Yatak Odası Dekorasyonu gardrobu marangoza yaptırmak

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
96
Muğla
saedece gardrobumun planını kendim çizip, marabgoza yaptırmayı düşünüyorum .çünkü ihtiyacımı karşılayan bi hazır model bulamadım. hiç marangoza yaptıran var mı kızlar?

ben tüm yatak odamı marangoza yaptırdım canım hazır model beğenmedim ölçülerini çnkü...:26::26:
3metre 10 santim eninde 3.buçuk metreydi yanlış hatrlamıysam boyunda kardolap yaptrdım.
şifonyerimi aynasız dolap yaptırdım yanlarınada minik dolaplar süper oldu tam hayalimdeki gibi renk kartelasıda oldukça geniş:27::27::27:
ben carmen rengini seçtim 3sürgüden ortadakini ayna yaptırdım full...baza ve başlıgmdada acı kahve aldım fon perdemide öle yapıcam:24::24:
kısacası mükemmel oldu canım hemde çooooooooooooook uygun ben 4bine bazasız sormuştum bunları 2200 e mobilyalarımı 1300 e de yatak baza ve başlığımı aldım 3500 oldu:46::46::46:

gardrobun çizimini ben yaptım. mdf fyatı 2750 tl . bana uygun geldi. hazır doalplar 2500-300 tl civarı ve hiç kullanışlı değil.ben de mobilyacıya yaptırcam.

gardrobun çizimini ben yaptım. mdf fyatı 2750 tl . bana uygun geldi. hazır doalplar 2500-300 tl civarı ve hiç kullanışlı değil.ben de mobilyacıya yaptırcam.

canım pahalı diil mi:26::26:
bn tüm yatak odası mobilamı 2200 e yaptırdım özel mdf kullandı aynalı felan:18:

evet, pahalı söylemişler. başka yerden gardrop + yüklük 3500 TL'ye anlaştık. kaliteli paralk mdf kullancaklar. odanın 2 duvarı kaplanmış olacak.1 duvar yüklük olarak, diğer duvar gardrop olarak. 3500 iyi mi sizce de?

evet, pahalı söylemişler. başka yerden gardrop + yüklük 3500 TL'ye anlaştık. kaliteli paralk mdf kullancaklar. odanın 2 duvarı kaplanmış olacak.1 duvar yüklük olarak, diğer duvar gardrop olarak. 3500 iyi mi sizce de?

valla net bilmiyorum kaç paradır die canım ama ben
boydan boya kardolap tavana kadar
ayrı bi şifonyer büyük
2 yatak yanı dolabı hepsini 2200 e yaptırdım mdf den carmen renk seçtim:16:

bende bu ara yatak odamı değiştirmeyi düşünüyorum,, bendeki yepyeni ama sığamıyoruz içine, kullanışlı yapmamışlar iç dizaynını, bende ısmarlama yaptırmayı düşünüyorum,, fiyat paylaştığınız iyi oldu ancak bu fiyata tam takım mobilya satan yerler var,, ısmarlama pahalıya malolacak sanırım

benim karyola şifonyer gardırop hepsi 9bin civarı tuttu yaptırıyoruz.gerçek ağaçtan yapılıyor.tanıdığımız hep çalıştığımız bir marangoza yaptırılıyor.fiyatını ağacın kalitesi belirliyor.

aslında marangoza istediğiniz gibi model ve renkte mobilya yaptırma fikri bence gayet güzel .hemn hesaplı hem istenilen metrekareden olur bana kalsa bende isterim :):):

ben tüm yatak odamı marangoza yaptırdım canım hazır model beğenmedim ölçülerini çnkü...:26::26:
3metre 10 santim eninde 3.buçuk metreydi yanlış hatrlamıysam boyunda kardolap yaptrdım.
şifonyerimi aynasız dolap yaptırdım yanlarınada minik dolaplar süper oldu tam hayalimdeki gibi renk kartelasıda oldukça geniş:27::27::27:
ben carmen rengini seçtim 3sürgüden ortadakini ayna yaptırdım full...baza ve başlıgmdada acı kahve aldım fon perdemide öle yapıcam:24::24:
kısacası mükemmel oldu canım hemde çooooooooooooook uygun ben 4bine bazasız sormuştum bunları 2200 e mobilyalarımı 1300 e de yatak baza ve başlığımı aldım 3500 oldu:46::46::46:

bende yatak odamı parlak mdf den yaptırmayı düşünüyorum, boydan boya tavana kadar gardolap, 2 komidin şifonyer aynalı ve yantarafı yine nevresim çarşaf battaniye koymak in raflı dolap alacak bana verdiği fiyat 4.500 tl düşünmek istedim.yatak ve başlığı beyaz almıştım mobilyayı dan beyaz ve açık kahve düşündüm aslında yaptırdıysanız foto koysanız çok sevinirdim

Back
X