Garantili Göbek Eriten Kür

2 yemek kaşığı light yoğurda 1 çay kaşığı zerdeçal zencefil ve tarcını karıştırıp yemeklerden en az yarım saat önce yıyosun gunde 3 kere

tşkler cnm:)

arkadaşlar bu kürü yemeklerden önce mi yapıyoruz yoksa yatmadan 3 saat önce mi? birde her bir baharattan ayrı ayrı birer kaşık mı atıyoruz?

sabahin 4 u ve ben uyuyamiyorum.bugun tartiyla yuzlestim ve moralim yerlerde.bu kuru deniycem cunku 9aylik hamile gibi bi gobege sahibim.umarim ise yarar.

9 gündür uyguluyorum, blr sonuç yok.
Tadı ilk denemede felaketti ama şimdi iyice.
Sağlıklı ve pratik bir kür olduğu için devam edecem.az yiyen biriyim daha da az yememe sebep oluyor, çok su içen biriyim daha da fazla su içmeme yarıyor.şimdilik etkiler bu...

kızlar ben spora basladım kendi capımda kılo fazlalıgım göbeğimde uygulasammı bu kürü acaba

Ben yarın başlıyorum kizlar günde 3 kere şeklindekine basliycam inşallah faydası olur hamile gibi gobegim var benden önce gidiyo cildiriyorum

selam kızlar anladığım kadarıyla kürü haftada 2gün ,günde 3 defa uyguluyoruz. hergün kullanmak işe yaramıyormuş doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…