• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip bir sorum olacak arkadaslar

darkmore

Her dedigi cikan Nostradamus-more
Pro Üye
28 Kasım 2010
41.821
138.602
798
Arkadaslar sadece bir soru sormak istiyorum, benim icin fikirleriniz onemli.
Simdi olaydaki kisileri soyle anlatayim acik net olmasi adina
Evlisiniz adiniz x olsun,iki tane de kadin kuzeniniz var. İsimleri y ve z olsun. Aralarinda sizin ve esinizin dedikodusunu yapiyorlar. (Dedikoduya asla karsi degilim bu arada :KK66: )
Sonra y gelip durduk yerde annenize diyor ki “z olsa xin kocasiyla asla evlenmezdi ahdhjakdjdkak”
Aynen boyle
Umarim acik olmustur konu
Ne dusunursunuz bu durumda?

Bu arada dip not: z ile x uzun yillardir konusmuyor, z bekar. Y de yasini basini almis meslek sahibi disaridan normal gorunen,yeni bosanmis ve iliskisi olan bir kadin.

Sen şimdi bu y nin aklına uyup z nin evlenmeyeceği adamla ben niye evli kalayım dersen aportta bekliyorum haberin olsun alcam seni🤪
benneyanginlargordum benneyanginlargordum ü büyük oğluma
S sassyassyy de küçüğe alcam
Kv cilik oynarız bak çok eğlenceli olur😅
hahahajahsajah oluuurrrr ama artik karda ben yuvarlanirim onunla sen kv olarak oturmak zorundasin ben her seye karisan kv sevmem bak🤪🤪🤪

Isin garibi,su anda bu y kisisi bunca sene anneme anlattigi tum dedikodulari herkese yayip teyzem soyluyor,x soyluyor diyormus. Sagda solda kulis yapiyor su an kocaman kadin. Hepsini duyuyorum yani.
Ooo o zaman tehlikeli. Belki de Z hiçbir şey demedi, kendi içindekini döküyor.

Hmm mantikli bir yaklasim,haklisiniz.
Benden cok degisik bir tepki bekliyorlardi herhalde “kocamla evlen” falan mi diyecegim sandilar nedir tovbe tovbe 😂
Oysa kocam sana asıktı.. sana yakın olmak icin benimle evlendı😢ne demek kocanla evlenmem!!!! dıyıp sacını yolmanı bekliyor olabilir dark?
Ennnn cok benım kocamla evleneceksınız en cok benım kocamla diye bagır bence.

Kıskançlık başka bir şey değil. Konu mu kalmamış da aralarında sizin kocanızı konuşuyorlar? Zaten beğenen evlenmiş. Çok çirkin buluyorum ben böyle şeyleri. Erkek ailesinden iki bey, diğerinin hanımının dedikodusunu yapsa evlenirdik evlenmezdik diye, sonuçlarını tahmin ediyoruz. Ama konu kadınlar olunca her şeyi konuşabilme haddini kendilerinde buluyorlar. Kusura bakmayın akrabanız sanırım ara sayfaları okumadım ama böyle dedikoduları hiç sevmiyorum utanmadan bir de annenize söylemişler.
Yerinizde olsam görüşmem normal değil bu, şahsi kanaatim.
Rica ederim,malesef hepsi akrabam. Hic biriyle bir ilgim kalmadi gorusmuyorum artik elbette. Cok tesekkur ederim nazik yorumunuza 🌸

Evlisiniz adiniz x olsun,iki tane de kadin kuzeniniz var. İsimleri y ve z olsun. Aralarinda sizin ve esinizin dedikodusunu yapiyorlar. (Dedikoduya asla karsi degilim bu arada :KK66: )
Sonra y gelip durduk yerde annenize diyor ki “z olsa xin kocasiyla asla evlenmezdi ahdhjakdjdkak”
Aynen boyle

Bu arada dip not: z ile x uzun yillardir konusmuyor, z bekar. Y de yasini basini almis meslek sahibi disaridan normal gorunen,yeni bosanmis ve iliskisi olan bir kadin.
Şimdi ilk önce x e değer verelim. Daha sonra y ile z yi çarpalım sonra ikiye bölelim.. Ki y ile z nin karesi toplamı x den küçüktür. O halde x e verdiğimiz değer ile y ve z yi kare kök içine alırsak. Z ve Y ye kök yemek düşer.. 😃(biraz mizah)

