Lafını bilmeyen kıskanç kuzenler... görüşmem asla..Arkadaslar sadece bir soru sormak istiyorum, benim icin fikirleriniz onemli.
Simdi olaydaki kisileri soyle anlatayim acik net olmasi adina
Evlisiniz adiniz x olsun,iki tane de kadin kuzeniniz var. İsimleri y ve z olsun. Aralarinda sizin ve esinizin dedikodusunu yapiyorlar. (Dedikoduya asla karsi degilim bu arada)
Sonra y gelip durduk yerde annenize diyor ki “z olsa xin kocasiyla asla evlenmezdi ahdhjakdjdkak”
Aynen boyle
Umarim acik olmustur konu
Ne dusunursunuz bu durumda?
x´e ve iliskisine dair bi kiskanclik sezdim, goz koymuslar diye de dusunebilirim.Arkadaslar sadece bir soru sormak istiyorum, benim icin fikirleriniz onemli.
Evlisiniz adiniz x olsun,iki tane de kadin kuzeniniz var. İsimleri y ve z olsun. Aralarinda sizin ve esinizin dedikodusunu yapiyorlar. (Dedikoduya asla karsi degilim bu arada)
Sonra y gelip durduk yerde annenize diyor ki “z olsa xin kocasiyla asla evlenmezdi ahdhjakdjdkak”
Aynen boyle
derdim ki ne mana??Sonra y gelip durduk yerde annenize diyor ki “z olsa xin kocasiyla asla evlenmezdi ahdhjakdjdkak”
Boynuzu mu varmis derler hatta bizim memleketteX in kocasının neyi varmış ki? Bu y yi ne ilgilendirir?
Yukarıdaki paragrafa en uygun başlığı seçiniz.Arkadaslar sadece bir soru sormak istiyorum, benim icin fikirleriniz onemli.
Aynen boyle
Bu arada dip not: z ile x uzun yillardir konusmuyor, z bekar. Y de yasini basini almis meslek sahibi disaridan normal gorunen,yeni bosanmis ve iliskisi olan bir kadin.
Asla evlenemez dogru cunku o xle evli .Sonra y gelip durduk yerde annenize diyor ki “z olsa xin kocasiyla asla evlenmezdi ahdhjakdjdkak”
Ay bayildim. Cok tatlisiniz yine her zamanki gibiX >y+z olmuş durum.
Ay sabah akşam düşünsem kuzenimin kocası ile evlenir miydim evlenmez miydim aklıma gelmez.Boynuzu mu varmis derler hatta bizim memlekettetovbe tovbee
Dalga mı geçiyorsunuz açık olsun demişsiniz matematik problemine cevirmissiniz? Bu arada y ye güvenme ne yani Z asla evlenmezdi sen evlenir miydin diye sorarlar adama.insan kuzeninin arkadaşının hatta hickimsenin kocasını ağzına sakız etmezArkadaslar sadece bir soru sormak istiyorum, benim icin fikirleriniz onemli.
Aynen boyle
Bu arada dip not: z ile x uzun yillardir konusmuyor, z bekar. Y de yasini basini almis meslek sahibi disaridan normal gorunen,yeni bosanmis ve iliskisi olan bir kadin.
Moral bozuklugu olmasinx´e ve iliskisine dair bi kiskanclik sezdim, goz koymuslar diye de dusunebilirim.
su dakika moralim bozuk bu yorumumun belki bunda etkisi vardir ^^
Birisiyle zaten 10 yildir gorusmuyordum. Digeriyle cok iyi bir dostlugumuz vardi. Bitti.Lafını bilmeyen kıskanç kuzenler... görüşmem asla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?