar ama beni aramiyorlar cok kirginim 😂😂
Annem ne ölüme ne dirime gelmeyin dedi kapatti onca yillik konulari. 70yasina geldi bu kadin. Bu yastan sonra iki kardesinden dort yegeninden olmak,bir de tonla iftiraya maruz kalmak onu uzdu. Ben annemin uzulmesine uzuldum daha cok. Bir yanim en buyuk suclu sensin anne diye bagirirken,diger yanim bosver zittiret anne diyor yuzune karsi

Arkadaslar sadece bir soru sormak istiyorum, benim icin fikirleriniz onemli.
Simdi olaydaki kisileri soyle anlatayim acik net olmasi adina
Evlisiniz adiniz x olsun,iki tane de kadin kuzeniniz var. İsimleri y ve z olsun. Aralarinda sizin ve esinizin dedikodusunu yapiyorlar. (Dedikoduya asla karsi degilim bu arada :KK66: )
Sonra y gelip durduk yerde annenize diyor ki “z olsa xin kocasiyla asla evlenmezdi ahdhjakdjdkak”
Aynen boyle
Umarim acik olmustur konu
Ne dusunursunuz bu durumda?

Bu arada dip not: z ile x uzun yillardir konusmuyor, z bekar. Y de yasini basini almis meslek sahibi disaridan normal gorunen,yeni bosanmis ve iliskisi olan bir kadin.
Dedikodu ayrı evlenip evlenmeyeceğine düşünüp buna karar vermek bir de bunu utanmadan başkasına söylemek ayrı bir an bile olsa düşünmüş ve bu hoşuna gitmiş kendi kendine kötüleyerek hayatta evlenmem vs diye kendi içini rahatlatıyor ben hep böyle tecrübe ettim bir de şu banko vardır sevgiliniz eşiniz ya sa nişanlınız durduk yere hiç tanımadığı bir kızla görüşmenizi istemez kız arkadaşınızdır ama o sebepsizce itici bulur kötüler istemez örneğin (iyi bir kız değil, çevresi kötü vs) işte o tipler de aslında hoşlandığı ve kendine yediremediği elde de etme imkanı kalmadığı için uzaklaştırır sekmez

y az değil,z'yi gaza getirmiş dedikodu esnasında. hatta belki z başka birşey demiş ama o geliştirip cümleyi böyle taşımış.
olabilir...
Z ile hicbir bagim yok. Babasi annemi dolandirdigi icin kendisiyle de 10 yildir konusmuyorum. Cok buyuk olaylar yasadim,beni kendi evimde gezemez hale getirmislerdi. Hic birini unutmadim. Cok kindar bir insanim.

Dedikodu ayrı evlenip evlenmeyeceğine düşünüp buna karar vermek bir de bunu utanmadan başkasına söylemek ayrı bir an bile olsa düşünmüş ve bu hoşuna gitmiş kendi kendine kötüleyerek hayatta evlenmem vs diye kendi içini rahatlatıyor ben hep böyle tecrübe ettim bir de şu banko vardır sevgiliniz eşiniz ya sa nişanlınız durduk yere hiç tanımadığı bir kızla görüşmenizi istemez kız arkadaşınızdır ama o sebepsizce itici bulur kötüler istemez örneğin (iyi bir kız değil, çevresi kötü vs) işte o tipler de aslında hoşlandığı ve kendine yediremediği elde de etme imkanı kalmadığı için uzaklaştırır sekmez
Hmm mantikli bir yaklasim,haklisiniz.
Benden cok degisik bir tepki bekliyorlardi herhalde “kocamla evlen” falan mi diyecegim sandilar nedir tovbe tovbe 😂

Z ile hicbir bagim yok. Babasi annemi dolandirdigi icin kendisiyle de 10 yildir konusmuyorum. Cok buyuk olaylar yasadim,beni kendi evimde gezemez hale getirmislerdi. Hic birini unutmadim. Cok kindar bir insanim.

akraba akrep diye boşa dememişler..
yani en temizi y ile de bağı koparmak. ama anladığım kadarıyla darkmore ve annesi de herkesle arayı bozdu diyip farklı dedikodular yapabilecek bi tip

akraba akrep diye boşa dememişler..
yani en temizi y ile de bağı koparmak. ama anladığım kadarıyla darkmore ve annesi de herkesle arayı bozdu diyip farklı dedikodular yapabilecek bi tip
Evet aynen dusundugunuz gibi yapiyorlar. Bugune kadar kendi konustuklari herseyi dark ve annesi konusuyor diye sagda solda kulis yapiyor y.

Kıskançlık başka bir şey değil. Konu mu kalmamış da aralarında sizin kocanızı konuşuyorlar? Zaten beğenen evlenmiş. Çok çirkin buluyorum ben böyle şeyleri. Erkek ailesinden iki bey, diğerinin hanımının dedikodusunu yapsa evlenirdik evlenmezdik diye, sonuçlarını tahmin ediyoruz. Ama konu kadınlar olunca her şeyi konuşabilme haddini kendilerinde buluyorlar. Kusura bakmayın akrabanız sanırım ara sayfaları okumadım ama böyle dedikoduları hiç sevmiyorum utanmadan bir de annenize söylemişler.
Yerinizde olsam görüşmem normal değil bu, şahsi kanaatim.

Dark bu arada dıger arkadaslara verdıgın cevaplara baktım da, guzel degılım esımde sıradan falan demıssın. Kıskanılacak bıseyımız yok demıssın yanı.

Sen bırkere cok kaliteli kadınsın yorumlarından fikirlerinden belli bu, kalite her zaman guzellestırır. Esinde gayet huzur veren duzgun bır adam, huzur kimdeyse yakısıklı odur.

Ben kendimi hep senin gibi savunurdum, birileri bana seni kıskanıyor dedıgınde baskası ıcın.. Neyimi kıskanacak ki, ıkı tane ne guzel cocugu var cıcek gıbı kocası var ondan ustun degılım bunların hıcbırı bende yok derdım.
Yalnızligini kıskanıyordur, cantanı sırtına takip kimseye hesap vermeden gezmenı kıskanıyordur, cocuksuzlugunu bile kıskanıyor olabilir onun cocuklara bakan kimse olmazsa kahve ıcmeye bile gidemez o diyordu arkadasım. Sonra olan olaylar neticesinde haklı da cıktı bunu diyen arkadasım.

Yanı onlar ustun deme, sigaranın markasını bile kıskanıyor olabilirler kıskanmak isteyen fesat kalpler her zaman bısey bulurlar. Neysekı artık dıgerıyle de gorusmeyecekmıssın.

Kendileri gibi ınsanlarla takılsın onlar, sende huzurlu hayatına bak. Elem terefıs kem gözlere şiş dıyelım kapanışı yaparken de 😂😂
Katılıyorum. Duruşu olan kadınlara genelde gıptayla bakılıyor. Bazı kendini bilmezler de kıskanıp hazmedemiyor. "Kompleks" dedikleri şey tam olarak bu.

Evet aynen dusundugunuz gibi yapiyorlar. Bugune kadar kendi konustuklari herseyi dark ve annesi konusuyor diye sagda solda kulis yapiyor y.

bence o y, z'den daha kötü bir karakter. belli ki seneler içinde sizden z'ye bir sürü şeyi de taşımış.

Back