• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip bir sorum olacak arkadaslar

darkmore

Her dedigi cikan Nostradamus-more
Pro Üye
28 Kasım 2010
41.821
138.602
798
Arkadaslar sadece bir soru sormak istiyorum, benim icin fikirleriniz onemli.
Simdi olaydaki kisileri soyle anlatayim acik net olmasi adina
Evlisiniz adiniz x olsun,iki tane de kadin kuzeniniz var. İsimleri y ve z olsun. Aralarinda sizin ve esinizin dedikodusunu yapiyorlar. (Dedikoduya asla karsi degilim bu arada :KK66: )
Sonra y gelip durduk yerde annenize diyor ki “z olsa xin kocasiyla asla evlenmezdi ahdhjakdjdkak”
Aynen boyle
Umarim acik olmustur konu
Ne dusunursunuz bu durumda?

Bu arada dip not: z ile x uzun yillardir konusmuyor, z bekar. Y de yasini basini almis meslek sahibi disaridan normal gorunen,yeni bosanmis ve iliskisi olan bir kadin.

Sapikliktan belki de sadece diyecegim ama
İkisi de gayet hos guzel ve zengin kadinlar. Bir elleri yagda bir elleri balda yasiyorlar.
Amaaa madalyonun diger tarafinda bambaska seyleri var. Simdi burada kendini bir sey zanneden ve kendine alkis toplamaya calisan bir uye gibi gorunmek istemedigimden hepsini anlatamiyorum
Biraz anlatsana nolurrrr 😁

Kocanızı beğenmeyip bir de bunu annenize söylüyorlar. Onlara neymiş? Annenize söyleyecek cesareti nasıl bulmuşlar? Anneniz ne cevap vermiş?

Bu arada biri boşanmış biri bekar ikisi de evli değil oturmuşlar sizin kocanızı çekiştiriyorlar. Yok beğenip almazmış da bilmem ne beğenen beğenmiş almış onlara mı kalmış yani bunun derdi?

Ben sizi ve yorumlarınızı çok beğeniyorum bence tatlı ve eğlenceli bi kadınsınız. Böyle konuları kıskançlığa bağlamak pek huyum değildir ama bunların ki safi kıskançlık olmuş çok net. Hiiiç canınızı sıkmayın 💕

Anneniz de x'in kocası da z'ye bakmazdi zaten deyip yapıştırsaymis cevabı :KK53: hayır z eş seçme konusunda en üst seviye biri mi ki onu baz alarak saçma sapan yorum yapıyor? İşin içinde z'yi yermeye çalışmak da olabilir mi acaba kinayeli şekilde. Yani mesela şey gibi, z kendini bir halt sanıyor x'in kocasına bile bakmazdi gibi. Her şekilde gereksiz bir kıyas olmuş kuzeniniz büyüyemeyen bir ergen sanırım

Y ' de boşboğazlik var ikisinden de uzak durmak en güzeli..

Sizin eşiniz yanlış hatırlamıyorsam biraz işkolikti ve biraz hırslı.. ve bu sizi çok yoruyordu .Belki de bu konuları ve sizin sabrınızı konuştular ..Kendilerince eğlenmişler fakat Ağızlarının suyu akmış belli..

Kendinizi de , ailenizi de uzak tutun.. Sağlıklı kafada değiller.
Misal şöyle bir ortam olmuş olabilir.
y:x 'in kocası çok çalışıyormuş
z: Ben bu kadar işkolik birisiyle evlenmezdim .

Sonra tekrar y: z , x'in kocasıyla evlenmem dedi.

😂😂😂
Kesinlikle evlilik bir basari degil,isteyem herkes evleniyor bir sekilde. Benim ikinci evliligim. İlkinde ayni evde dahi yasayamadan ayrildik. Sokaklara dusup fahise falan olsaydim rahatlayacaklardi herhalde 🤣ne bileyim aklima baska bir sey gelmedi
Eee senin kuzenlerin kıskanmasın ne yapsın, elin biri bulamadığı yerde sen iki tane adamı nikah masasına oturtmuşsun.😁😁😁. Kalite tek başına meslekle eğitimle olmuyor arkadaşım, koca bulmayı, evli olmayı marifet ve başarı sayan sığ zihniyetin, aciz kıskançlıkları bunlar. Bu vatandaşlarda seni kıskanmış, bunun muhabbetini çevirmiş, sonrada kocanı kötüleyip, kendilerini avutmakta bulmuşlar çareyi , sonrada seninde canın sıkılsın diye annene anlatmışlar işte. Boşver kafanı taktığına değmez.

