Gardroplar Buraya

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
36
Arkadaşlar gardolaplarımızın resimlerini eklemenin güzel ve yararlıolacagını düşündüm.birbirimize fikir olur

bende resmi cekince ekleyeceğim

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel konu :lepi: Şimdi herkes dolabını bi toparlasın koyulur resim bence kaydirigubbakcemile3

Topiğin içeriğini anlamadım...Ama merak ettim ayrıca mesaj boşaltmak yasssaaaakk...

Konunun içeriği; dolaplarımızın içinin resmini paylaşmaktı..
Konu sahibi arkadaşım keşke kaldırmasaydın resimleri..Herkes hemen resim ekleyemez ki, ben eklicektim ama daha dolabımı düzenlemedim, ütülenmemiş nevresimler dolabımda duruyor vallahi, annem bile görsün istemem öle kaydirigubbakcemile3

azelya cnm senden başka bişey yazan olmadıki kackişi girdi bi yorumble yapmadan cıkdı o yüzden kimseye böyle bi topik lazımdeğilmiş dedim kaldırdım.ama senin yazını gördükden sonra tekrar ekliyorum resimleri.umarım buseferde aynısı olmaz

Bencede hemen sinirlenme dur bir herkes duzeltsin sonra gelir resimler...Bende takip edicem bakalim ne duzenler cikicak... :)))

Canım şu an makine evde değil, eşimin bir arkadaşı kızıın doğumgünü için istemişti, 3 aydır hala verecekler... Neredeyse 2. doğumgünü gelecek... Sinir oluyorum...
Eşim de çok yumuşak yüzlü sert söyleyemiyor... Getir diyor adam bugün unuttum yarın unuttum sallıyor...
Makine gelsin ilk işim bu konuya resim eklemek olacak...

yok sakallı iple damacanama kılıf örüyorum.kızlar eklesede baksak fotolara anladımki herkezin gardrobu müsait deği:):):)

Aaa hemşeriymişiz..Hava ne kadar kapalı değil mi Bursa da...

Valla ben işteyim evde olanlar belki çeker koyar foto:)

Gardropun güzelmiş..

kıss seda ne kızıyon bize :gitme:
herkes senin gibi hamaratmı

şaka bi yana canım bende çekicem
çok severim dolap düzenlemeyi
seyretmeside güzel oluyo yanii :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…