Oysa kocam sana asıktı.. sana yakın olmak icin benimle evlendı😢ne demek kocanla evlenmem!!!! dıyıp sacını yolmanı bekliyor olabilir dark?
Ennnn cok benım kocamla evleneceksınız en cok benım kocamla diye bagır bence.
“ Ne demek kocamla evlenmem” yazayim sosyal medya ergenleri gibi 😂mutlaka ileten biri cikar dimi

Sadece ynin ailesinin gelini kaldi sosyal medya listemde. Onu da laf tasisin diye biraktim😂

ay konuyu simdi okudum ben olsam ben de kesinlikle onlari muhatap alip siz boyle boyle demissiniz diye laf falan carpmaya calismazdim. asssiri cool ve yerinde hareket yani kesinlikle cevap verip onlarin istedigi kaos ortamini olusturma bence.

gecen gun babamla boyle bir sey konustuk, ben dedim ki x kisisi benim arkamdan konusuyormus anlamiyorum o kiz niye bunlara vakit ayiriyor, halbuki sahip oldugu her sey benden iyi dedim. babam da iste burada birbirinizden ayriliyorsunuz sen kendin haric kimsenin derdine dusmuyorsun, kendi hayatindan baska bir seyle ilgilenmiyorsun o yuzden mutlusun ama onun isi gucu baskasinin hayati oldugu icin mutlu degil, simdiki imkanlarindan 10 kat fazlasina da sahip olsa kafasi degismedikce mutlu olamayacak dedi. aydinlandim dogru diyorsun lan aslinda sekli. 😂

yani sana gore sizin kiskanilacak bir seyiniz yok, ama o senin durusunu, hayata olan tavrini bile kiskanabilir. en basitinden off dark neden hicbir seyi kafasina takmiyor, kudurmuyor, ben niye boyleyim diye bile cildirabilir. cildirsin napalim kiskanclik basa bela de gec simdi yaptigin gibi bence. istedigi kaosu verme daha da kudursun. 🤪🤪

ay konuyu simdi okudum ben olsam ben de kesinlikle onlari muhatap alip siz boyle boyle demissiniz diye laf falan carpmaya calismazdim. asssiri cool ve yerinde hareket yani kesinlikle cevap verip onlarin istedigi kaos ortamini olusturma bence.

gecen gun babamla boyle bir sey konustuk, ben dedim ki x kisisi benim arkamdan konusuyormus anlamiyorum o kiz niye bunlara vakit ayiriyor, halbuki sahip oldugu her sey benden iyi dedim. babam da iste burada birbirinizden ayriliyorsunuz sen kendin haric kimsenin derdine dusmuyorsun, kendi hayatindan baska bir seyle ilgilenmiyorsun o yuzden mutlusun ama onun isi gucu baskasinin hayati oldugu icin mutlu degil, simdiki imkanlarindan 10 kat fazlasina da sahip olsa kafasi degismedikce mutlu olamayacak dedi. aydinlandim dogru diyorsun lan aslinda sekli. 😂

yani sana gore sizin kiskanilacak bir seyiniz yok, ama o senin durusunu, hayata olan tavrini bile kiskanabilir. en basitinden off dark neden hicbir seyi kafasina takmiyor, kudurmuyor, ben niye boyleyim diye bile cildirabilir. cildirsin napalim kiskanclik basa bela de gec simdi yaptigin gibi bence. istedigi kaosu verme daha da kudursun. 🤪🤪
Olaylar gercekleseli 15 gun falan oldu. Bir sey yapmadim 😂sadece sapik sapik konusmayin diye haber gonderdim ahahajdjkans ne kadar etkili olabilirse artik.

Keske biz manyak miyiz neden birbirimizin kocalariyla evlenelim ki deseydim diye pisman olmustum 😃

Babacigin zekasini konusturmus bu arada. Ne kadar hakli 🙏

“ Ne demek kocamla evlenmem” yazayim sosyal medya ergenleri gibi 😂mutlaka ileten biri cikar dimi

Sadece ynin ailesinin gelini kaldi sosyal medya listemde. Onu da laf tasisin diye biraktim😂
Qapaq

Eklentiler

• Screenshot_20210422_004344.jpg
    Screenshot_20210422_004344.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 32
Aynen boyle

havuz problemi gibi soru olmuş 😀 ciddiye almayın annenizde keşke iyiki z ile evli değil deseymis

Back