Cocuktuk,6 veya 7 yasindayiz. Z ile oynuyoruz. Annesi yani teyzem durup durup tek erkek kuzenimize “z buyuyunce sana verecem” tarzinda sapikca espriler yapiyordu. Dun gibi hatirliyorum. Ki ailemizde akraba evliligi asla yok.
Sapikliga yordum bunu buyuyunce.
Ama o yastayken gelip babama anlattigimi hatirliyorum. Babam annemle kavga etmisti,cocugu bu manyaklarin evine goturme bir daha diye. Nur icinde yatsin canim babam,ne mal olduklarini o zamandan anlamisti
Tövbeler olsun valla
Böyle yetiştirildiyse çok da şaşırmamak lazım o zaman bu haline
Senin yerinde olsam tam aklı başında biriymiş gibi de değerlendirmezdim onları

Çok yüksek ihtimal aslında seni kıskanıyorlar
Ondan kocanı gömmeye çalışmışlar

Şimdi Y+10Z=X olduğu için zaten Z, X in kocasi ile evlenemezdi. Boş laf.
Z kimin kocasıyla evlenirim evlenmem düşüneceğine, bekar adamlara baksın.
Ayrıca burada Z =0 olduğundan çok şey etmeyin.
😂

klasik kıskanç kuzen

diğer kuzenin söylediği lafı taşımış

yani bekar kuzen "ömür boyu bekar da kalsam X in kocası ile evlenmem" demiş bana muhabbet uygunsa söylenecek bir cümle gibi geldi

ben de eşimin ablasının kocası hakkında benzer bir cümle kurmuştum zamanında ama kime, sadece eşime

olaydaki sıkıntılı, lafı taşıyan kuzen

bunu neden gelip annene söylemiş, annen vermiştir cevabını zaten

bu arada X kocasının da onunla evlenmek isteyeceğini sanmam

ha benim kuzen ilişkim vs olmadığı için hiç aklıma gelmez buna takılmak zira kuzenleri düğünden düğüne görürüm zaten

Arkadaş falan olsa çok haklısınız aslında, ama annesi bence dark ı düşündü. Arkalarından konuşulduğunu bilsin ona göre davransın istedi belki de.
Annem cok kindar oldugumu bilir. Dunyadaki hassas noktalarimdan biri annem,bir kisi kotu soz soylese tek kelime,silerim.
Lütfen üzülmeyin.. Ömrümüzde karşımıza daha ne gariplikler çıkacak..Bariz kıskançlıkla konuşmuşlar.
Fakat @Otrera nın yorumuna da katılıyorum. Anneniz de, bu kuzenlerin kredisi fazla galiba ki rahatlıkla gelip annenize o seviyede konuşmuşlar.

Yani burda sadece sizin tepki vermeniz, soğuk davranmanız etkili olmayabilir .. Artık anneniz, yeğenlerden önce sizi düşünsün ve gerekli sert tepkiyi o da versin. Belki o zaman nerede nasıl konusacakjarini öğrenirler.
Nasil guzel tesbit yapmissiniz ♥️ Benim goremediklerim iste bunlardi cok tesekkur ederim
bir şey söyleyeyim mi,aramda sırf kan bağı var diye bir insanın her türlü leşliğini tolere edemem,etmek zorunda değilim. akrabam diye ömür boyu aman bağımız kopmasın diye her şeyi sineye çekip alttan alacak da değilim.

gerçekten öyle insanlar giriyor ki hayatımıza,diyorsun ki işte kan bağı denilen şey aslında abartılıyor bir yerden sonra.

kan bağıysa bir tek sende mi var? onların akrabası değil misin sen de? ne diye hep sen susacaksın tolere edeceksin,1 olur 2 olur ama artık karşıdaki palazlanır çıkar,ben bu insanı çekmek zorunda değilim.

ama anneler işte ah anneler,seni öyle iyi anlıyorum ki,sırf onun hatrına yutuyor insan işte,tamam hır gür çıkartma ama görüşme de.

70 yaşında,bu yaşlarda duygusallık artar zaten,bırak o görüşsün,birisiyle bağını kesecekse bunu kendi görüp kendi gerekçeleriyle yapsın,haklısın :)

sen yine de dediğin gibi,asla görüşme ama anneciğinin hatrına hır gür de çıkarma,tabi eğer çirkinliğin dozunu artırırlarsa orası ayrı canım :)

yani şu son mesajından sonra daha iyi anladım,annen de kendisi görüp şahit olduğunda akrabası da olsa silebilen birisi zannımca, şu anda belki de 2-3 kişi kalmış görüştüğü diye daha duygusal davranıp alttan alıyor,ama eğer ileri giderlerse bence o da fark eder ve sana bir şey demez.

ay ne uzattım :) demem o ki şimdilik beklemede kal,inşallah o kuzen senin lafını iletmiştir,ama bir daha kulağına böyle çirkin bir şey gelirse,işte o zaman onlar düşünsün :KK53: :KK53:
Annem sabirli bir kadindir. Ama silerse geri donusu olmaz. Gecmiste anneme yanlis davranan cok kisinin tepetaklak oldugunu gordum,sasirdim hep. Kalbi mi temiz bilemiyorum ama ahi cabuk tutuyor. Agzindan da tek kelime beddua asla cikmaz yani oyle ilenen bir kadin da degildir. Simdi kuzenler ve teyzeler adina endiseliyim acikcasi

Y'ye hoş bi şok olurdu. :)
Ah ah nerde bizde o sans 😂
Bence burda asıl sorun Y’de. Z eşinizle evlenmeyeceğine dair bir şey dememiş bile olabilir. Y kendi kendine kişilerin karakterine bakarak böyle bir çıkarım yapmış üzmek veya dalga geçmek için de annenize böyle bir cümle kurmuş gibi geldi. Yani Z direkt olarak X’in kocasıyla evlenmezdim dememiş olabilir. İki oynuyor sizden aldığını ona ondan aldığını size taşıyor. Sonra başkasına gidip ikinizi birden dedikodu ediyordur.
Ikili oynadigindan supheleniyordum uzun suredir. Cunku yillardir anneme sulalenin dedikodusunu gelir tasir,annem kendisine saklar bana bile soylemez. Simdi de kendi soyledigi her seyi bizim uzerimize atti ki daha hic duymadigimiz laflar. Haberimizin olmasi imkansiz seyler yani.
12 sayfayı okumadım ama
x'in kocasıyla y ve z' nin iletişimi var mı?
X kocasına güveniyor mu?
Neden ahmet mehmet değil de X'in kocası?
İlk beliren sorular ama sonrasında aklıma gelen daha deli sorular
Xin kocasi senede birkac defa aile ziyaretlerinde yyi goruyor.z ile hic tanismadilar.
İlk sayfayı okudum. He de geç demeye geldim. Hayatta en sevdiğim şeydir. Pasif direniş miydi öyle adı bile var bu tavrın. Ben nikahıma aldım mı... aldım bitti y’ye z’ye mi danışacaktım... konuşan konuşsun boşveerrr. Zaten aranız bozukmuş ne diyeceklerdi on numara koca bulmuş demezler bu durumda zaten, olumsuz konuşmaları doğal.
ben olsam hic yorum yapmazdim ki yapmiyorum da. Insanlar tuhaf. Akillarinda ne var bilinmez
Bu arada biri boşanmış biri bekar ikisi de evli değil oturmuşlar sizin kocanızı çekiştiriyorlar. Yok beğenip almazmış da bilmem ne beğenen beğenmiş almış onlara mı kalmış yani bunun derdi?
Bosanmis olan kuzenim 20 yil evli kaldi,belki 20 yilda 200 erkekle aldatmistir kocasini. Para karsiligi hem de. Bu insanin bana laf etmesi inanilmaz.
Ben sizi ve yorumlarınızı çok beğeniyorum bence tatlı ve eğlenceli bi kadınsınız. Böyle konuları kıskançlığa bağlamak pek huyum değildir ama bunların ki safi kıskançlık olmuş çok net. Hiiiç canınızı sıkmayın 💕
Yaaa beni seven begenen nadir uyelerden biri ♥️♥️🤣cok tesekkur ederim

Anneniz de x'in kocası da z'ye bakmazdi zaten deyip yapıştırsaymis cevabı :KK53: hayır z eş seçme konusunda en üst seviye biri mi ki onu baz alarak saçma sapan yorum yapıyor? İşin içinde z'yi yermeye çalışmak da olabilir mi acaba kinayeli şekilde. Yani mesela şey gibi, z kendini bir halt sanıyor x'in kocasına bile bakmazdi gibi. Her şekilde gereksiz bir kıyas olmuş kuzeniniz büyüyemeyen bir ergen sanırım
Annem ve acamadigi agzi diyelim 😂
O anda tepki veremez hic. Oturup dusunmesi lazim. Eee sonra da gecmis ola,lafi yedigiyle kalir.

Back